Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
pilda -> mai lasati dracu jocurile alea :P I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
pilda -> mai lasati dracu jocurile alea :P I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
pilda -> mai lasati dracu jocurile alea :P I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

pilda -> mai lasati dracu jocurile alea :P

In jos 
+2
Cotoi
nea*Nicu
6 participan?i
AutorMesaj
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10
Data de inscriere : 21/09/2011

pilda -> mai lasati dracu jocurile alea :P Empty
MesajSubiect: pilda -> mai lasati dracu jocurile alea :P   pilda -> mai lasati dracu jocurile alea :P I_icon_minitimeMier Dec 21, 2011 4:59 pm

Iată o pildă care ne poate pune pe gânduri: Un om a venit de la muncă tarziu, obosit și nervos, găsindu-și baiatul de 5 ani așteptând la ușă. - Tati, pot să te întreb ceva? - Da sigur, despre ce e vorba? a răspuns omul. - Tati, câți bani câștigi pe oră? -Asta nu e treaba ta. De ce mă întrebi astfel de lucruri. Spuse omul nervos. -Doar vreau să știu...Te rog spune-mi, cât câștigi pe oră? - Dacă trebuie să știi, câstig 50$ pe oră.. -Aha, a răspuns micuțul, cu capul plecat. -Tati, îmi împrumuți te rog 25$? Tatăl s-a înfuriat: - Dacă singurul motiv pentru care m-ai întrebat ăsta este ca să-mi ceri niște bani să îți cumperi o jucărie prostească sau alte porcării, atunci du-te direct în camera ta la culcare. Gândește-te de ce ești așa egoist. Nu lucrez din greu în fiecare zi pentru așa copilării. Micuțul a mers în liniște în camera și a închis ușa. Omul s-a enervat și mai tare pe întrebările băiatului.Cum a putut să pună așa întrebări doar pentru a cere niște bani. După o oră, omul s-a calmat și a început să gândească: Poate chiar era ceva de care chiar avea nevoie să cumpere cu 25$ și chiar nu mi-a cerut bani des. Omul a mers la ușa băiatului și a deschis-o. -Dormi? a întrebat... - Nu tati, sunt treaz, a răspuns baiatul. -M-am gândit, poate am fost prea dur mai devreme, spuse tatăl. A fost o zi lungă și m-am descărcat pe tine. Uite aici ai 25$. Micuțul a sărit, zâmbind. - Mulțumesc tati! După aceea a scos un pumn de bani. O mul a văzut că băiatul avea deja bani și s-a enervat din nou. Micuțul și-a numărat incet banii și s-a uitat câtre tatăl său. - De ce vrei mai mulți bani dacă deja ai? a spus tatăl. - Pentru că nu am avut destul, dar acum am, a replicat băiatul. Tati, acum am 50$. Pot să cumpăr o oră cu tine???? Te rog să vii mai repede acasă mâine. Vreau să mănânc cu tine. Tatăl a fost distrus. Și-a luat băiatul în brațe și l-a implorat să îl ierte. Este doar o reamintire pentru toți ce lucrează din greu în viață. Nu ar trebui să lăsăm timpul să treacă printre degete fără să petrecem timp cu cei care chiar contează pentru noi, aceia apropiați de inimile noastre. Să ne amintim să împărțim cei 50$ din timpul nostru cu cineva pe care il iubim. Dacă mâine murim, compania pentru care lucrăm ne va înlocui foarte ușor, în câteva ore. Dar familia și prietenii pe care îi lăsăm în urmă o să simtă pierderea pentru tot restul vieților lor.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

MesajSubiect: Re: pilda -> mai lasati dracu jocurile alea :P   pilda -> mai lasati dracu jocurile alea :P I_icon_minitimeMier Dec 21, 2011 5:03 pm

pai hmm presupun ca pentru tine ar fi o pilda. dar altii care dintr-un motiv sau altul nu au sau nu mai au familie ce sa faca?
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
iqloose

iqloose

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 26
Lungimea cozii : 313
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 1

MesajSubiect: Re: pilda -> mai lasati dracu jocurile alea :P   pilda -> mai lasati dracu jocurile alea :P I_icon_minitimeMier Dec 21, 2011 6:34 pm

Sa faca alta pilda Smile)
Sus In jos
Pacatosul

Pacatosul

Numarul mesajelor : 165
Varsta : 46
Lungimea cozii : 219
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0

MesajSubiect: Re: pilda -> mai lasati dracu jocurile alea :P   pilda -> mai lasati dracu jocurile alea :P I_icon_minitimeMier Dec 21, 2011 7:36 pm

Sa vedem:nu am copii,de munca akum mai slabut,50 de dolari nu mai castig de mult,in schimb am o sotie...hmmm
Sus In jos
YaniS

Numarul mesajelor : 9
Lungimea cozii : 9
Data de inscriere : 22/09/2011

MesajSubiect: Re: pilda -> mai lasati dracu jocurile alea :P   pilda -> mai lasati dracu jocurile alea :P I_icon_minitimeJoi Dec 22, 2011 1:33 pm

mie-mi place...si este chiar adevarata treaba...cine nu are familie ( adica sa fie sot si sotie si sa mai aiba si un copil) n-are de unde sa stie, eu macar imi imaginez cum imi va fi peste 5 ani, poate voi fi la fel, prea ocupat cu munca sa ma mai gandesc la cei dragi !

Ultima editare efectuata de catre YaniS in Vin Dec 23, 2011 4:21 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
geaba

geaba

Numarul mesajelor : 267
Varsta : 48
Lungimea cozii : 280
Data de inscriere : 31/10/2011

MesajSubiect: Re: pilda -> mai lasati dracu jocurile alea :P   pilda -> mai lasati dracu jocurile alea :P I_icon_minitimeVin Dec 23, 2011 10:43 am

frumoasa pilda.
sarbatori fericite ca ne mai vedem sau citim peste 2 saptamani!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: pilda -> mai lasati dracu jocurile alea :P   pilda -> mai lasati dracu jocurile alea :P I_icon_minitime

Sus In jos

pilda -> mai lasati dracu jocurile alea :P
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cand o femeie cauta ceva lasati-o sa caute

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bu-hu-hu Gaming :: Ne dam mari cu performantele de relaxare-
Mergi direct la: