Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
Join me for a rush? I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
Join me for a rush? I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
Join me for a rush? I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

Join me for a rush?

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

Join me for a rush? Empty
MesajSubiect: Join me for a rush?   Join me for a rush? I_icon_minitimeJoi Dec 01, 2011 3:36 pm

Ladia ce zici facem un rush pe echipe? matza mai pro ar putea sa faca bunny-drop din baza in baza. mentionez ca filmarile sunt cat se poate de proaspete... cam de acum 1 ora Very Happy

Ultima editare efectuata de catre Cotoi in Joi Dec 01, 2011 8:24 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
iqloose

iqloose

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 26
Lungimea cozii : 313
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 1
Data de inscriere : 21/09/2011

MesajSubiect: Re: Join me for a rush?   Join me for a rush? I_icon_minitimeJoi Dec 01, 2011 5:41 pm

Chiar as incerca si eu Very Happy Sooo, daca ajung prin CT ma bag si eu la un rush Smile)
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Join me for a rush?   Join me for a rush? I_icon_minitimeJoi Dec 01, 2011 8:33 pm

sa faci rush pe zapada, sa vezi ce senzatii tari Smile)) cu franele inghetate, cu rotile pline de zapada, fara directie, noroc ca nu e dureros sa sari de pe bike Smile)
Sus In jos
TheN00bOne

Numarul mesajelor : 66
Lungimea cozii : 70
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0
Data de inscriere : 14/10/2011

MesajSubiect: Re: Join me for a rush?   Join me for a rush? I_icon_minitimeVin Dec 02, 2011 11:25 am

arata si partea cu pedalatul inapoi Smile sa vezi acolo rush...
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Join me for a rush?   Join me for a rush? I_icon_minitimeVin Dec 02, 2011 2:32 pm

sa crezi tu ca pedalam inapoi, impingeam bikeurile la deal Smile)
Sus In jos
iqloose

iqloose

MesajSubiect: Re: Join me for a rush?   Join me for a rush? I_icon_minitimeVin Dec 02, 2011 8:22 pm

Ma pe zapada am mers putin dar mi-aduc aminte c-am mers pe-o bicicleta fara sea , doar pe peedale.. si la un moment dat am alunecat de pe ele , am cazut in cap si mi-a zburat o unghie Smile) Apoi ceva cazaturi in stil superman, batman Smile) Primu' si cred ultimu' downhill mai asa a fost cam pe cand aveam vreo 12-13 ani si eram vreo 5 pe-o bicicleta Smile) Sa vezi aia experienta =)
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Join me for a rush?   Join me for a rush? I_icon_minitimeVin Dec 02, 2011 9:49 pm

exista un motiv ptr care nu se face downhill pe calorifere Smile))))) si pe langa asta ai nevoie de chestii de protectie Very Happy
Sus In jos
Lalla

Lalla

Numarul mesajelor : 585
Varsta : 36
Lungimea cozii : 656
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 11

MesajSubiect: Re: Join me for a rush?   Join me for a rush? I_icon_minitimeSam Dec 03, 2011 9:20 am

lui iq ii plac chestiile extreme, o sa refuze orice fel de protectie Smile) la cat bulan are, isi permite
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Join me for a rush?   Join me for a rush? I_icon_minitimeSam Dec 03, 2011 10:10 am

atunci o sa se aplice formula:
iq + bicicleta + drum accidenta si periculos + viteza - protectii - experienta = iQQ ... a lot! Very Happy
nu de geaba cei care fac chestii pe bike, chiar si incepatorii sunt plini de urme Very Happy
Sus In jos
iqloose

iqloose

MesajSubiect: Re: Join me for a rush?   Join me for a rush? I_icon_minitimeSam Dec 03, 2011 1:16 pm

Apai n-am folosit niciodata protectiii .. iar la cum mergeam eu nici nu stiu daca erau asa folositoare. Odata mi s-a oprit pedala si bicicleta intr-o teava dintr-aia de gaz, iesita din pamant..Ea s-a oprit si eu mi-am indeplinit visu'.. am zburat pt. prima oara, vreo 2 m, de acolo si superman Smile) Aterizarea a fost dureroasa, eram tot zgariat pe burta Smile) Deci chiar daca aveam protectie, era degeaba Razz A .. si nu, n-am QQ ci dimpotriva Smile) Eram uimit, cum draq sa se opreasca deodata bicicleta si tu sa-ti iei zboru'? Smile))
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Join me for a rush?   Join me for a rush? I_icon_minitimeSam Dec 03, 2011 1:38 pm

pai nu ai sarit niciodata de pe un damp si sa intri in nosedive nu-i asa? sau sa iti fuga roata pe niste trepte ude, atunci ajuta mult. ca sa nu mai vorbim ca dc ai fi cazut destul de mult nu te juleai la burta, iar dc ai fi mers destul pe bike nu loveai teava. asta care zici tu e chiar faza de noobi, ca atunci cand intri prima data in viata ta in MW2 si ti se pare ca in cealalta echipa sunt 16 hakeri Laughing sunt sigur ca teava aia de gaze avea hack de invizibilitate, aimboot sau ceva de genul asta Very Happy
Sus In jos
iqloose

iqloose

MesajSubiect: Re: Join me for a rush?   Join me for a rush? I_icon_minitimeSam Dec 03, 2011 2:08 pm

A nu, chiar vroiam sa zic si despre teava. Aveam ceva viteza si trebuia sa fac la stanga, am sarit peste o bordura si chiar am vazut teava dar n-am mai avut timp s-o evit Smile) Nu eram chiar asa noob , bicicleta era mai varza Smile) Mersul pe o roata era ceva imposibil, era prea grea.. Un fel de Dacia, fara servo =) fara frani prea bune , etc.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Join me for a rush?   Join me for a rush? I_icon_minitime

Sus In jos

Join me for a rush?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» O lectie de rush va rog
» Rush in cel mai tactic shooter