Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
noi harti la BF3 in toamna I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
noi harti la BF3 in toamna I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
noi harti la BF3 in toamna I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

noi harti la BF3 in toamna

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

noi harti la BF3 in toamna Empty
MesajSubiect: noi harti la BF3 in toamna   noi harti la BF3 in toamna I_icon_minitimeSam Iun 30, 2012 10:56 pm

http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2012/06/06/hands-on-with-battlefield-3-armored-kill.aspx
uite nicu asta numesc eu harti mari Very Happy, tot ce vezi tu acolo in poze e doar un sfert cel mult dintr-o harta, Dice se lauda ca este cea mai mare harta din istoria BF-ului Smile)), desigur inca imi lipseste nivelul ridicat de distrugere a mediului din bfbc2, dar totusi pentru un rusher ar trebui sa apreciezi o harta cam cat bucurestiul nu? Laughing sper sa fiu pregatit pana atunci cu toata dotarea tehnica ce se cuvine unei asemenea harti Very Happy
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10
Data de inscriere : 21/09/2011

MesajSubiect: Re: noi harti la BF3 in toamna   noi harti la BF3 in toamna I_icon_minitimeDum Iul 01, 2012 9:29 am

iti tin pumnii si sper sa merite asteptarea, ca si la Gods & Kings, a schimbat complet jocul, nici nu mai seamana cu ce era, acum sint prins in Fall of Rome scenario, joc cu Attila si am luat deja Constantinopolul, sint pe drum spre Roma Smile
Sus In jos
geaba

geaba

Numarul mesajelor : 267
Varsta : 48
Lungimea cozii : 280
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0
Data de inscriere : 31/10/2011

MesajSubiect: Re: noi harti la BF3 in toamna   noi harti la BF3 in toamna I_icon_minitimeLun Iul 16, 2012 10:03 pm

drum bun si cale batuta.
apropo nicule LA MULTI ANI!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: noi harti la BF3 in toamna   noi harti la BF3 in toamna I_icon_minitime

Sus In jos

noi harti la BF3 in toamna
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Harti ArmA 2 vs ArmA 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bu-hu-hu Gaming :: Barfa de la cafeaua de dimineata-
Mergi direct la: