Numarul mesajelor : 1846 Varsta : 42 Location : Constanta Lungimea cozii : 2609 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6 Data de inscriere : 18/05/2008
Subiect: pentru cei de moda veche Mier Mai 16, 2012 7:43 am
Nicu uite cam asa se face curte unei fete in zilele noastre, eu zis sa incerci si cu doamna radulescu, s-ar putea sa obtii rezultate surprinzatoare daca spunei ca vrea sa se apuce de pilotaj
nea*Nicu
Numarul mesajelor : 1141 Varsta : 50 Location : Bucharest Lungimea cozii : 1719 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10 Data de inscriere : 21/09/2011
Subiect: Re: pentru cei de moda veche Mier Mai 16, 2012 12:09 pm
Cotoi dragule, da-mi voie sa-ti explic cum sta situatia: intreg cartierul meu e un imens santier datorita lucrarilor de la metrou, locurile de parcare au devenit o raritate, asa incit eu m-am enervat si am renuntat la masina, adica merg/vin la serviciu cu taxi (Logan de obicei). Renault Clio sta si putrezeste in fata blocului. Permis de motocicleta n-am si nici nu ma tenteaza sa incerc.
In schimb, nevasta care e mai iubitoare de sofat si mai descurcareata cu parcarile, conduce o Toyota Corolla de 19.000 euro.
In conditiile astea, crezi ca as putea s-o mai impresionez cu ceva, tinind cont de mijlocul de transportl modest cu care ma deplasez?
Lalla
Numarul mesajelor : 585 Varsta : 36 Location : Constanta Lungimea cozii : 656 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 11 Data de inscriere : 21/09/2011
Subiect: Re: pentru cei de moda veche Mier Mai 16, 2012 3:21 pm
sau poate vrea doamna, doamna ...
Cotoi Admin
Numarul mesajelor : 1846 Varsta : 42 Location : Constanta Lungimea cozii : 2609 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6 Data de inscriere : 18/05/2008
Subiect: Re: pentru cei de moda veche Mier Mai 16, 2012 4:17 pm
eh nicu asa cum vezi si in filmul de mai sus nu atat motorizarea conteaza cat abordarea problemei am vazut o poza de la cineva din bucuresti care a facut asta cu o bicicleta si nu purta nimeni casca .