Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
noob :( I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
noob :( I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
noob :( I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

noob :(

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10
Data de inscriere : 21/09/2011

noob :( Empty
MesajSubiect: noob :(   noob :( I_icon_minitimeSam Dec 03, 2011 11:07 pm

Contrar categoriei "ne dam mari cu performantele..." eu am venit doar sa postez ca sint un noob, nu ca n-ati fi stiut deja Smile
Mi-am auzit nevasta ca vrea sa-si inregistreze nu stiu ce domeniu de internet ca-i ieftin si zic hai sa ma uit si eu.
In fine, ca sa scurtam povestea, am cumparat domeniul www.civilization.ro pe 1 an cu hosting inclus la un pret nesemnificativ. Pe viata ar fi fost mai mult dar am zis ca si asa nu-s hotarit asa ca am luat pe 1 an.

Sincer nu prea stiu ce sa fac cu el, dar am zis sa fie acolo. Prea era liber Smile
Ma gindeam poate la ceva simplu, o modalitate de contact, un titlu si citeva rinduri.

In fine, primesc e-mail de confirmare, dau click, adresa nu merge in schimb am acces la un control panel...frate, sint pe putin 100 butoane acolo care cica gestioneaza adresa de internet Smile
In fine, zic, nu dezarma, primul buton se numeste tutorial, m-am blocat la pagina 2 Sad
Probabil ca m-am zgircit unde nu trebuia, cealalta oferta care vindea pe viata dadea gratis si 220 variante de scripturi. Nu ca as stii ce sint alea dar ma gindesc ca era gen site prestabilit din care sa aleg, deci o macheta.

Intrebare: exista vreo modalitate simpla (deci nu sa pierd zile in sir invatind programare in html) de a scrie 3 rinduri care sa se afiseze la adresa respectiva? Momentan daca o scriu intoarce o eroare, logic, nu e nimic acolo, nu are ce arata.
Doar daca-i ceva simplu de citit, altfel o las asa cum e.
Merci.

Later: pina la urma am gasit in control panel butonul Softaculous, ala de promite sute de scripturi si vad ca printre ele sint si modele gen bloguri, forumuri etc. E OK, trebuie sa aleg un model de acolo si sa-l instalez? scratch
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

MesajSubiect: Re: noob :(   noob :( I_icon_minitimeSam Dec 03, 2011 11:34 pm

incearca frontpage de la microsoft. faci pagini html si lucrezi ca in word. tu apesi pe buton si creezi tabelul si ala scrie automat codul sursa ptr tabel. Scripturile nu sunt pagini predefinite si sunt codurile sursa pentru niste tool-uri din cadrul paginii, de ex shoutbox, sau sa faci sa nu poti sa dai click dreapta pe poze ca sa nu le copiezi, si tot felul de optiuni din cadrul paginii. Apropos sa stii ca e riscant sa iti iei domenii de firme. Unii au incercat sa ia domenii gen adidas.ro si au fost dati in judecata si au trebuit sa cedeze domeniile.
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
geaba

geaba

Numarul mesajelor : 267
Varsta : 48
Lungimea cozii : 280
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0
Data de inscriere : 31/10/2011

MesajSubiect: Re: noob :(   noob :( I_icon_minitimeLun Dec 05, 2011 9:55 am

da frontpage e destul de simplu. daca nu reusesti nici asa fa ceva pagina in word si da-i save as web page. iei html-ul il denumesti index.htm sau html si-l pui in root. bafta
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: noob :(   noob :( I_icon_minitimeLun Dec 05, 2011 10:41 am

da, m-am uitat un pic si cred ca ma descurc. Am instalat Wordpress si o sa dau redirectionare de pe root pe directorul /wp in prima faza. Iar pe Wordpress care e gindit pentru bloguri pot sa scriu cu usurinta citeva rinduri.
Mailul deja l-am facut sa mearga si cam atit, nu cred ca fac altceva.
Sint putini de tot in Romania care joaca Civ, asa ca-i suficient, n-are rost sa ma stresez prea tare Smile
Si asa nu cred ca o sa nimereasca nimeni pe amarita aia de pagina.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

MesajSubiect: Re: noob :(   noob :( I_icon_minitimeLun Dec 05, 2011 10:41 am

cred ca i s-au incurcat ochii lui nicu la a doua propozitie Smile)
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: noob :(   noob :( I_icon_minitimeLun Dec 05, 2011 10:44 am

hai Cotoi, oi fi eu noob la IT dar root/radacina am facut si eu la facultate, parca la MS-DOS sau nu mai tin minte cum se numea materia Razz
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: noob :(   noob :( I_icon_minitime

Sus In jos

noob :(
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» lucky noob
» Spop Scar Light Noob