Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
ceva credinciosi pe forumul asta? :) I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
ceva credinciosi pe forumul asta? :) I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
ceva credinciosi pe forumul asta? :) I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

ceva credinciosi pe forumul asta? :)

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10
Data de inscriere : 21/09/2011

ceva credinciosi pe forumul asta? :) Empty
MesajSubiect: ceva credinciosi pe forumul asta? :)   ceva credinciosi pe forumul asta? :) I_icon_minitimeJoi Ian 05, 2012 4:50 pm

Stiu ca religia clasica nu-i o tema foarte populara pe forumul Outcasts dar pariez ca noua religie o sa va intereseze pe toti Smile

Kopimism - File-sharing-ul a capatat statut de...religie in Suedia
de Vlad Barza HotNews.ro
Joi, 5 ianuarie 2012, 18:29 Economie | IT

Autoritatile suedeze au fost pana la urma induplecate si au acordat statutul de "organizatie religioasa" Bisericii Kopimism-ului care considera ca informatia este sfanta si trebuie transmisa prin copiere, astfel incat sa ajunga la cat mai multa lume. Kopimistii sustin ca nu incurajeaza pirateria online si se arata foarte multumiti de recunoasterea obtinuta. Autoritatile spun ca decizia are putine consecinte limitate, insa e un pas pentru ca organizatia sa aiba dreptul sa ceara cotizatii de la membrii.

"Biserica Kopimismului" (Church of Kopimism) a fost fondata in 2010 de Isak Gerson, un student la filosofie in varsta de numai 19 ani si ideea principala este ca informatia este sacra, iar valorea ei creste cu cat aceasta ajunge la mai multi oameni, prin copiere.

Gerson a incercat de mai multe ori sa obtina recunoasterea Kopimismului ca organizatie religioasa, iar dupa mai multe esecuri autoritatile suedeze au acceptat cererea prin intermediul agentiei guvernamentale Kammarkollegiet.

Cei de la agentie spun ca decizia de acum are consecinte limitate si cel mult va da dreptul noii organizatii sa ceara cotizatii anuale de la membrii sai, insa si pentru acest lucru mai trebuie sa vina aprobari.

Liderul spiritual al miscarii spune ca recunoasterea este un pas imens si spera ca se va ajunge mai departe. "Sper sa apuc ziua in care ne vom practica religia fara teama de a fi persecutati". Evident ca organizatiile din industria muzicala si film nu vor permite acest lucru, mai ales ca multi se plang ca Suedia este un paradis al piratilor informatici in care foarte rar sunt respectate drepturile de proprietate intelectuala.

Analisti citati de BBC spun ca statutul primit de Kopimisti nu inseamna ca file - sharing-ul va fi legal, ci tine mai mult de specificul social al Suediei, nu de legislatie. Ei mai spun ca Gerson si adeptii sai sunt un pic rupti de realitate, insa nu trebuie sa uitam ca Suedia este tara excentrica in care s-a format si Partidul Piratilor care a ajuns si in Parlamentul European.
Sus In jos
iqloose

iqloose

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 26
Lungimea cozii : 313
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 1

MesajSubiect: Re: ceva credinciosi pe forumul asta? :)   ceva credinciosi pe forumul asta? :) I_icon_minitimeJoi Ian 05, 2012 6:21 pm

Prostie, parerea mea.
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10

MesajSubiect: Re: ceva credinciosi pe forumul asta? :)   ceva credinciosi pe forumul asta? :) I_icon_minitimeJoi Ian 05, 2012 6:25 pm

da Iq dar se ajunge la discutii interesante, eu am citit si celalalt articol din 2009 cu Partidul Piratilor care cistigase 7% din voturi in Suedia....99% din comentariile cititorilor (romani) erau "cind se infiinteaza si in Romania, l-as vota" iar cel mai misto comment mi s-a parut al unuia, era ceva de genul "daca 75% din populatia unei tari nu e de acord (sau nu respecta) legea X, nu cumva legea e gresita?" Pare filozofic dar e un teritoriu interesant de explorat intr-o discutie.
Sus In jos
Lalla

Lalla

Numarul mesajelor : 585
Varsta : 36
Lungimea cozii : 656
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 11

MesajSubiect: Re: ceva credinciosi pe forumul asta? :)   ceva credinciosi pe forumul asta? :) I_icon_minitimeJoi Ian 05, 2012 6:34 pm

Prostie e putin spus Smile)) Tragem un CW in 3?Very Happy
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

MesajSubiect: Re: ceva credinciosi pe forumul asta? :)   ceva credinciosi pe forumul asta? :) I_icon_minitimeJoi Ian 05, 2012 9:58 pm

asta e o religie veche nu e acuma, eu am fost un mare adept cand eram in scoala impreuna cu o buna parte din colegi Laughing eu ma gandesc sa fac o relige logicii, si in loc de 10 porunci sa avem 1 singura: orice e ecceptat daca este sustinut de argumente logice si corecte, din nefericire nu cred ca o astfel de secta va avea multi adepri, adica poate lalla, IQQ si Nicu s-ar inscrie dar marea masa cred ca ar evita cu foarte mare grija secta asta Very Happy
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
Lalla

Lalla

Numarul mesajelor : 585
Varsta : 36
Lungimea cozii : 656
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 11

MesajSubiect: Re: ceva credinciosi pe forumul asta? :)   ceva credinciosi pe forumul asta? :) I_icon_minitimeVin Ian 06, 2012 5:20 am

Eu cred k adeptii nu ar face altceva decat sa asculte cu mare interes orice scoatem noi pe gura, indiferent daca e ceva ilogic. Cu siguranta am fi venerati de wannabe`ii aia pana la rangu` de "`mnezai" Smile)
Sus In jos
TheN00bOne

Numarul mesajelor : 66
Lungimea cozii : 70
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0
Data de inscriere : 14/10/2011

MesajSubiect: Re: ceva credinciosi pe forumul asta? :)   ceva credinciosi pe forumul asta? :) I_icon_minitimeVin Ian 06, 2012 2:19 pm

blasfemia suprema: shift+delete Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ceva credinciosi pe forumul asta? :)   ceva credinciosi pe forumul asta? :) I_icon_minitime

Sus In jos

ceva credinciosi pe forumul asta? :)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Forumul Legionro
» O parere ceva...
» Ceva de inceput
» Ceva si mai penibil
» Ceva idei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum