Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

cu parere de rau va anunt ca....

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
Lalla

Lalla

Numarul mesajelor : 585
Varsta : 36
Lungimea cozii : 656
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 11
Data de inscriere : 21/09/2011

cu parere de rau va anunt ca.... Empty
MesajSubiect: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeDum Oct 09, 2011 6:23 pm

mi-a murit placa video.. Orice i-as face rezultatul este acelasi.. BSOD, reason: ceva legat de ati... Am bagat alta placa video dar nu-s multumita de cum se vede (sunt niste patratele de vreo 2 cm pe ecran care ma dispera). Daca reusesc sa-l fac sunt tare.. Daca nu, o sa ne auzim de pe laptop maine seara. Have fun tonight
Sus In jos
iqloose

iqloose

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 26
Lungimea cozii : 313
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 1

MesajSubiect: Re: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeDum Oct 09, 2011 7:24 pm

Lalla a scris:
mi-a murit placa video.. Orice i-as face rezultatul este acelasi.. BSOD, reason: ceva legat de ati... Am bagat alta placa video dar nu-s multumita de cum se vede (sunt niste patratele de vreo 2 cm pe ecran care ma dispera). Daca reusesc sa-l fac sunt tare.. Daca nu, o sa ne auzim de pe laptop maine seara. Have fun tonight

Trist, incearca s'o resuscitezi sau cheama ceva ajutor Razz
Sus In jos
Lalla

Lalla

MesajSubiect: Re: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeLun Oct 10, 2011 2:45 am

iqloose a scris:
Trist, incearca s'o resuscitezi sau cheama ceva ajutor Razz

Am incercat...
Sus In jos
Pacatosul

Pacatosul

Numarul mesajelor : 165
Varsta : 46
Lungimea cozii : 219
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0

MesajSubiect: Re: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeLun Oct 10, 2011 5:19 am

Cam aceeasi problema a fost si la mine,eu insa l-am reparat la un prieten cu nu stiu stiu ce aparat cu caldura si prima conditie care mi-a spus-o prietenul meu a fost"fara jocuri".Asa ca a trebuit sa imi cumpar altul.Oricum succes,poate ai mai mult noroc.
Sus In jos
Lalla

Lalla

MesajSubiect: Re: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeLun Oct 10, 2011 5:36 am

Pacatosul a scris:
Cam aceeasi problema a fost si la mine,eu insa l-am reparat la un prieten cu nu stiu stiu ce aparat cu caldura si prima conditie care mi-a spus-o prietenul meu a fost"fara jocuri".Asa ca a trebuit sa imi cumpar altul.Oricum succes,poate ai mai mult noroc.

Hai sa zicem ca renunt la joc (or not).. da` ce fac cu filmele? Si alea chinuie placa video, am observat asta sambata si duminica. Daca fara joc traiesc, fara filme nu pot Crying or Very sad
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

MesajSubiect: Re: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeLun Oct 10, 2011 6:13 am

filmele ca filmele dar jocul Sad
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
iqloose

iqloose

MesajSubiect: Re: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeLun Oct 10, 2011 9:38 am

Lalla a scris:
Hai sa zicem ca renunt la joc (or not).. da` ce fac cu filmele? Si alea chinuie placa video, am observat asta sambata si duminica. Daca fara joc traiesc, fara filme nu pot Crying or Very sad

Te pui frumusel la TV , dai pe Acasateve si bagi telenovele =))
Sus In jos
Lalla

Lalla

MesajSubiect: Re: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeLun Oct 10, 2011 9:48 am

iqloose a scris:
Lalla a scris:

Te pui frumusel la TV , dai pe Acasateve si bagi telenovele =))

Proasta gluma.. Vrei sa mi se netezeasca creieru`? No
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10

MesajSubiect: Re: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeLun Oct 10, 2011 4:25 pm

fata, credeam ca ai depasit virsta la care fetele viseaza la Fat Frumos calare pe un cal alb Razz
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeLun Oct 10, 2011 6:24 pm

nu stiu cum sa iti spun dar ea nu viseaza la fat frumos pe un cal alb, ci la un pisoi blond care sa fie calaretul Razz
Sus In jos
Lalla

Lalla

MesajSubiect: Re: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeLun Oct 10, 2011 8:03 pm

a nimerit-o cotoiu'. Eh.. Las k imi trece si de el.... Acum ma gandesc un pic mai departe. Mi'a deschis ochii cineva azi si m-a cam pus pe ganduri
Sus In jos
iqloose

iqloose

MesajSubiect: Re: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeMar Oct 11, 2011 6:46 am

Lalla a scris:
a nimerit-o cotoiu'. Eh.. Las k imi trece si de el.... Acum ma gandesc un pic mai departe. Mi'a deschis ochii cineva azi si m-a cam pus pe ganduri

Detalii ? Very Happy
Sus In jos
Lalla

Lalla

MesajSubiect: Re: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeMar Oct 11, 2011 6:47 am

iqloose a scris:
Detalii ? Very Happy

Sa plec din gaura asta uitata de lume si sa aspir la ceva mai bun
Sus In jos
iqloose

iqloose

MesajSubiect: Re: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeMar Oct 11, 2011 7:08 am

Paii.. pot sa-ti zic doar ca nu-i nimic imposibil.. totul depinde doar de tine Razz
Sus In jos
Lalla

Lalla

MesajSubiect: Re: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeMar Oct 11, 2011 8:09 am

Nicu, la anu` prin mai nu o sa ai nevoie de o secretara, ceva?Very Happy
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeMar Oct 11, 2011 8:13 am

Pai ce se intimpla fata in mai, ramii pe drumuri? Sad
Sus In jos
Lalla

Lalla

MesajSubiect: Re: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeMar Oct 11, 2011 8:16 am

Imi expira contractu` aici... sunt pe perioada determinata. Nu cred ca se pune problema sa nu ma opreasca in continuare, da` incep sa caut ceva mai bun si mai departe Smile)
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeMar Oct 11, 2011 9:10 am

Faci faci cerere scrisa catre general nu catre maior, din care sa reiasa toate calificarile tale, programul exact, conturile de e-mail cu parolele aferente, dupa care intri la testare psihologica face tu face cu generalul. Dupa ce treci de toate astea si obti viza, de duci la maior si il rogi sa iti gaseasca post de mascutica sau ceva... faci cafeaua, supraveghezi concurenta, vii cu idei si solutii pentru comunitate. Very Happy
Sus In jos
Lalla

Lalla

MesajSubiect: Re: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeMar Oct 11, 2011 9:16 am

Eu vorbeam serios
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeMar Oct 11, 2011 9:18 am

si pleci la bucuresti si ma lasi aici de izbeliste ai? :-w eh macar tu sa imi trimiti poza de la Antipa dc ladia nu Wink
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeMar Oct 11, 2011 9:30 am

e moarte de om Cotoi acolo, mi-am jurat ca nu trec 2-3 luni pina se linistesc nebunii...
Sus In jos
Lalla

Lalla

MesajSubiect: Re: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitimeMar Oct 11, 2011 9:37 am

Antipa? Te invit in parc vara, oricare vrei tu.. E plin de specimene de toate soiurile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cu parere de rau va anunt ca....   cu parere de rau va anunt ca.... I_icon_minitime

Sus In jos

cu parere de rau va anunt ca....
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» O parere ceva...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bu-hu-hu Gaming :: Ne dam mari cu performantele de relaxare-
Mergi direct la: