| STEAM Autumn Sale | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Liquid[I]ce
Numarul mesajelor : 62 Varsta : 38 Lungimea cozii : 68 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0 Data de inscriere : 12/10/2011
| Subiect: STEAM Autumn Sale Mier Noi 23, 2011 6:08 pm | |
| | |
|
| |
nea*Nicu
Numarul mesajelor : 1141 Varsta : 50 Location : Bucharest Lungimea cozii : 1719 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Mier Noi 23, 2011 6:56 pm | |
| m-am uitat, nu prea am ce sa iau, probabil Sims3 Pets cu 50% si Risk pentru Vali cu 5 euro si cam atit. Restul nu ma intereseaza sau poate nu m-am uitat suficient de atent. Sint curios la Craciun ce baga. | |
|
| |
Liquid[I]ce
Numarul mesajelor : 62 Varsta : 38 Lungimea cozii : 68 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0 Data de inscriere : 12/10/2011
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Mier Noi 23, 2011 7:37 pm | |
| Ofertele astea sunt doar pentru azi,maine vor fi alte oferte...Asa a fost si de vara la summer sale.Atunci am luat cateva jocuri.Sincer acum si eu am destule,o sa iti mai iau tie cu ce is dator si am terminat pentru anul asta cu jocurile.Ma concentrez doar pe bf3 poate gasesc un clan bun:) | |
|
| |
nea*Nicu
Numarul mesajelor : 1141 Varsta : 50 Location : Bucharest Lungimea cozii : 1719 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Mier Noi 23, 2011 8:04 pm | |
| de ce nu faci chiar tu un clan bun Il iei pe Cotoi de coada ca deja e pasionat de BF, cu Speed rezolvam usor ca-i talentat si joaca bine shootere din chiar prima zi, mai gasesti 1 si ai echipa de 4. Apoi il trimiti pe Cotoi ca are gherute si e priceput la agatamente pe cele 2-3 siteuri romanesti si pe grupurile de steam in vorba cu aia, TS rezolvam usor, luam un server propriu de BF3 care o sa atraga o groaza de jucatori si deja ai clan serios. Apoi declari razboi clanului vecin, le iei citeva orase si deja domini harta cu autoritate...aaa, pardon, prea mult Civ in ultima vreme (dar primele 5 rinduri erau scrise serios, chiar ai putea s-o faci). | |
|
| |
Liquid[I]ce
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Mier Noi 23, 2011 8:31 pm | |
| Problema e ca nu as avea timp sa ma ocup de un clan(munca in timpu saptamanii,prietena in weekend) doar noaptea am timp sa joc.Dar o sa vedem,poate facem ceva impreuna,il am si pe Vlad(justone,megas) la prieteni cateodata joaca si el,dar lui ii place MW3 mai mult....In mw3 ar fi usor de facut un clan,si ne poate ajuta si cei din "clanul" HQ, mai ales HQcemainickam e un jucator foarte bun, am jucat foarte mult cu ei.In bf3 nu vad multe sanse sa ne adunam mai multi.Sa vedem poate vine 30 inapoi si se ocupa el de MW3 si de un clan serios.Imi e dor de clanul transilvania ala de acum 1-2 ani,in fiecare seara ne-am distrat.Acum am incercat sa joc putin CF europe,am intrat in clanul lui paca,dar nu mai suport jocul asta ,lag,sprayeri cu kriss(e pe Gp incredibil),au aparut armele cu 100 de skinnuri,mi-a ajuns ) | |
|
| |
nea*Nicu
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Mier Noi 23, 2011 10:01 pm | |
| mortul de la groapa nu se mai intoarce Akos In rest ai dreptate cu MW3, am jucat si eu o seara si eram 6 colegi in acelasi room, sint multi "licentiati". Dar 30 nu cred ca o sa se mai ocupe prea curind de organizat clanuri -> de cind a plecat in Belgia viata lui e schimbata complet si are cu totul alte prioritati, mult mai putin timp liber spre deloc etc. | |
|
| |
Cotoi Admin
Numarul mesajelor : 1846 Varsta : 42 Location : Constanta Lungimea cozii : 2609 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6 Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Joi Noi 24, 2011 7:25 am | |
| as fi dispus sa ma ocupe eu de clanul ala dar sunt cateva miic probleme 1 nu stiu in ce masura imi merge BF3. am vb cu noob one si in weekend imi da contul lui sa il testez. 2 un server de bf3 cu 64 persoane pe o luna este £64.00 si iei moca cate un server de BF pentru toate versiunile de BF. Cat despre MW... am intrat ieri in mw2 si am rezistat 2 minute inainte sa imi bag picioarele. Invatat cu BF mi se pare limitativ din cauza numarului restrans de strategii pe care poti sa le adopti deci nu cred ca m-as vedea intr-un clan de mw3 decat ca membru de onoare si sa joc 1 data pe saptamana si in nici un caz in vre-un clan cu vechea gasca care a dominat in transilvania chiar si pe vremea lui NIcu. Daca o sa imi mearga BF3 o sa strang bani si o sa imi iau bf3 si o sa intru intr-un clan romanesc dc o sa gasesc vreunul. Cu aia =L52= m-am certat asa ca e exclus sa joc ceva alaturi de aia asa ca dc oi gasi alt clan romanesc bine, dc nu o sa joc bf3 ca si bfbc2. | |
|
| |
nea*Nicu
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Sam Noi 26, 2011 8:02 pm | |
| Am luat Limbo (jocul de aventuri al anului 2011) cu 2,50 euro. Miine sint ocupat cu fi-mea The Autumn Sale continues today with great deals on almost everything on Steam! Saturday's Daily Deals Include: Civilization V Franchise Rage Tom Clancy Franchise FEAR Franchise Witcher Franchise Kane & Lynch Franchise Overlord Complete Payday The Heist Worms Reloaded Cities XL 2012 Limbo The Polynomial Don't forget to check back each day, now through Sunday, for more "Fall"-ing prices! | |
|
| |
Liquid[I]ce
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Sam Noi 26, 2011 9:21 pm | |
| Limbo nu e chiar asa cum esti tu obisnuit cu adventure games,deci nu e un syberia.E mai mult arcade,dar e foarte fain. | |
|
| |
nea*Nicu
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Sam Noi 26, 2011 9:52 pm | |
| arcade...nu stiu daca ma crezi Akos dar si acum dupa 15 ani cred ca as fi in stare sa fac Prince of Persia (1, ala original) in timpul limita de 60 minute, pe vremea aia nu stiam de cheaturi si de walkthrough-uri, jucam pe bune, la level 4 am stat 2 luni pina m-am prins de faza Daca stii vreun joc mai modern din categoria adventure (din alea de te plimbi si iei obiecte, vorbesti cu lumea, rezolvi vreun puzzle) gen Syberia, Tunguska, Dreamfall, The Longest Journey -> please let me know. | |
|
| |
Liquid[I]ce
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Sam Noi 26, 2011 10:31 pm | |
| pai o vreme si eu am jucat din astea dar majoritatea sunt horror/adventure, preferatul meu din toate timpurile era The Lost Crown:A Ghost Hunting adventure.Dar din pacate nu il vad pe steam,dar chiar merita incercat.Dar ce mai e bun dar nu prea l-am jucat e seria Myst.Am incercat odata Myst 4 parca si mi sa parut destul de interesant.Dreamfal-the longest journey inca e foarte bun.Syberia,cred ca e ala cu trenul parca.Dar sunt multe de genul sherlock holmes sau nency drew,si mai este si seria aia monkey island,care e destul de laudat dar nu l-am incercat niciodata deci nu prea stiu cum e
| |
|
| |
nea*Nicu
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Dum Noi 27, 2011 8:01 am | |
| myst? wow ce noob sint, am luat din Diverta acum vreun an cu 50 lei toate myst de la 1 la 5, am jucat 5 minute unul din ele, mi s-a parut o timpenie si l-am aruncat pe-un raft. Sa-l mai incerc odata | |
|
| |
Liquid[I]ce
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Dum Noi 27, 2011 12:21 pm | |
| Nici eu nu l-am jucat pera mult deci nu stiu sigur ca e bun,dar nu cred ca e chiar o tampenie | |
|
| |
nea*Nicu
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Lun Noi 28, 2011 8:58 pm | |
| o sa incerc sa-l termin fiindca am ajuns aproape la jumatate dar am deja stomacul intors pe dos de atitia paianjeni, viermi si alte astea. Avea dreptate Costel Si in orice caz mi se pare inadmisibil sa nu scrie pe pagina de steam la ce virsta e recomandat -> asta nu-i joc de 6 ani cu siguranta. Si nici nu inteleg ce-i cu toate premiile alea, mi se pare chiar naspa. Stiu ca si smillmf il recomanda...presupun ca depinde de gusturile fiecaruia. | |
|
| |
Liquid[I]ce
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Lun Noi 28, 2011 10:00 pm | |
| [quote="nea*Nicu"]mortul de la groapa nu se mai intoarce Akos S-a intors:P Acum despre care joc vorbesti?Myst? | |
|
| |
Liquid[I]ce
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Lun Noi 28, 2011 10:01 pm | |
| - nea*Nicu a scris:
- mortul de la groapa nu se mai intoarce Akos
S-a intors:P Acum despre care joc vorbesti?Myst? | |
|
| |
nea*Nicu
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Lun Noi 28, 2011 10:14 pm | |
| Akos, NU ma refeream la Florin cu expresia "mortul de la groapa nu se mai intoarce", Doamne fereste, am afirmat mereu public ca il apreciez si respect si am fost sincer. Sint altii pe care nu dau 2 bani, dar Florin nu e printre ei. Era vorba de clan in expresia respectiva. Cind m-am intors de la munte in acea duminica si am citit ce s-a intimplat am scris pe chatul de la forum doar 3-4 cuvinte si anume "asta chiar e sfirsitull". Cel putin pentru mine clanul Transilvania nu mai exista. Punct. E mort. Nu m-am certat cu nimeni dar nici nu mai am nimic in comun cu multi. Asta apropo de miru cu care n-am mai vorbit de luni de zile dar care m-a abordat pe steam sa ma intrebe ieri mirat "Nicule, toti ma intreaba daca ne-am impacat?" I-am dat un raspuns vag gen "care toti? si s-a incheiat discutia. P.S. era vorba despre Limbo | |
|
| |
Liquid[I]ce
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Lun Noi 28, 2011 11:52 pm | |
| Ti-am spus ca limbo nu e asa adventure cum crezi tu Eu am crezut ca ai zis de gluma de florin...Stiu ca nu vati certat si nici nu ati avut de ce.Eu niciodata nu am vb prea mult cu miru,bine am jucat cu el CW si chiar si mw2 dar nuam stiut ca are hack.Eu in cearta aia nu m-am bagat deloc,dar mi-a parut rau ca a ajuns pana acolo.Bine si eu urasc hackeri si veci nu o sa imi pun hack,singura data cand am folosit cod intrun joc era in vampires the mascqurade redemption ca nu am putut trece de un boss,ah si age of empires 2 :)Dar undeva il intelegeam si pe Plutonier Garcea si 05,ei erau prieteni buni cu miru si pana la urma e doar un joc si prietenia e mai importanta.Eu cred ca doar miru era de vina ca folosea hackuri,nu toata conducerea.Si dupa ce a fost raportat lau dat afara din clan,deci nu era vorba ca il tine in clan cu hack.eu nu tin cu conducerea de la transilvania,nici cu outcast,sunt neutru ca elvetia :0 nici la conflictul intre tine si esmeraude sau cum o chema nu m-am bagat,am ramas prieten si cu echipa lor,am facut si un cont nou si am intrat la ei in clan ca ma intelegeam bine cu andrei si cipri.Chiar de ce vati certat atunci?In vremea aia erai inca Ladia parca | |
|
| |
Cotoi Admin
Numarul mesajelor : 1846 Varsta : 42 Location : Constanta Lungimea cozii : 2609 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6 Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Mar Noi 29, 2011 12:02 am | |
| Aici gresesti akos si de fapt de aici a plecat cearta mare. Problema nu era ca un frustrat s-a gandit el sa insulte alti jucatori, in cazul de fata miru; problema a fost ca marian stia ca miru e codat si i-a permis sa foloseasca coduri si sa ramana in clan. Deci garcea ca lider al clanului a insultat si a terfelit toti membrii clanului. Desigur unii ca arial au fost foarte bucurosi sa fie insultati, se simteau oarecum mandri ca a ajuns sa fie destul de importanti incat sa scuipe conducerea pe ei. Asta a aprins marele scandal. Daca era doar miru codat era exclus si gata. | |
|
| |
Liquid[I]ce
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Mar Noi 29, 2011 12:20 am | |
| Noh nu mai conteaza ce a fost a fost,nu mai conteaza,oricum nu a mai avut nici o sansa pe atunci transilvania sa supravietuiasca ca si un clan in cf.Acum ma gandesc sa fac sau nu un clan in Bf3,dar nu prea am cu cine.Poate intra Vlad si cei doi muschetari din HQ de la mw3 ca de ieri au inceput si ei sa joace bf.Si mai am un prieten din RL cu care am inceput sa joc bc2. | |
|
| |
Cotoi Admin
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Mar Noi 29, 2011 1:33 am | |
| eu prin ianuarie februarie o sa fiu disponibil ptr un clan, desi clan e cam mult spus, macart sa ne adunam 3-4 pe un ts si sa jucam. pana atunci nu pot sin lipsa de placa video. Acu ce sa zic, sper sa imi placa bf 3 ca am vazut cateva lucruri in stil MW3 care nu mi-au placut gen drone din alea la purtator ptr spionat, si am auzit de nush ce prostii care opresc mortierele.... bleah dc incep si astia cu prostii fantasmagorice gen COD nu cred ca o sa joc indiferent ce grafica are. Eu personal caut realism la un shooter, ca asa jucam crysis2. sper sa nu dau banii de pomana pe el si sa se dovedeasca a fi un mare fasss. | |
|
| |
nea*Nicu
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Mar Noi 29, 2011 8:42 pm | |
| n-am mai rezistat pina la capat, cred ca am abandonat pe la 75%, deja ajunsesem sa joc cu youtube deschis in paralel sa ma uit la walkthrough...stii cum e, cind nu-ti place ceva, nici n-ai rabdare. Ma apuc de Myst de miine cu asta mica. Am vorbit si cu Florin, zicea ca s-a mutat si isi aduce saptamina viitoare si familia. Toata admiratia, ma bucur ca a reusit, i-am zis de cind l-am cunoscut ca la mintea lui pierde timpul degeaba in RL chinuindu-se pentru 1.000 lei sau cit naibii scotea. | |
|
| |
Cotoi Admin
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Mier Noi 30, 2011 1:13 pm | |
| nicu dc nu iti plac shooterele nu are rost sa te chinui, ca sa te amuzi asa un pic putem sa vb si cu speed si cu jonny sau octo sa facem asa un mic team, te plimbam cu elicopteru sa ii vanezi pe aia din elicopter... adica sa stai oareum la adapost si mai faci cate un kill. nu are rost sa te chinui sa joci ceva ce nu te atrage si mai ales singur. Am vazut pe steam thief 3 si pacat ca nu are multiplayer. acu 5 ani eram fan thief. mi se pare un shooter aparte care clar nu e ptr fragari mai mult ptr camperi dar totusi un multiplayer ar fi interesant | |
|
| |
nea*Nicu
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale Mier Noi 30, 2011 2:05 pm | |
| ma refeream la Limbo Cotoi, care nu-i shooter De shootere mai imi vine cheful din cind in cind dar...CF nu mai joaca nimeni, apoi cu fii-mea am o lista intreaga de nu-i mai fac fata (Limbo abandonat, Myst, Jurassic Park inca necumparat, Sims3 Pets si seriile alea de mi le-a indicat Akos acum citeva postari) + Civilization cu Vali, greu cu timpul Dar asa am fost mereu...eu inainte de CF jucam citeva jocuri principale (Civ si Sims mai ales) + multe secundare, de aventuri. CF ma prostise de jucam un singur joc, acum mi-am revenit la normal | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: STEAM Autumn Sale | |
| |
|
| |
| STEAM Autumn Sale | |
|