Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
material didactic pentru Cotoi :P I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
material didactic pentru Cotoi :P I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
material didactic pentru Cotoi :P I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

material didactic pentru Cotoi :P

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10
Data de inscriere : 21/09/2011

material didactic pentru Cotoi :P Empty
MesajSubiect: material didactic pentru Cotoi :P   material didactic pentru Cotoi :P I_icon_minitimeVin Iun 08, 2012 10:58 am

Cam asa joaca un maestru MW3 (am evitat cuvintul pro ca e cumva folosit gresit in ultima vreme).
Domnule Cotoi, am onoarea sa ti-l prezint pe HQ CeMaiNickAm, liderul clanului HeadQuarter Pros, care inglobeaza cei mai buni jucatori romani de MW2 si 3. Ia sa te vedem, ce ziceai de hack?

Sus In jos
VulturuL

VulturuL

Numarul mesajelor : 38
Varsta : 26
Lungimea cozii : 44
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0
Data de inscriere : 10/12/2011

MesajSubiect: Re: material didactic pentru Cotoi :P   material didactic pentru Cotoi :P I_icon_minitimeVin Iun 08, 2012 11:28 am

Cotoi,uite aici demonstrarea ca pentru un quick-scope nu iti trebuie aimbot,ci doar niste reflexe si o experienta mare.(2:20 din primul video)
Dar cum am zis,nu e de nebatut(nu e ca danyyi in CF Razz ),intrucat sunt o gramada de lucky-shoturi in aceste videouri.Cel putin videoul al 2-lea nu mi se pare deloc spectaculos.(foloseste cea mai "noaba" arma din joc,cum ar fi m12s in crossfire,fara recul,si are un fire rate incredibil)
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

MesajSubiect: Re: material didactic pentru Cotoi :P   material didactic pentru Cotoi :P I_icon_minitimeVin Iun 08, 2012 12:19 pm

porumbel am mai postat un film cu bug-ul respectiv. daca pui arma la ochi si esti la limita jocul inregistreaza aiurea lovitura si glontul ori se pierde ori se duce ca dracu. acum poat or sa binevoiasca "skilatii" sa zice ce perk au de se comporta arma lor altfel decat e normal, sau stai defapt eu sunt hackerul, mi-a expirat VIP-ul si acum trage stramb, sau poate ca nu mi-am reparat sniperul.

cat despre primul film mp7 care are 1 shot kill in piept? si asta este reluarea de pe server deci nu e vorba de lag sau placa video cu fps mic. Cum e vb aia la romani... mai usor cu pianu pe scari sca sar clapele?
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10
Data de inscriere : 21/09/2011

MesajSubiect: Re: material didactic pentru Cotoi :P   material didactic pentru Cotoi :P I_icon_minitimeVin Iun 08, 2012 12:53 pm

nu inteleg nimic din ce ai scris dar daca insinuezi ca CeMaiNickAm are si asta 1 shoot 1 kill, esti dus complet, scuza-ma ca sint asa direct Smile
Sint oameni care joaca de 3 ani jocul asta (intrucit si MW2 era asemanator), au 2.000 ore cumulat, e logic sa joace mult mai bine decit reusesti tu dupa 1 luna.
In felul asta, s-ar putea si Vali sa ti se para ca are aimbot, ca si el are ceva ore jucate si nu-i departe de nivelul lui 30. de exemplu Smile

Este fix ca si cum ai juca tu acum Civ5, ai reusi o victorie prapadita in 400 ture pe nivelul 2 de dificultate si apoi ai sustine ca aia care cistiga pe nivelul Deity de dificultate in 200 de ture (in loc de 400) au hack cind realitatea e ca tu n-ai habar de tehnicile alora.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

MesajSubiect: Re: material didactic pentru Cotoi :P   material didactic pentru Cotoi :P I_icon_minitimeVin Iun 08, 2012 1:08 pm

nu compara strategia cu shooterele. ahooterele sunt simple. pleaca glontul din punctul a si ajunge in punctul b, in functie de joc ajunge instantaneu sau nu, in anumite cazuri se poate invoca lagul sau mai stiu eu ce dar cand serverul vede ca din n gloanta l-a lovit 1 si restul au fost pe langa si ii da kilul poate ca domnul skilat ar trebui sa o lase mai moale cu fanfaronada. repet ma doare in cot de faptul ca ala are cod ca celalalt nu are si asa mai departe. jocurile enumerate mai sus sunt atat de infestate incat mi se pare ca e mai corect sa presupui ca sunt toti codati. evident ca nu e asa dar numarul de greseli pe care il faci e mai mic decat daca pleci de la conceptul ca sunt toti curati. cat despre faptul ca un jucator cunoscut este in afara de orice banuiala mi se pare o idee goala lipsita de logica si care si-a dovedit deja falsitatea chiar si cand cei din romania au fost descalificati din esl ptr aimbot pe sniper. Repet si cu asta ichei capitolul asta, in cele 4 jocuri nu consider ca cineva este de nebanuit (si da mi se pare logic sa ma banuiasca cei pe care ii omor), si in acelasi timp nu dau o ceapa degerata daca in cazul x sau y am avut dreptate sau am gresit.
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
geaba

geaba

Numarul mesajelor : 267
Varsta : 48
Lungimea cozii : 280
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0
Data de inscriere : 31/10/2011

MesajSubiect: Re: material didactic pentru Cotoi :P   material didactic pentru Cotoi :P I_icon_minitimeVin Iun 08, 2012 2:31 pm

clar. wall aimbot si restul. nu exista player bun ci doar hacker. daca e mai bun decat cotoi e clar. E HACKER. mama lor de codati.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: material didactic pentru Cotoi :P   material didactic pentru Cotoi :P I_icon_minitime

Sus In jos

material didactic pentru Cotoi :P
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» pentru Cotoi, cu drag :)
» COTOI A AJUNS STAR TV
» alti hackeri (dedicatie pentru Cotoi)
» Inca o palma pentru EA, inca o veste buna pentru consumatori.
» material de reflectie

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bu-hu-hu Gaming :: Barfa de la cafeaua de dimineata-
Mergi direct la: