Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
Ladia in marime naturala :P I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
Ladia in marime naturala :P I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
Ladia in marime naturala :P I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

Ladia in marime naturala :P

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10
Data de inscriere : 21/09/2011

Ladia in marime naturala :P Empty
MesajSubiect: Ladia in marime naturala :P   Ladia in marime naturala :P I_icon_minitimeMier Feb 01, 2012 8:50 am

Ladia in marime naturala :P Img7852i
Sus In jos
Lalla

Lalla

Numarul mesajelor : 585
Varsta : 36
Lungimea cozii : 656
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 11

MesajSubiect: Re: Ladia in marime naturala :P   Ladia in marime naturala :P I_icon_minitimeMier Feb 01, 2012 8:58 am

Mi``am adus aminte poza. Acu' zi`mi ce cumnata/verisoara/sora iti e Smile)
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: Ladia in marime naturala :P   Ladia in marime naturala :P I_icon_minitimeMier Feb 01, 2012 9:07 am

nu-mi e nimic, nici n-o cunosc. Eram in Dubrovnik/Croatia cu Monica, Vali si un prieten si ne plimbam, prietenul avea aparat foto si a zarit o turista italianca pozind pentru prietenul ei.
Intrucit fata arata bine si plus ca era misto faza cu tunul, a aprofitat si a pozat-o si el.
Poza e in arhiva mea acasa. Iti dai seama ca nu m-as fi riscat sa pun pe forum atunci o poza de pe net ca se prindeau astia, poza asta chiar e facuta de noi doar ca infatiseaza o necunoscuta. A fost o greseala evident, dupa aia au inceput toate invitatiile la cafea Smile
Daca refuzam sa dau poza sau puneam una sa arate mai naspa, probabil ca as mai fi stat mult si bine in Legion si nu ajungeam sa-l mai cunosc pe 30 decit din auzite Smile
Sus In jos
Lalla

Lalla

MesajSubiect: Re: Ladia in marime naturala :P   Ladia in marime naturala :P I_icon_minitimeMier Feb 01, 2012 9:39 am

Sa nu uitam de TS Smile) Ce vremuri, taica, ce vremuri
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: Ladia in marime naturala :P   Ladia in marime naturala :P I_icon_minitimeMier Feb 01, 2012 9:53 am

da, citeodata mi-e dor de atmosfera de atunci, eram multi, ne intelegeam bine, fain.
Pe de alta parte se juca intr-un ritm draconic iar pentru cei cu serviciu si familii e destul de greu. Abia dupa mi-am dat seama cum s-o fi simtit nevasta...eu pe TS, Vali pe TS, fiecare in camera lui, cind intra si ea sa vorbim ceva intra fara zgomot pina apasam eu pe mute, naspa. Practic exceptind weekendurile cam toate serile noi eram cu clanul, nu cu familia.
Si acum joc dar mai putin cantitativ, plus ca fara TS, deci pot juca chiar in sufragerie in timp ce vorbim etc. Pe linga asta la un shooter nu-ti permiti o secunda de neatentie in timp ce la Civ singleplayer pot sa-l las deschis cu orele fara sa joc in timp ce fac altceva iar AI-ul ma asteapta si nu se supara Smile
E bun TS dar are si o groaza de dezavantaje, te cam izoleaza.
Si inca a mea a fost incredibil de intelegatoare...cind m-am vazut la Cluj cu nevestele lui 05 si 30, eu am stat la masa cu baietii (05, skky si Vali) iar Monica cu Dorina si Corina.
Evident ca au vorbit de CF. Mi-a povestit Monica dupa ce am plecat ca nevestele celorlalti au ajuns la scos calculatoare din priza si alte din astea.
E buna si joaca dar nu in ritmul infernal de atunci, trebuie un echilibru in toate.
Sus In jos
Lalla

Lalla

MesajSubiect: Re: Ladia in marime naturala :P   Ladia in marime naturala :P I_icon_minitimeMier Feb 01, 2012 10:07 am

Nu cred ca as mai avea rabdare sa o iau de la capat cu nopti pierdute socializand cu lumea. Cred ca am pus prea mult suflet atunci, tineam la fiecare in parte, pana m-au dezamagit foarte multi. Atunci am realizat ca toata distractia aia a fost o pierdere de timp. Da, ok, era frumos, dar si multa falsitate la mijloc. Chestiile de genul te trezesc un pic la realitate.
Asta cu scosul din priza e minciuna, la cat de egoista si "geloasa" sunt, nu cred ca ma opream doar la atat.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

MesajSubiect: Re: Ladia in marime naturala :P   Ladia in marime naturala :P I_icon_minitimeMier Feb 01, 2012 10:08 am

Lalla a scris:
Sa nu uitam de TS Smile) Ce vremuri, taica, ce vremuri

ietete brontozauru unde era, trex era inca in plan cand era ea baba si ne face pe noi dinozauri Laughing

nu stiu daca as mai juca in draci ca atunci dar imi lipseste jocul competitiv in echipa si chiar si atmosfera de atunci dar asta e toate au un sfarsit.
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ladia in marime naturala :P   Ladia in marime naturala :P I_icon_minitime

Sus In jos

Ladia in marime naturala :P
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Mod CS:GO ptr Ladia
» Ladia in FarCry
» Catelul lui Ladia
» Ladia in actiune (+18)
» Dedicatie ptr Ladia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum