Contrar categoriei "ne dam mari cu performantele..." eu am venit doar sa postez ca sint un noob, nu ca n-ati fi stiut deja
Mi-am auzit nevasta ca vrea sa-si inregistreze nu stiu ce domeniu de internet ca-i ieftin si zic hai sa ma uit si eu.
In fine, ca sa scurtam povestea, am cumparat domeniul
www.civilization.ro pe 1 an cu hosting inclus la un pret nesemnificativ. Pe viata ar fi fost mai mult dar am zis ca si asa nu-s hotarit asa ca am luat pe 1 an.
Sincer nu prea stiu ce sa fac cu el, dar am zis sa fie acolo. Prea era liber
Ma gindeam poate la ceva simplu, o modalitate de contact, un titlu si citeva rinduri.
In fine, primesc e-mail de confirmare, dau click, adresa nu merge in schimb am acces la un control panel...frate, sint pe putin 100 butoane acolo care cica gestioneaza adresa de internet
In fine, zic, nu dezarma, primul buton se numeste tutorial, m-am blocat la pagina 2
Probabil ca m-am zgircit unde nu trebuia, cealalta oferta care vindea pe viata dadea gratis si 220 variante de scripturi. Nu ca as stii ce sint alea dar ma gindesc ca era gen site prestabilit din care sa aleg, deci o macheta.
Intrebare: exista vreo modalitate simpla (deci nu sa pierd zile in sir invatind programare in html) de a scrie 3 rinduri care sa se afiseze la adresa respectiva? Momentan daca o scriu intoarce o eroare, logic, nu e nimic acolo, nu are ce arata.
Doar daca-i ceva simplu de citit, altfel o las asa cum e.
Merci.
Later: pina la urma am gasit in control panel butonul Softaculous, ala de promite sute de scripturi si vad ca printre ele sint si modele gen bloguri, forumuri etc. E OK, trebuie sa aleg un model de acolo si sa-l instalez?