| dedicatie ptr akos | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Cotoi Admin
Numarul mesajelor : 1846 Varsta : 42 Location : Constanta Lungimea cozii : 2609 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6 Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: dedicatie ptr akos Mar Dec 20, 2011 11:01 pm | |
| | |
|
| |
Liquid[I]ce
Numarul mesajelor : 62 Varsta : 38 Lungimea cozii : 68 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0 Data de inscriere : 12/10/2011
| Subiect: Re: dedicatie ptr akos Mier Dec 21, 2011 12:05 am | |
| Man si cine te pune sa o joci asta nu inteleg eu.....Ce e asa de greu de inteles,daca nu iti place nu o juca!Si punct.Eu il joc imi place nu ma deranjeaza ca odata pe saptamana pic intro camera cu un hacker ies si atat.Nu ma deranjeaza ca pot sa imi customizez arma asa cum vreau,nici ca nu pot darama un copac,daca vreau iau o secure ma duc in padure si tau un copac ca sa ma linistesc.Ca se plang oamenii pe forum asta e la fiecare joc,crezi ca ii place la toti aceiasi lucru?normal ca nu.Ia si tu un pc ca lumea si joaca jocul asa cum trebuie si o sa vezi diferenta,dar daca tie iti place mai bine sa plangi ca sunt buguri hackeri si lag si nustiu ce atunci fa asta daca te simti mai bine...Dar nu vorbi fara a sti cum trebuie jucat acest joc.Tu te plangi ca ai 1:8?Daca tie in battlefield KDR e cel mai important atunci ai gresit adresa,aici e vorba de teamwork si de obiective,tu degeaba campezi toata runda in spatele unui stanci cum ai facuto si in bc2,nu o sa faci puncte degeaba o sa ai un kdr de 3 tot mai putine puncte o sa ai ca unul care nu a facut nici un kill dar a ajutat echipa.Eu nu sunt pro in acest joc,nu joc in nici o liga sau cupa sau stiu eu ce.Dar am inteles cum trebuie jucat,Si uitate cat de repede avansez fara sa stau singur pe un server si sa farmez mcom stations.Sunt runde in care fac peste 25-30 de mii de puncte numai cu resuly sau reviev sau heal,si nu ma intereseaza cate killuri fac,e important sa apar sau sa atac objectivulDar nu are rost sa ma agit degeaba,joaca ce si cum vrei tu nu ma bag,dar ma cam stresat deja ca in fiecare zi cand intru pe forumul asta vad doar ca tu te plangi de bf3,o perioada te-ai plans de bc2,o sa iti treaca supararea si pe bf3 cand te apuci de altceva si atunci o sa spui ca bf3 era muuult mai bun si ce fain era si nustiu ce.Noh bun noapte buna ca am scris prea mult si oricum nu are rost sa argumentez cu tine ca tu crezi ca numai tu ai dreptate tot timpul | |
|
| |
Cotoi Admin
Numarul mesajelor : 1846 Varsta : 42 Location : Constanta Lungimea cozii : 2609 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6 Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Re: dedicatie ptr akos Mier Dec 21, 2011 12:43 am | |
| teamwork? pan acum nu am vazut team work aici. pemtru ca nu se pune accentul pe asa ceva. eu nu mai aveam munitie si cretinii nici nu se sinchiseau, sau m-am chinuit singur sa iau un site si m-au atacat 5 si am luat 4 si am murit ca retardatii aia de Colonei care sunt ei experimentati nu s-a gandit unu cum ca ar fi important sa luam siteul. Intra in BFBC2 si o sa vezi veterani bf care stiu ce trebuie sa faca si se sincronizeaza perfect chiar si din squaduri diferite. Asa joc asa jucatori fiecare pentru el. Se pare ca tu mi-ai luat parerile ca un afront personal dar asta mai putin conteaza dar nu te lua in gura cu mine ca eu nu vorbesc fara argumente si o sa pierzi si o sa apelezi la ultimul argument la care apeleaza toti "asa si daca imi place mie ce ma?" ca si cum era vorba de preferinte si nu de o analiza concreta a ceea ce ofera jocul.
A si referitor la codati citeste ca mai sunt si altii care zic ca sunt codati in fiecare room , ca punkbusterul e depasit, ca ea nu le face nimic si alte chestii dinastea. Deci cum ziceam nu stiu ce si cu cine joci dar clar nu jucam acelasi joc. Si sunt curios cam cum reusesti sa vaci 30k pe meci cand nu faci decat sa mori impuscat prin ziduri , cu respawn in spatele tau si toata sumedenia aia de bunatati, la care se adauga si bugurile de rigoare. Asa cum ti-am zis nu am 200gb sa fac un film si pana la urma nici nu conteaza ca doar asta nu e tribunal sa aducem dovezi, e forum unde fiecare isi spune parerea.
Si in BC2 erau codati si ma enervau dar pe langa ce e aici frate e chiar curat. iar jocul in sine e chiar BF nu o strutocamila penibila de circ si in plus nu te pune nimeni sa imi citesti posturile si scapi de iritatie. cand vezi postat de cotoi nu deschizi si gata am rezolvat cazul. Dar daca intri in discutii amanuntite cu mine referitor la joc iti zic ca pierzi. | |
|
| |
Lalla
Numarul mesajelor : 585 Varsta : 36 Location : Constanta Lungimea cozii : 656 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 11 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: Re: dedicatie ptr akos Mier Dec 21, 2011 5:22 am | |
| Cotoias draga, acu` intelegi de ce esti SirQQALot? Da`le`n pula mea frate de jocuri. Citeste dracu o carte, uita`te la un film, nu vezi ce ai ajuns? Din 3 cuvinte 2 sunt nemultumiri. Ia naibii o pauza si gata. Tu chiar nu vezi ca te plangi la absolut orice?! Nu`ti convine, nu juca. Nu inteleg de ce naiba mai continui cu jucatu` daca vezi ca nimic nu`i pe placu` tau. Sa mor de nu esti in stare sa strigi si la solitaire "HAAACK". Ti`am mai zis de cel putin o mie de ori: ESTI PLICTISITOR CAND TE PLANGI! Ai ajuns sa te certi cu colegi pe tema "eu si numai eu am dreptate". Te`ai gandit vreodata ca nu dam 2 bani pe plansetele tale si scrii degeaba aici? Eu cand vad postat de tine despre un joc trec direct la comentariul altuia pt ca stiu deja ce scrie in primul post: "cel mai de kkt joc, cel mai prost facut, cel mai plin de hackeri, nu`mi place deloc" dar totusi il joci.... Geez... | |
|
| |
iqloose
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 26 Lungimea cozii : 313 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 1 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: Re: dedicatie ptr akos Mier Dec 21, 2011 7:34 am | |
| Asa ca de Craciun, eh? ) Paaace-n suflet! | |
|
| |
TheN00bOne
Numarul mesajelor : 66 Lungimea cozii : 70 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0 Data de inscriere : 14/10/2011
| Subiect: Re: dedicatie ptr akos Mier Dec 21, 2011 8:29 am | |
| +1 ptr lalla. nu exista joc perfect cum nu exista nici software perfect. am inceput si eu sa am lehamite de shootere dar cred ca o sa le joc numai pentru a deveni mai nesimtit (adica sa nu mai enervez cand pierd . | |
|
| |
iqloose
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 26 Lungimea cozii : 313 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 1 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: Re: dedicatie ptr akos Mier Dec 21, 2011 9:34 am | |
| Apoi eu joc CF din 2009 si tot nu m-am plictisit de el.. asta pentru ca stiu sa joc putin. Si stiti si voi cate probleme are nenorocitul asta de joc. Ma gandesc ca ...cei ce nu se descurca intr-un joc incep sa caute scuze.. ba ca-s codati , ba ca-i lag-ul.. buguri s.a.m.d Exemplu.. sa luam un CW din CF.. intri linistit cu clanul castigi 2-3 runde .. totu' bine si frumos, atmosfera faina pe ts, bucurie ca-n ziua de pasti.. apoi se schimba treaba dupa ce pierzi vreo 4 runde.. incepi s-auzi .. "Uite ce codat e ala, are wall aim etc" "Am lag , nu-mi schimba arma" etc.. situatia se schimba iar dupa ce reusesti sa castigi meciul in a 2a repriza.. iar bucurie daar inca mai e unu care-ti spune.. "Lasa ca stiu eu ca ala avea wall" ) Ca sa poti critica un joc.. tre' sa fii si bun , sa-l cunosti .. atunci cand mori sa te intrebi de ce, ce-ai facut gresit .. nu sa te duci din prima sa zici ca .. ala e codat. Aparentele inseala, chiar si de craciun ) | |
|
| |
Lalla
Numarul mesajelor : 585 Varsta : 36 Location : Constanta Lungimea cozii : 656 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 11 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: Re: dedicatie ptr akos Mier Dec 21, 2011 1:07 pm | |
| | |
|
| |
Cotoi Admin
| Subiect: Re: dedicatie ptr akos Mier Dec 21, 2011 1:13 pm | |
| ba nu, el exista, aparent nu exista ptr ca nu mai are voie sa intre in casa ptr ca s-ar numi intrare prin efractie si el fiind bun nu poate incalca legea. deci aparent el nu exista ca nu mai vine acasa la tine dar el exista. si are o coada noua pentru tine si apropos matz ... aaa cum e la munca? | |
|
| |
iqloose
| Subiect: Re: dedicatie ptr akos Mier Dec 21, 2011 1:19 pm | |
| Exista.. in capul tau ) | |
|
| |
nea*Nicu
Numarul mesajelor : 1141 Varsta : 50 Location : Bucharest Lungimea cozii : 1719 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: Re: dedicatie ptr akos Mier Dec 21, 2011 3:03 pm | |
| @Cotoi -> usurel man, nu te aprinde asa, nu numai ca orice joc are imperfectiuni dar depinde si de gusturile fiecaruia, ca orice chestie subiectiva. Daca chiar esti curios, iti las link sa vezi topicul de "rants" (nemultumiri) pe forumul de Civ5, sint destui carora nu le place sau il critica (pe zeci de pagini) si s-au intors la Civ4. Foarte bine, treaba lor, mie imi place mai mult decit Civ4 si il joc, ce-mi pasa mie de ceilalti. La fel si la Mw3 si la orice alt joc. Nu s-a inventat inca ceva care sa-i faca fericiti pe toti, nici macar banii @Iq -> 1. termina cu insinuarile despre Mos Craciun, imi creezi probleme acasa in familie (just kidding) 2. uite ca sint si exceptii, eu puteam sa joc 50 ani CF si tot noob eram dar n-am dat niciodata vina pe altii ca ar avea hack sau lag, ci am recunoscut mereu sincer ca n-am talent. Apropo, ne mai stringem si noi intr-o seara ceva ca n-am mai jucat demult | |
|
| |
Lalla
| Subiect: Re: dedicatie ptr akos Mier Dec 21, 2011 3:08 pm | |
| ne strangem dar pe CF EU azi dupa 6? | |
|
| |
nea*Nicu
Numarul mesajelor : 1141 Varsta : 50 Location : Bucharest Lungimea cozii : 1719 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: Re: dedicatie ptr akos Mier Dec 21, 2011 3:16 pm | |
| abia pe la 18.30 cred ca ajung acasa si nici nu-l mai am instalat, plus ca trebuie sa-mi amintesc user/parola. Si daca reusesc toate astea, sa va prind ca rideti vreunul de rankul meu ca va ia mama dracu' Unde mai stati, pe TS la Legion? | |
|
| |
Lalla
| Subiect: Re: dedicatie ptr akos Mier Dec 21, 2011 3:43 pm | |
| Nici un TS, prefer sunetu` jocului n`am mai intrat pe ts de nu mai stiu cand si sincera sa fiu nu prea ii duc doru`. Mai bine dupa 7, ca sa vina si QQ. ne vedem in joc oricum, eu o sa intru mai incolo un pic, planuiesc sa atac niste cozonac. Oare ar merge un shift si knife pe la spate?! | |
|
| |
iqloose
| Subiect: Re: dedicatie ptr akos Mier Dec 21, 2011 3:46 pm | |
| Nu, nu.. n-am nici o treaba cu el. Is total pe langa anu' asta, n-am nici o zi libera pana pe 27 deci n-o sa ma prinda acasa mosu' =) Ne strangem, eu de pe la 7:30 is liber, fara ts.. probleme de "familie" ) | |
|
| |
nea*Nicu
| Subiect: Re: dedicatie ptr akos Mier Dec 21, 2011 3:48 pm | |
| pai si cum pana mea stim fiecare cind si unde a intrat? ca acolo nu-i cu friends cu clan cu astea? scrieti si voi la shout box cind va logati: nickname, server si camera | |
|
| |
iqloose
| Subiect: Re: dedicatie ptr akos Mier Dec 21, 2011 4:28 pm | |
| Nicuuu .. esti in urma. Au optiunea Join Together dupa ce dai add friend ca si-n NA | |
|
| |
Lalla
| Subiect: Re: dedicatie ptr akos Mier Dec 21, 2011 5:12 pm | |
| | |
|
| |
geaba
Numarul mesajelor : 267 Varsta : 48 Lungimea cozii : 280 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0 Data de inscriere : 31/10/2011
| Subiect: Re: dedicatie ptr akos Vin Dec 23, 2011 11:00 am | |
| | |
|
| |
iqloose
| Subiect: Re: dedicatie ptr akos Lun Dec 26, 2011 12:29 am | |
| | |
|
| |
Lalla
| Subiect: Re: dedicatie ptr akos Lun Dec 26, 2011 7:26 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: dedicatie ptr akos | |
| |
|
| |
| dedicatie ptr akos | |
|