Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

CS:GO pentru Nea Nicu

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

CS:GO pentru  Nea Nicu Empty
MesajSubiect: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeDum Feb 19, 2012 10:13 am

Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10
Data de inscriere : 21/09/2011

MesajSubiect: Re: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeDum Feb 19, 2012 11:26 am

da Cotoi, spre deosebire de CF EU asta aproape sigur o sa fie un succes major.
Chiar si acum dupa X ani CS e cel mai jucat joc pe Steam.
Am putea sa-l incercam si daca e distractiv si ne place il rugam pe iq ca-i mai veteran sa faca un clan mare si puternic numit ex*CF "Clanul fostilor dinozauri din CF", luam server si TS proprii si ne distram ca pe vremurile bune. O sa curga apply-urile.
Doar s-o convingem pe Lalla sa-si miste fundu' din CF, ceea ce e destul de greu tinind cont ca a ajuns sa joaca chiar bine.
Mda, din pacate m-a trezit nevasta din visul eroic pe care-l aveam, cica-i gata masa hahaha Smile
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeDum Feb 19, 2012 2:14 pm

eu vreau sa il iau asa cum stii, mata trasa de mustati si coada o sa vina si ea, plus ca mai stiu pe cineva care vrea sa se apuce serios de CS:GO si mi-a propus sa facem noi echipa de ESL cand apare.
Sus In jos
Pacatosul

Pacatosul

Numarul mesajelor : 165
Varsta : 46
Lungimea cozii : 219
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0

MesajSubiect: Re: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeDum Feb 19, 2012 3:35 pm

Cs-ul asta nu este cu omuletii aia care merg intr-o parte si se plimba haotic pe harta Question
Sus In jos
Lalla

Lalla

Numarul mesajelor : 585
Varsta : 36
Lungimea cozii : 656
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 11

MesajSubiect: Re: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeDum Feb 19, 2012 4:43 pm

Get off my whiskers!
Nu-i greu Nicu, doar ca ce a fost in CF nu cred k o sa mai fie nicaieri... Plus ca.. tu ai lua-o de la capat cu alt shooter? eu una parca nu mai am rabdare sa invat alte plansi, arme etc
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeDum Feb 19, 2012 5:57 pm

am jucat azi CS si numai scoruri de 1 cu 20 aveam, nici nu imi mai cumparam arma ca era inutil. muream instantaneu din orice pozitie. instnatneu inseamna ca la aimbot, si in extrem de rarele ocazii cand trecea jumate de secunda pana sa mor si apucam sa trag aia nu pateau nimic. si GO e si mai greu asa ca nu stiu daca are rost sa facem planuri extravagante. Potential ar fi dar jocul mi se pare hmm dubios. Intru odata la nush cat timp stau o ora mai mult sa barfesc cu aia si cam atat.

Lalla a scris:
Get off my whiskers!
Our whiskers to pull you ment Very Happy

p.s. eu am intr 2 si 4 hp in zona pieptului damage pe glont. nu stiu ce e in neregula dar asa sta treaba la mine

Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeDum Feb 19, 2012 8:30 pm

pai si atunci ce-mi ramine de facut Cotoi, ma duc sa vorbesc cu pegasus ala?
(alert: sarcasm detected)
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeDum Feb 19, 2012 8:43 pm

Lalla a scris:
ce a fost in CF nu cred k o sa mai fie nicaieri... Plus ca.. tu ai lua-o de la capat cu alt shooter? eu una parca nu mai am rabdare sa invat alte plansi, arme etc

Din 1995 incoace am jucat nenumarate jocuri fata, de obicei mai multe in paralel cum fac si acum, perioada CF cu 1 singur joc a fost o exceptie la mine.
Intotdeauna ma apuc sa invat alt joc pentru ca e firesc sa ma plictisesc de acelasi dupa o vreme. Singurele pe care le joc permanent mai multi ani la rind sint doar Civ si Sims.
Uita-te si la Cotoi -> CF, AVA, BF2, BF3 si altele mai mai mici in paralel gen MOH. Tu crezi ca o sa joci doar CF pina la pensie? Smile Cu mici exceptii, tendinta in CF este de a ramine doar ce-i carora nu le permite PC altceva, deci n-au de ales.
Iar ca atmosfera...sint si alte jocuri unde comunitatile au fost peste CF, travian de exemplu, astia se vedeau la bere, plecau la munte impreuna etc.
Si CS la fel, am un coleg de serviciu care in liceu juca in liga a 2-a mondiala si erau ditamai gasca Smile
O sa vedem peste 1 luna ce-o fi.
Sus In jos
Pacatosul

Pacatosul

Numarul mesajelor : 165
Varsta : 46
Lungimea cozii : 219
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0

MesajSubiect: Re: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeDum Feb 19, 2012 8:54 pm

Ce Pegasus Nicule?In Transilvania e unu Mosuthereap Lider Very Happy
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeDum Feb 19, 2012 9:55 pm

weak up my warriors? Very Happy
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeLun Feb 20, 2012 12:12 am

something is in the air Laughing
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeLun Feb 20, 2012 6:37 am

nicu stand calm si judecand situatia, nu cred ca CS:GO este o solutie viabila. Eu abia reusesc sa scot scoruri de 3-20. si asta in CS:S. Din cate am inteles de la cineva care juca si GO si spunea ca urmatoarea versiune va fi si mai grea si ca discrepanta de skill este si mai mare. Eu si lalla poate ajungem sa scoatem ratie 1 dupa 1-2 luni de frecat jocul dar ma indoiesc ca Ladia o sa se miste la fel de bine ca acum 1-2 ani in cross, mai ales ca shooterele nu sunt pasiunea ta. Daca tot e sa jucam un shooter, eu zic sa jucam BFBC2, BF3 sau ArmA2 pentru ca sunt jocuri de echipa si gandite astfel incat jucatorii sa se compenseze. Luam 1-2 tancuri si cu ts facem prapad pe harta. Dar in jocuri ca CS cam esti pe cont propriu nu ai tanc sau ceva ca sa te protejeze si care sa fie condus de cineva mai experimentat.
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeLun Feb 20, 2012 8:36 am

stai linistit Cotoi, m-am impacat demult cu situatia si nu-mi mai fac iluzii, textul de mai sus cu clanul de CS-GO era o gluma Smile
Adica am putea sa-l facem asa cum am putea face multe alte chestii (in sensul ca avem si banii si timpul si priceperea) dar nu prea are rost. Nu ma oboseste atit ideea de a invata un joc nou si complicat (ca nici Civ nu-i simplu deloc) cit ma oboseste ideea de a cunoaste oameni noi, parca nu mai am acelasi entuziasm ca acum 2 ani vizavi de treaba asta.

Ce-i drept cu voi 3-4 sau citi mai sintem aici pe forum ma multumeste situatia oarecum asa cum este, tinem o relatie de amicitie prin forum, poate mai la vara ne-om si cunoaste si cam atit. E OK si asa.
Recunosc ca am insa nostalgii fata de grupul de odinioara (sau macar o parte din el), cum ne intelegeam, distram etc, asta imi lipseste. E de necrezut cum noi care ne stiam asa bine am lasat sa se duca totul de ripa si in schimb chiar si acum dupa 1 AN (un an frate!!!) inca ma mai cauta tot felul de necunoscuti gen pegasus sa ma roage sa revin ca sa recladim clanul.

Iar asta ca de 1 an de zile ne tot scremem sa gasim un joc comun, la inceput toti 20-30 sau citi eram si acum noi 4-5, e cumva firesc, sint gusturi diferite, n-o sa-mi placa mie ce-i place Lallei sau lui 30, e normal dar ce n-o sa inteleg niciodata -> sintem cu totii oameni care jucam aproape zilnic, deci hard-gamers, cum naibii de nu s-a reusit niciodata sa se stabileasca o zi comuna gen vineri sau simbata seara in care sa jucam toti acelasi joc, chiar si CF, ca doar nu-i mare lucru? Nu moare nimeni pentru 3 ore pe saptamina. Astea 3 ore si un TS + forum amarite in care schimbam impresii cu ce-a mai jucat fiecare si e suficient ca sa tii un grup.
Gata cu amintirile ca nu ajuta la nimic, ce-a fost s-a dus, saptamina usoara va doresc Smile
Sus In jos
Lalla

Lalla

MesajSubiect: Re: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeLun Feb 20, 2012 12:10 pm

se gaseste o zi, numai ca fiecare cauta un motiv sa fuga.. hackeri, bug`uri si altele de genu` Smile Ok, nu merge, hai in CS, doar il avem toti Smile Cautam un Server mai gol si il luam cu asalt, invatam intre noi Smile Pe mine stiti unde ma gasiti
Sus In jos
iqloose

iqloose

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 26
Lungimea cozii : 313
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 1

MesajSubiect: Re: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeLun Feb 20, 2012 1:46 pm

Vinerea de la 7 la ..ce stiu eu, 12 ? Sa ne intalnim pe-un ts sau chiar aici pe forum si sa decidem ce jucam impreuna?
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeLun Feb 20, 2012 2:30 pm

Bine, vineri seara works for me too.

TS e asta: speak1.teamspeak.net port=12108 password=Monica
Il las prelungit si deschis permanent chiar si daca e gol.

Daca aveti nevoie vreunul sa intrati cu admin inainte de vineri seara, asta e privilege key actual pentru drept de admin:

95lQsKu73e2FBXtw1LL1mXvBkUYdTdCo4ib3TdQk

Ultima editare efectuata de catre nea*Nicu in Lun Feb 20, 2012 2:53 pm, editata de 3 ori
Sus In jos
Lalla

Lalla

MesajSubiect: Re: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeLun Feb 20, 2012 2:33 pm

Weeeey, nu vreti azi sau maine?! De joi pana duminica noapte sunt cu Cotoiu` la munte
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeLun Feb 20, 2012 3:25 pm

pt mine e OK de obicei in orice seara dintre luni-vineri (simbata si duminica se intimpla sa mai ies in oras). E drept ca vineri de obicei starea de spirit e mai buna Smile
Sus In jos
iqloose

iqloose

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 26
Lungimea cozii : 313
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 1

MesajSubiect: Re: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeLun Feb 20, 2012 4:22 pm

Am zis vineri deoarece stiu ca sambata sunteti liberi si puteti sta mai mult Razz Pentru mine e ok orice seara, dupa 7 Very Happy
Am bagat eu key-ul pt. SA.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeLun Feb 20, 2012 8:51 pm

Vineri dar pe la 8-9 dar de vinerea viitoare. ca vinerea asta am activitate sociala, gatesc matza trasa in zapada Very Happy. Cat despre jocuri comune am vazut un joc care m-ar tenta. Cei de la paradox au scos un joc care in opinia mea este un remake dupa Euraopa Universalis dar au si modul de multiplayer. Nu zic ca luna viitoare o sa il iau dar poate peste 2-3 luni cand am bani o sa il iau. E cam 40 euro. Sa te uiti si tu poate te iti place stilul de joc desi nu este turn-base ci realtime.
Acum nu stiu cum e varianta multiplayer, dar EU era un joc unde il jucai in nestire zile intregi. Aveai obiective care nu faceau decat sa iti dea puncte, si trebuia sa te ocupi de probleme politice, economice, sociale, religioase, militare, stiintifice, administrative si de expeditii de descoperire de noi teritori si toate astea pe timp de pace, daca iti mai pica si un razboi majoritatea acestor domenii stagnau sau regresau.
Asta e jocul.

Later:
am descoperit acum ca au bagat modul de multiplayer si la Europa Universalis 3. costa 15 euro cu expansion cu tot si 30 pachetul cu toate versiunile. Deci cred ca o sa ma intorc la prima mea iubire Very Happy

Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeMar Feb 21, 2012 6:32 am

daca ai nevoie de oameni de multiplayer imi zici, il stiu pe sefu de clan de la Europa Universalis 3 Smile
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitimeMar Feb 21, 2012 6:49 am

stai asa ca eu am zi sa pierdem timpu, daca ma ia ala la clan room cum se juca acum 2 ani in transilvania, o sa ma fac de ras. eu nu am reusit pana acum sa domin lumea nici impotriva AI da pai sa ma pun cu echipa de ESL Smile)), ziceam asa daca iti place ideea jocului poate facem o harta impreuna o data pe saptamana sau cand vrei.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CS:GO pentru Nea Nicu   CS:GO pentru  Nea Nicu I_icon_minitime

Sus In jos

CS:GO pentru Nea Nicu
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Inca o palma pentru EA, inca o veste buna pentru consumatori.
» pentru Nicu
» Pentru Nea*Nicu, cu drag :)
» Curs IT pentru Nicu
» Reguli de marketing pentru Nicu :)))

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bu-hu-hu Gaming :: Barfa de la cafeaua de dimineata-
Mergi direct la: