Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
piata jocurilor I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
piata jocurilor I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
piata jocurilor I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

piata jocurilor

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10
Data de inscriere : 21/09/2011

piata jocurilor Empty
MesajSubiect: piata jocurilor   piata jocurilor I_icon_minitimeMar Dec 13, 2011 2:10 pm

(copy/paste din revista Capital)

Jocurile video iau cu asalt industria de divertisment: A devenit piața cu cele mai rapide creșteri

În ultimele două decenii, afacerile cu jocuri video au trecut de la o industrie artizanală, care vindea către anumite nișe de piață, către un segment matur al industriei de divertisment.

Potrivit companiei de audit PricewaterhouseCoopers (PwC), piața de jocuri video a fost evaluată anul trecut la 56 mld. dolari și a crescut cu peste 60% față de 2006, anul lansării consolei Nintendo Wii.

Industria jocurilor este de peste două ori mai mare decât industria muzicii înregistrate, aproape un sfert din afacerea cu reviste și circa trei cincimi din industria filmului.

PwC previzionează că jocurile video vor fi sectorul media cu cele mai rapide creșteri în următorii ani, cu vânzări care se așteaptă să crească la 82 mld. dolari până în 2015.

Cea mai mare piață este America, a cărei clienți se estimează că vor cheltui în acest an 14,1 mld. dolari pe jocuri, în mare parte pe diferite tipuri de console. Consolele domină și piața britanică, a cincea cea mai mare piață de jocuri din lume. În alte părți din Europa, în particular în Germania, jocurile pentru PC sunt mai populare. China a întrecut Japonia, devenind a doua cea mai mare piață și înregistrând una dintre cele mai mari rate de creștere, cu vânzări care au explodat cu 20% anul trecut.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

piata jocurilor Empty
MesajSubiect: Re: piata jocurilor   piata jocurilor I_icon_minitimeMar Dec 13, 2011 3:07 pm

in baza mea ar da faliment, eu sunt omul care sa isi ia UN BF la inceput de an si sa il joace tot anul, eventual 2 ani dc mai este comunitate. Very Happy
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10
Data de inscriere : 21/09/2011

piata jocurilor Empty
MesajSubiect: Re: piata jocurilor   piata jocurilor I_icon_minitimeMar Dec 13, 2011 9:28 pm

hmm...daca-mi amintesc eu bine, cu banii pe care i-ai bagat in CF se puteau cumpara 20 jocuri de top la pret oficial sau 50 aceleasi jocuri la pret "gri", deci nu s-ar putea spune ca Saidin ar fi dat faliment din cauza unor clienti ca tine (sau ca mine Razz )
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

piata jocurilor Empty
MesajSubiect: Re: piata jocurilor   piata jocurilor I_icon_minitimeMier Dec 14, 2011 6:06 am

la cati bani am bagat in contul lui saidin dc ar fi fost un joc decent ar fi trebuit sa ne dea toate itemele din joc pe urmatorii 30 de ani si da as fi fost deqacord sa platesc cotaparte sa avem serverul nostru de cf deci implicit fara hakeri, plus ca am fi avut placerea sa banam idiotii ca [MOD]DDoT care si-au permis sa insulte un jucator care folosea zp-uri ptr ca era din transilvania.
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

piata jocurilor Empty
MesajSubiect: Re: piata jocurilor   piata jocurilor I_icon_minitime

Sus In jos

piata jocurilor
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» La piata