Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
hai mah matz, chiar asa? I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
hai mah matz, chiar asa? I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
hai mah matz, chiar asa? I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

hai mah matz, chiar asa?

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Lalla

Lalla

Numarul mesajelor : 585
Varsta : 36
Lungimea cozii : 656
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 11
Data de inscriere : 21/09/2011

hai mah matz, chiar asa? Empty
MesajSubiect: hai mah matz, chiar asa?   hai mah matz, chiar asa? I_icon_minitimeDum Mai 20, 2012 6:48 pm

Bai, stiam ca iti place sa mananci des, dar chiar asa?!
Va prezint o dovada incontestabila, oricat de bine hranit ar fi, nu se lasa pana nu fura si totusi l-am prins cu...:

(Va rog sa urmariti de la minutul 2:05 pentru a vedea hotul in actiune)
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

MesajSubiect: Re: hai mah matz, chiar asa?   hai mah matz, chiar asa? I_icon_minitimeDum Mai 20, 2012 7:00 pm

nu recunosc nimic, asta e un fandosit de motan de casa in cautare de aventura, io sunt cotoi, nu o sa ma vezi cu bijuteri DG la gat furand gaini din case, ala e doar un gainar de apartament.
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
Lalla

Lalla

Numarul mesajelor : 585
Varsta : 36
Lungimea cozii : 656
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 11

MesajSubiect: Re: hai mah matz, chiar asa?   hai mah matz, chiar asa? I_icon_minitimeDum Mai 20, 2012 7:03 pm

dude, iar vb fara sa stii despre ce`i vb...DC e numele pisicii...si e mai aventurier decat o sa fii tu in toti anii tai de viata... laudarosule
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: hai mah matz, chiar asa?   hai mah matz, chiar asa? I_icon_minitimeDum Mai 20, 2012 7:20 pm

tu miauni pe langa subiect. eu am zis DG nu DC si era vorba de Dolce & Gabbana, si sa fim seriosi, e doar un motan de apartament in cautearea unei mici aventuri, pe de alta parte ai recunoscut ca nu sunt eu Laughing
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10

MesajSubiect: Re: hai mah matz, chiar asa?   hai mah matz, chiar asa? I_icon_minitimeDum Mai 20, 2012 9:54 pm

cam suspect domnul Cotoi, eu ca nepriceput as zice ca la 2:10 e wall ca prea se deschide usa aia automat si se coboara platforma, de la 2:30 incolo e speed limpede ca lumina zilei si la 2:25 e suspiciune de aimbot, rata aia era deja moarta inainte sa traga el, deci prefire dubios.

Astept totusi si confirmarea lui Iq in calitate de expert, precum si a lui geaba ca independent si in caz ca au aceeasi parere ca si mine, cu toata parerea de rau Cotoi, sanctiunea nu poate fi decit una si drastica: timp de 1 luna NU AI VOIE SA TE PLINGI PE FORUM DE HACKERII DIN NICI UN SHOOTER.
Sa te vad atunci cum o sa vii cu miorlaieli ca ai jucat NFS World si te-a impins vreun hacker cu masina in sant Smile
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: hai mah matz, chiar asa?   hai mah matz, chiar asa? I_icon_minitimeLun Mai 21, 2012 12:08 am

Asa cum a admis si matza, ala nu sunt eu, in al doile-a rand ala nu e speed e un rush ca la carte (imi aminteste de vremurile bune cand faceam misiunea pe escape cu cezarica lacusta, miru, 0,5 si altii, nu stiam cum sa ne dam coate sa ajungem primii la fantana sa sarim Smile) ), apoi ala nu e wall ca era o usa cat jumatate din perete, si in al trei-lea rand cam asta se intampla cand joci cu noobi. Sa iti zica lallla cum era in primele zile in cross, fata in fata cu mine, ea cu scarul in mana si tot ii dadeam lama. Nu e vina pisicii ca rata a murit de frica numai cand a auzit-o.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: hai mah matz, chiar asa?   hai mah matz, chiar asa? I_icon_minitime

Sus In jos

hai mah matz, chiar asa?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» For matz
» Ia vezi matz ce are de nu merge :D
» chiar si mitzele se satura :)
» Sa speram ca nu lucreaza si saidin la steam si chiar vor lua masuri.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bu-hu-hu Gaming :: Barfa de la cafeaua de dimineata-
Mergi direct la: