Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
Cupa Craciun? (pareri please) - Pagina 2 I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
Cupa Craciun? (pareri please) - Pagina 2 I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
Cupa Craciun? (pareri please) - Pagina 2 I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

Cupa Craciun? (pareri please)

In jos 
+4
Lalla
Liquid[I]ce
Cotoi
nea*Nicu
8 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10
Data de inscriere : 21/09/2011

Cupa Craciun? (pareri please) - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Cupa Craciun? (pareri please)   Cupa Craciun? (pareri please) - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Dec 07, 2011 11:18 am

glumeam, fiecare joaca ce-i face placere si nu trebuie judecat. Eu nu ma mai intorc la shootere dar cum am zis mereu, daca va stringeti macar 3-4 insi intr-un shooter, chiar si CF, ma alatur si eu 1-2 seri pe saptamina, asa de fun si atmosfera.
Vedem ce-o fi, deocamdata e pauza si pe steam. A fost saptamina cind s-a lansat MW3 si era plin, acum iarasi nu prea mai joaca nimeni nimic (nu ca m-ar afecta asta, eu imi vad de treaba cu copiii, o seara Civ cu Vali, o seara aventuri cu Alexandra Smile )
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

MesajSubiect: Re: Cupa Craciun? (pareri please)   Cupa Craciun? (pareri please) - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Dec 07, 2011 11:27 am

mw, moh e nu sunt complicate, singura problema e cu unlock-urile, dar ca si complexitate, sunt eternele run and gun. Dc ai bulan poti sa fi si omul echipa.
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
alandala

alandala

Numarul mesajelor : 80
Varsta : 44
Lungimea cozii : 88
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0
Data de inscriere : 23/09/2011

MesajSubiect: Re: Cupa Craciun? (pareri please)   Cupa Craciun? (pareri please) - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Dec 09, 2011 6:12 pm

dragilor nici eu nu am chef de ceva complicat si nici banuti de alt comp nu am..d esi daca ma gandesc bine la cati bani am stricat si voi mai strica pe piciorul meu imi luam un super PC. Dar evident sanatatea e pe primul loc.. si prin urmare raman la CF , cand vreti un jhoc ceva sa urlati si la mine fataaaa ai nr meu de tel.. urla la mine cu un sm,s ceva OK? TOATE CELE BUNE LA TOTI
Sus In jos
http://origamiaddict.weebly.com/gallery.html
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Cupa Craciun? (pareri please)   Cupa Craciun? (pareri please) - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Dec 10, 2011 2:33 am

si pana la urma intri in cupa sau nu?
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: Cupa Craciun? (pareri please)   Cupa Craciun? (pareri please) - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Dec 10, 2011 7:21 am

pai in 3 insi nu cred ca are rost sa ne apucam, mai degraba facem un meci demonstrativ pentru reclama Smile
De asta nici n-am mai scris nimic. Plus ca intre timp mi-au mai venit in minte si alte chestii care complica lucrurile.
Retin ideea si daca s-o ivi cindva ocazia sa fim mai multi, mai discutam.
Sus In jos
VulturuL

VulturuL

Numarul mesajelor : 38
Varsta : 26
Lungimea cozii : 44
Data de inscriere : 10/12/2011

MesajSubiect: Re: Cupa Craciun? (pareri please)   Cupa Craciun? (pareri please) - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Dec 10, 2011 5:40 pm

Nu cred ca are rost,pentru ca de exemplu,Cotoi are BF2,ceea ce mie nu mi se misca prea bine si nici nu-l am.Shooterele care le am sunt seria Modern Warfare,ceea ce Cotoi nu are si tot asa...
Ar trebui sa fie 2 jocuri comune pentru toti...Asta daca nu cumva vreti sa va rugati de altii ca sa va imprumute conturile...
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Cupa Craciun? (pareri please)   Cupa Craciun? (pareri please) - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Dec 10, 2011 5:57 pm

pai mw 2 putem juca versiunea aia re pe alternet de exemplu, sau ii zic lui toto sa imi dea contul lui, BFBC2 am eu 2 licente, cea pe care joc si una pe care o imprumut la prieteni. deci nu e problema, MOH am zic ca mai pot cumpara inca o licenta in caz ca e nevoie, dar putem juca si CSS ceea ce avem amandoi sau AVA care e cat decat ok si e free. deci solutii ar fi, problema mare e ca nu sunt multi doritori si nicu vad ca s-a abtinut sa ii invite si pe cei din legion.
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: Cupa Craciun? (pareri please)   Cupa Craciun? (pareri please) - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Dec 10, 2011 6:38 pm

Nu m-am abtinut, Speed si Android aproape sigur ar veni dar am zis sa astept reactiile de aici.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Cupa Craciun? (pareri please)   Cupa Craciun? (pareri please) - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Dec 10, 2011 7:09 pm

deci am fi 4-5 pana acum, as putea sa vorbesc si cu didi si cu octo, poate jonny, geaba dc il prind pe undeva
Sus In jos
iqloose

iqloose

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 26
Lungimea cozii : 313
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 1

MesajSubiect: Re: Cupa Craciun? (pareri please)   Cupa Craciun? (pareri please) - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Dec 11, 2011 8:40 am

Ma bag si eu dar .. singurele jocuri pe care le pot juca sunt CSS si CF. Laptopu' mi-e varza , doar atat duce.
Sus In jos
geaba

geaba

Numarul mesajelor : 267
Varsta : 48
Lungimea cozii : 280
Data de inscriere : 31/10/2011

MesajSubiect: Re: Cupa Craciun? (pareri please)   Cupa Craciun? (pareri please) - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Dec 11, 2011 10:51 am

pei geaba s-a bagat. a postat si jocurile. de ce vrei sa-l prinzi? ti-a facut ceva? ca te ajut cu adresa Smile

e killing floor gratis pe steam pana luni Smile l-a jucat careva?
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Cupa Craciun? (pareri please)   Cupa Craciun? (pareri please) - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Dec 11, 2011 3:35 pm

nu dar daca vrei sa facem o gasca ti-as propune APB.
p.s.daca poti sa ma ajuti cu o adresa de net unde pot sa il prind mai des Very Happy
Sus In jos
geaba

geaba

Numarul mesajelor : 267
Varsta : 48
Lungimea cozii : 280
Data de inscriere : 31/10/2011

MesajSubiect: Re: Cupa Craciun? (pareri please)   Cupa Craciun? (pareri please) - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Dec 11, 2011 4:42 pm

scrie pe aici ca El vede tot.
apb cu ce mai e?? killing floor am intrat si-am iesit nu mi-o placut. parca e un film alb negru cu charlie chaplin
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: Cupa Craciun? (pareri please)   Cupa Craciun? (pareri please) - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Dec 11, 2011 8:17 pm

suna funny, il iau si eu, totdeauna am zis ca o distractie multiplayer nu poate fi decit shooter sau racing.
Dar un joc care sa le combine pe amindoua? Smile
E free, incercati-l. Atentie insa ca e open beta, deci posibil inca buguri si in vara a primit abia 55 la review.

Cerinte minime:
Processor:Intel Core 2 Duo E6420 (2.13GHz) or AMD Athlon x2 5800+ (3.0GHz)
Memory:3 GB RAM
Graphics:GeForce 7800 with 256MB and support for Pixel Shader 3.0, or AMD equivalent
DirectX®:dx90c
Hard Drive:7 GB HD space
Other Requirements:Broadband Internet connection
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Cupa Craciun? (pareri please)   Cupa Craciun? (pareri please) - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Dec 11, 2011 8:29 pm

si ca orice joc fee are codati.
este un fel de gta multiplayer, iti faci grup si primesti misiuni, de exemplu grupul tau are misiunea sa pazeasca un punct iar alt punct sa il cucereasca si va impuscati, dc esti baiat rau iti credte reputatia si se pune premiu pe capul tau si cine te omoara ia premiul. Partea proasta e ca au aparut si aici walleri si chiar nu ai ce sa le faci
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: Cupa Craciun? (pareri please)   Cupa Craciun? (pareri please) - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Dec 12, 2011 5:08 pm

cu riscul sa ma baneze Cotoii -> e un c***** de joc. Am pierdut timpul instalind, dupa aia am incercat sa intru cu steam cica "could not connect to server (error 8 ), zic bine, poate nu merge cu steam, hai sa-mi fac cont la ei, fac cont, primesc e-mail, dau click sa activez, alta eroare, selectez textul confirmarii de mina cu copy/paste in browser, asa a mers, intru in joc, bag e-mail si parola, aceeasi eroare "could not connect to server (error 8 )", uninstall, bye.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Cupa Craciun? (pareri please)   Cupa Craciun? (pareri please) - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Dec 12, 2011 9:25 pm

nu mi-a dat erori cum ti-a dat tie dar exista o mare problema, chiar mai mare decat hakerii, exista o enorma discrepanta inre armele pe bani si armele din joc. nu exista ruleta, deci te duci zi platesti arma si e a ta pe viata sau pe 30 zile depinde cum vrei. dar intre armele din joc care costa enorm si sunt temporare, si armele pe bani e o diferenta ca de la cer la pamant. In cross cu un m4, un ak sau un awm poti tine piept celor cu arme pe zp dar in jocul asta nu ai nici o sansa. Asa ca idee daca ar fi armele aproximativ egale ca performante ca in BF, ar fi un joc foarte distractiv. Ca ai misiuni si iti urci gasca in masini, si ai misiuni sa vandalizezi peretii sau sa hackuesti bancomate, si politia civila trebuie sa te opreasca, poti sa jefuiesti trecatorii si altele.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cupa Craciun? (pareri please)   Cupa Craciun? (pareri please) - Pagina 2 I_icon_minitime

Sus In jos

Cupa Craciun? (pareri please)
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Colinde de craciun
» CRACIUN FERICIT
» Cupa de gramatica
» Cupa Outcasts editia 1
» Lalla dupa meciul de Cupa

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum