| Anul asta o sa ne zguduie :)) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Cotoi Admin
Numarul mesajelor : 1846 Varsta : 42 Location : Constanta Lungimea cozii : 2609 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6 Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Anul asta o sa ne zguduie :)) Mier Mar 14, 2012 11:07 pm | |
| | |
|
| |
nea*Nicu
Numarul mesajelor : 1141 Varsta : 50 Location : Bucharest Lungimea cozii : 1719 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: Re: Anul asta o sa ne zguduie :)) Joi Mar 15, 2012 6:53 am | |
| asta-i din categoria Libertatea -> punem un titlu socant ca sa atragem cititorii si apoi spre sfirsitul articolului afli ca seismul va avea 5 magnitudine si ai pierdut timpul degeaba citind Merci de info Cotoi dar jurnalistii astia parca sint... | |
|
| |
Lalla
Numarul mesajelor : 585 Varsta : 36 Location : Constanta Lungimea cozii : 656 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 11 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: Re: Anul asta o sa ne zguduie :)) Joi Mar 15, 2012 7:43 am | |
| ...dornici de reclama. Dn pacate toti lasa de dorit. Astia`s jurnalistii iesiti pe banda rulanta care la 2 cuvinte se balbaie sau scriu numai ineptii. Romania, te iubim ) | |
|
| |
nea*Nicu
Numarul mesajelor : 1141 Varsta : 50 Location : Bucharest Lungimea cozii : 1719 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: Re: Anul asta o sa ne zguduie :)) Joi Mar 15, 2012 9:01 am | |
| da, uite un exemplu din Prosport de astazi. Titlu mare, cu litere uriase: Nu le-a venit să creadă! Ce au descoperit medicii care l-au operat pe Cristi Borcea când au "deschis" pacientul in mod normal citind titlul devii curios si te gindesti cine stie ce bisturiu uitat de la o operatie precedenta or fi gasit??? Si dai click sa ajungi la cuprins Dacă Borcea se mândrește de fiecare dată când are ocazia că prin vene îi curge sânge roș-alb, suporterii susțin că medicii care l-au operat pe "Leonidas" au făcut o descoperire "absolut șocantă": "sângele pacientului nu era roș-alb, ci roșu 'curat', ca al oricărui fan de rând" .deci asta cica e stire soc, care nu trebuie ratata... | |
|
| |
iqloose
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 26 Lungimea cozii : 313 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 1 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: Re: Anul asta o sa ne zguduie :)) Joi Mar 15, 2012 11:16 am | |
| Pff.. Nu sa te pisi pe tot ce'nseamna media din Romania !? Numai cacaturi. | |
|
| |
Cotoi Admin
Numarul mesajelor : 1846 Varsta : 42 Location : Constanta Lungimea cozii : 2609 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6 Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Re: Anul asta o sa ne zguduie :)) Joi Mar 15, 2012 12:59 pm | |
| eu am zis ca e comic, dar exemplu lui nicu e si mai bun )) oricum am zis si o repet, nimeni nu se naste destul de prost ca sa fie jurnalist, trebuie facultate pentru asta. Pe mine m-a amuzat faza cu o sa fie cutremur de magnitudine. poate ca nu au atata creier dar un cutremur fara magnitudine nu e cutremur )))) | |
|
| |
nea*Nicu
| Subiect: Re: Anul asta o sa ne zguduie :)) Vin Mar 16, 2012 1:34 pm | |
| DEMENȚIAL! La un an de la scandal, ADEVĂRATUL MOTIV al divorțului Columbenilor iese la iveală
”De ce s-a despărțit Monica de Irinel Columbeanu si s-a combinat cu un chinez? Pentru că, oricum, pe toate cadourile primite scria ”Made in China”... Așa că ea s-a întrebat: De ce să stau la mâna și cheremul intermediarului? (articol din Libertatea).
| |
|
| |
geaba
Numarul mesajelor : 267 Varsta : 48 Lungimea cozii : 280 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0 Data de inscriere : 31/10/2011
| Subiect: Re: Anul asta o sa ne zguduie :)) Vin Mar 16, 2012 2:46 pm | |
| hahaha. asta-i o gluma buna. | |
|
| |
Cotoi Admin
| Subiect: Re: Anul asta o sa ne zguduie :)) Vin Mar 16, 2012 3:52 pm | |
| pai da uite vezi cate chestii zguduitoare aflam, nici nu stiu cum o sa mai dorm la noapte
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Anul asta o sa ne zguduie :)) | |
| |
|
| |
| Anul asta o sa ne zguduie :)) | |
|