Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
Mi-au ciordit contul PACATOSUL de pe z8 I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
Mi-au ciordit contul PACATOSUL de pe z8 I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
Mi-au ciordit contul PACATOSUL de pe z8 I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

Mi-au ciordit contul PACATOSUL de pe z8

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Pacatosul

Pacatosul

Numarul mesajelor : 165
Varsta : 46
Lungimea cozii : 219
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0
Data de inscriere : 21/09/2011

Mi-au ciordit contul PACATOSUL de pe z8 Empty
MesajSubiect: Mi-au ciordit contul PACATOSUL de pe z8   Mi-au ciordit contul PACATOSUL de pe z8 I_icon_minitimeDum Dec 18, 2011 8:43 am

Cum cineva a observat ca nu folosesc deloc contul de pe z8 si-a facut mila de mine si, si la insusit Sad

http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=4494053

Insa baiatul nu stia ca am pastrat datele contului intr-un loc aparte si USN,si din cate se vede e roman coclit,adica un fel de coate goale care face bale akum savurand momentele.Ma rog eu oricum nu mai jucam pe el dar nu vreau sa il las la un mare dobitoc care i se impleticesc cuvintele cand vorbeste.Am lasat un PM la aia de pe z8 sa vedem ce fac.
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10

MesajSubiect: Re: Mi-au ciordit contul PACATOSUL de pe z8   Mi-au ciordit contul PACATOSUL de pe z8 I_icon_minitimeDum Dec 18, 2011 9:13 am

asta e primul meu cont, dat lui Speed, luat inapoi, dat tie etc?
Sus In jos
Pacatosul

Pacatosul

MesajSubiect: Re: Mi-au ciordit contul PACATOSUL de pe z8   Mi-au ciordit contul PACATOSUL de pe z8 I_icon_minitimeDum Dec 18, 2011 9:58 am

nea*Nicu a scris:
asta e primul meu cont, dat lui Speed, luat inapoi, dat tie etc?

Contul care mi l-ai dat tu Nicu mi la furat de mult,asta e contul meu facut de mine,care era blocat pt chestia aia cu 22 de dolari
Sus In jos
iqloose

iqloose

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 26
Lungimea cozii : 313
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 1

MesajSubiect: Re: Mi-au ciordit contul PACATOSUL de pe z8   Mi-au ciordit contul PACATOSUL de pe z8 I_icon_minitimeDum Dec 18, 2011 11:01 am

Incearca sa-l recuperezi cu mailul si intrebarea secreta..
Abia acu m-am uitat la cont si-am vazut numele. Ii dadusem eu ieri accept in clan , zicea la apply ca-i din Iasi si are 25 de ani.. daca te ajuta cu ceva.. I-am dat kick acu.
Sus In jos
Lalla

Lalla

Numarul mesajelor : 585
Varsta : 36
Lungimea cozii : 656
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 11

MesajSubiect: Re: Mi-au ciordit contul PACATOSUL de pe z8   Mi-au ciordit contul PACATOSUL de pe z8 I_icon_minitimeDum Dec 18, 2011 11:26 am

Eu nu inteleg cum naiba reusesti sa ramai fara conturi. e cel putin a 3a oara cand aud ca ai ramas fara cont...
Sus In jos
Pacatosul

Pacatosul

MesajSubiect: Re: Mi-au ciordit contul PACATOSUL de pe z8   Mi-au ciordit contul PACATOSUL de pe z8 I_icon_minitimeDum Dec 18, 2011 12:35 pm

iqloose a scris:
Incearca sa-l recuperezi cu mailul si intrebarea secreta..
Abia acu m-am uitat la cont si-am vazut numele. Ii dadusem eu ieri accept in clan , zicea la apply ca-i din Iasi si are 25 de ani.. daca te ajuta cu ceva.. I-am dat kick acu.

Am trimis la cei de la z8,sunt in asteptare.Multumesc ca i-ai dat kik,desi era mai bine daca il mai tineati sa vedeti ce are in cap.

Ultima editare efectuata de catre Pacatosul in Dum Dec 18, 2011 12:39 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
Pacatosul

Pacatosul

MesajSubiect: Re: Mi-au ciordit contul PACATOSUL de pe z8   Mi-au ciordit contul PACATOSUL de pe z8 I_icon_minitimeDum Dec 18, 2011 12:36 pm

Lalla a scris:
Eu nu inteleg cum naiba reusesti sa ramai fara conturi. e cel putin a 3a oara cand aud ca ai ramas fara cont...

Ei Lallla,la oamenii saraci nici boii nu trag Very Happy Asta e,merg inainte
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mi-au ciordit contul PACATOSUL de pe z8   Mi-au ciordit contul PACATOSUL de pe z8 I_icon_minitime

Sus In jos

Mi-au ciordit contul PACATOSUL de pe z8
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» PACATOSUL GM
» ajutor! mi s-a furat contul de steam :(
» "Pacatosul" poate fi salvat de justitie

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bu-hu-hu Gaming :: Ne dam mari cu performantele de relaxare-
Mergi direct la: