|
| dupa 2 saptamini | |
| | Autor | Mesaj |
---|
nea*Nicu
Numarul mesajelor : 1141 Varsta : 50 Location : Bucharest Lungimea cozii : 1719 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: dupa 2 saptamini Mier Iun 20, 2012 8:23 am | |
| care au trecut de cind am inceput sa jucam din nou impreuna, cum vi se pare? Pentru mine, marele cistig e Voodoo, e o gasca de oameni de treaba, de calitate si atmosfera e distractiva. Ne-am integrat usor si avantajul e ca sintem multicei. Am tot ezitat noi sa ne reapucam de socializat cu necunoscuti (dupa experienta din Transilvania) dar uite ca merge. Nu l-am mai vazut demult pe Iq asa activ pe clan chat, se vedea ca-i face placere. La fel si Vulturica, nu mi-l mai inchipuiam jucind CF. La Lalla ma asteptam. Minusul ar fi ca jucam doar CF, zilnic, din tot planul initial. Adica acum 1 an nici nu voiam sa mai auzim de joc si acum ne intoarcem? In fine, eu oricum o s-o mai raresc un pic de vineri (sau continui sa joc zilnic insa doar 1 ora) dupa ce apare expansionul la Civ5 in Europa si pina la urma mi-e relativ indiferent ce shooter joc, important e sa fim impreuna si sa ne distram. Riscuri? Pai odata Cotoi care e clar ca prefera alte shootere decit CF si jucam rar cu el si nici n-a dat apply la noul clan. Cu geaba m-am bucurat enorm ca l-am vazut deschizind din nou CF dar tot asa, as vrea sa-l aud mai des, saptaminal daca se poate Nu neaparat in CF, oriunde. Apoi forumul. Mie-mi place asta, m-am atasat de el, e ultimul loc in care mai apre numele de Outcasts, chiar daca n-am prea avut inspiratie in ultimele zile, se mai intimpla, nu sint robot sa scriu intr-una. Si forumul Voodoo e OK, doar ca-l prefer pe asta (din motive sentimentale) si e destul de greu in paralel cu amindoua. O sa vedem cum evolueaza lucrurile.
Ultima editare efectuata de catre nea*Nicu in Mier Iun 20, 2012 11:00 am, editata de 1 ori | |
| | | Lalla
Numarul mesajelor : 585 Varsta : 36 Location : Constanta Lungimea cozii : 656 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 11 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: Re: dupa 2 saptamini Mier Iun 20, 2012 8:32 am | |
| Da` de ceeee?? ( nu vreau sa intri mai rar si mai putin eu ce ma fac daca tu ma parasesti? eu stiam care e atmosfera acolo si ma asteptam sa iasa frumos, nu`mi faceam griji. asa imi e dor sa intru iar sa ma joc, sunt ceva de speriat. azi chiar nu m-am putut stapani sa nu intru la 2-3 jocuri de mw3, kill confirmed, pur si simplu ma mancau degetele de pofta. jucam ce vreti voi, ai vazut cam incercat atunci cad ati propus | |
| | | Cotoi Admin
Numarul mesajelor : 1846 Varsta : 42 Location : Constanta Lungimea cozii : 2609 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6 Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Re: dupa 2 saptamini Mier Iun 20, 2012 8:33 am | |
| ce sa zic, eu ma bucur de orice miscare de grup care se face de asta am si zis ca nu ma intereseaza orarul, intru unde ziceti | |
| | | Cotoi Admin
Numarul mesajelor : 1846 Varsta : 42 Location : Constanta Lungimea cozii : 2609 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6 Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Re: dupa 2 saptamini Mier Iun 20, 2012 8:43 am | |
| am dat apply la voodoo. trebuie totusi sa spun ca a trebuit sa imi calc de doua ori pe inima ptr asta, o data sa plec din legion si a doua oara sa intru intr-un clan unde e luci locotenent. Nu am avut niciodata certuri cu luci dar mereu a fost o rivalitate tacita intre noi si de asta ma racaie gandul ca e locotenent peste mine (si nu nu am nimic cu claudia, nu sunt un mare fan al ei dar nici nu am nimic cu ea) | |
| | | nea*Nicu
Numarul mesajelor : 1141 Varsta : 50 Location : Bucharest Lungimea cozii : 1719 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: Re: dupa 2 saptamini Mier Iun 20, 2012 11:02 am | |
| merci Cotoi, nu te agata de un nume, Legion ca si clan de CF nu mai exista, au iesit ei fondatorii daramite tu. Cit despre functii, i-am zis si lui cosasu, chiar nu conteaza mai ales intr-un clan de distractie. La rank e altceva. Revin cu alte comentarii ca acum am tot felul de sedinte. | |
| | | Cotoi Admin
| Subiect: Re: dupa 2 saptamini Mier Iun 20, 2012 11:20 am | |
| nu trebuia sa te stresezi cu functia, iti dai seama ca in momentul in care am dat apply nu am facut-o in ideea de a mi se repartiza si o functie de locotenent si nici nu aveam in cap sa cer macar asa ceva, cu atat mai mult cu cat asta poate starni discutii printre membrii mai vechi. Nu vreau sa se sopteasca pe la colturi ca uite ma asta doar ce a venit si nici nu e activ si l-au pus mare locotenent. Apreciez gestul de a satisface doleantele tuturor dar nu e cazul sa deranjezi oamenii cu asa ceva | |
| | | iqloose
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 26 Lungimea cozii : 313 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 1 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: Re: dupa 2 saptamini Mier Iun 20, 2012 12:02 pm | |
| Mie-mi place mult, atmosfera faina, oameni super faini. Chiar si eu am ramas surprins, n-am mai jucat atat de mult de pe vremea Transilvaniei, am reusit ieri sa fac 9k xp ) Cat despre alte jocuri, nu pot, imi vine s-arunc cu soba asta-n toti peretii, singurul joc ce-mi merge acceptabil ramane CF, apoi probabil mi-ar merge si CSS dar nu sunt sigur. Sper sa rezolv chestia asta in urmatoarele luni.. sper! | |
| | | nea*Nicu
| Subiect: Re: dupa 2 saptamini Mier Iun 20, 2012 12:39 pm | |
| nu stiu ce-ai inteles tu Cotoi din ce-am scris sau poate eu pe fuga m-am exprimat...ziceam ca la un clan de distractie nu conteaza functiile si deci n-ar trebui sa-ti pese ca luci ala whoever cine-o fi e LT si tu nu. Atita tot, in rest bine ai venit, merci de apply. Mergem asa cu CF joc principal si fiecare din noi isi opreste o parte din timp pentru jocuri pe care le joaca singur gen BF3, MW3, Civ etc. Forumul asta ramine cel default pentru mine, chiar daca citesc ocazional si altele.
| |
| | | Cotoi Admin
| Subiect: Re: dupa 2 saptamini Mier Iun 20, 2012 12:49 pm | |
| imi cer scuze poate ca am citit eu in dunga ca si eu am o perioada mai plina, intelesesem ca ai vb cu cosasul despe faptul ca al e lt. si asa mai departe. asta mi se mai incurca si mie privirea din cand in cand | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: dupa 2 saptamini | |
| |
| | | | dupa 2 saptamini | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |