Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
deci? I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
deci? I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
deci? I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

deci?

In jos 
+2
Lalla
nea*Nicu
6 participan?i
AutorMesaj
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10
Data de inscriere : 21/09/2011

deci? Empty
MesajSubiect: deci?   deci? I_icon_minitimeMier Oct 12, 2011 9:18 am

Peste putine zile se implineste 1 luna de la inchiderea clanului Transilvania.

La inceput a fost supermisto, tin si acum minte prima seara cind ne-am dus pe TS la Legion si ne-am distrat de minune cu bybu, flory si citiva dintre noi. Din pacate a ramas o chestie singulara.
Cel putin in ultimele 2 saptamini cred ca o singura data ne-am strins 3 insi, in rest cind intru pe TS (sau ma uit de pe internet) e doar Cotoi singur, jucind BF2, citeodata cu Speed. In majoritatea zilelor nu e nimeni inafara de el.
Asta nu e ceva rau si n-o spun ca si critica pentru ca nici eu nu mai am de mult timp chef de CF, in multe seri joc singur pe Steam si in orice caz in CF nu intru decit daca mai sint citiva. Sau in weekend mai ales ies cu familia si nu joc nimic etc.

Dar voiam sa ma lamuresc cum vede fiecare dintre voi treaba asta ca eventual sa luam o decizie comuna.
Cf vechi oricum nu mai joaca aproape nimeni, intrucit si putinii romani care mai erau activi s-au mutat pe CF Europe. Mie nu-mi suride deloc asta cu CF Europe pentru ca nu vad nici un avantaj (servere goale, hackeri, arme/harti putine, conturi mici) insa doar constat: Romania are 100 membrii, Transilvania (infiintata pe CF Europe de 05) vreo 10, Legion 16, Marius parca vreo 30-40 membri.

Variantele sint citeva doar:
- stam pe CF NA/UK (dar daca jucam la fel de rar ca si pina acum, clanul exista doar pe hirtie si oricum sintem putintei).
- facem un clan pe CF Europe (sau ne lipim la Marius)
- jucam pe Steam, fiecare ce are chef dar ne promitem ca macar 1 data pe saptamina jucam impreuna un anume joc, sint multe variante free sau cu cost nesemnificativ: CS, CSS, Team Fortress, Alien Swarm etc.

In situatia asta presupun ca putem incerca sa mai vorbim cu Costel, Speed, Android, dragos, Akos etc si sa mai jucam cu ei, sa vina si ei pe forum etc. Sint oameni de alta calitate si nivel fata de CF. De fapt si jocurile sint de alta calitate. Plus ca acolo nu exista relatiile astea proaste, rivalitati etc intre clanuri intrucit 1 persoana poate fi membra in oricite grupuri.
Scrieti fiecare ce parere are, nu luati in calcul situatii de moment gen nu merge joc, nu merge PC etc, astea se discuta/rezolva separat.
Mie personal imi convine varianta 3, joc ce am chef, facem schimb de pareri, sint multe jocuri vechi de 1-2 ani care-s aproape gratis, ne stringem la un CSS sau alt joc impreuna cit de des putem etc.

Sus In jos
Lalla

Lalla

Numarul mesajelor : 585
Varsta : 36
Lungimea cozii : 656
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 11

deci? Empty
MesajSubiect: Re: deci?   deci? I_icon_minitimeMier Oct 12, 2011 9:33 am

Asta e MARELE editorial?! Te stiam mai "vorbaret" Smile)
Pai, hai sa vedem..mie imi surad toate variantele: CF NA-> CLAN WAAAAARRRR
CF Europe-> e f amuzant. Cand am reusit sa intru inainte sa mi se strice PC`u mi se parea foarte haios.
Vocea tipului e alta, toti se fac noobi intre ei Smile) si cont de zambaret. In nici un caz nu as intra in Transilvania, maibine mergem la Marius.
Steam-> de ce nu?
Pana la urma nu conteaza unde si cum ne adunam, ideea e sa ne adunam. Si chestia cu TS`ul.. E mai complicata un pic..
Sus In jos
iqloose

iqloose

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 26
Lungimea cozii : 313
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 1

deci? Empty
MesajSubiect: Re: deci?   deci? I_icon_minitimeMier Oct 12, 2011 9:46 am

Deja ma dispera reg-ul aiurea la CF NA ..la Europe nu pot juca, e si mai aiurea .. si diferenta de ping e... ma rog, prefer sa raman in NA. Varianta 3 imi place.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

deci? Empty
MesajSubiect: Re: deci?   deci? I_icon_minitimeMier Oct 12, 2011 10:02 am

pentru distractie eu zic sa jucam CSS. este un joc in care nu exista ratie, rankuri si clanuri, ai toate armele deblocate, grafica e acceptabila. Un alt motiv pentru as alege css e ca dc alegem steam ca suport audio si vorbim si cu cei de pe server o sa fie haios. Nu imi amintesc sa fi intrat pe vre-un server romanesc si sa nu socializez cu cei de pe acolo si sa nu facem misto unii de altii. Very Happy Deci propunerea mea e sa ne intalnim vineri, sambata sau cand vreti intram in css si barfim eventual invitam si altii prieteni daca mai stiti pe cineva si camasta e.
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
nea*Nicu

nea*Nicu

deci? Empty
MesajSubiect: Re: deci?   deci? I_icon_minitimeMier Oct 12, 2011 11:06 am

Yanis? Stiu ca erai impotriva "multi-gamingului" cind a aparut prima oara discutia, si eu eram la fel, pentru ca mi se parea ca sparge o comunitate bine inchegata la vremea aia dar acum comunitatea de CF nu mai exista iar jocul s-a dus naibii asa ca sper sa fii dispus sa incerci si altceva.
Pot sa te rog sa-ti faci cont pe steam si sa downloadezi gratuit programul? http://store.steampowered.com/
Promit ca n-o sa te coste nici un leu ci o sa gasesti destule jocuri interesante.

O sa-i rog si pe Costel (NoobOne), dragos si Akos (Draculalives, Liquidice) sa-si faca cont pe forum.
Iar apoi cel mai important trebuie sa vedem cu calculatoarele, sa mearga si la ce nivel sint.
S-ar putea sa ne ia un pic de timp dar cred ca o sa merite.
Sus In jos
Pacatosul

Pacatosul

Numarul mesajelor : 165
Varsta : 46
Lungimea cozii : 219
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0

deci? Empty
MesajSubiect: Re: deci?   deci? I_icon_minitimeMier Oct 12, 2011 6:43 pm

Eu joc doar Cf Europe,astazi sa facut iar patch,au mai bagat harti si arme printre care si Scarul Very Happy http://crossfire.gamerage.com/News/read/patch/1/53 si au si un concurs nu cine stie ce,dar ma rog,merge http://crossfire.gamerage.com/slgt/en.aspx.

Pe Ts nu pot intra in joc din cauza unui Bug.Ma scoate imediat din joc cand am Ts deschis.Va atept la mine in clan daca luati o hotarare.
Sus In jos
Liquid[I]ce

Numarul mesajelor : 62
Varsta : 38
Lungimea cozii : 68
Data de inscriere : 12/10/2011

deci? Empty
MesajSubiect: Re: deci?   deci? I_icon_minitimeMier Oct 12, 2011 7:14 pm

Eu crossfire nu cred ca o sa mai joc vreodata,mi-a ajuns 2 ani sau cat am jucat ca nu mai stiu.Pe Steam am multe jocuri, eu zic ca merita incercat programul ca ai reduceri zilnic la jocuri foarte bune care au si multiplayer sau co-op.Acum cativa ani am jucat si eu cs destul de mult dar acum ma cam enerveaza ca nu gasesc un server normal cu hartile vechi,toate sunt modate si modificate si deja nu am rabdare sa le invat pe toate variantele care apar zilnic.Momentan astept cu nerabdare battlefield 3,va fi jocul anului cred,mi-a placut si beta foarte mult ,vor fi clanuri (platoons)ca si la crossfire,va avea un site gen facebook de unde poti selecta si serverul unde sa joci.Dar pana apare raman la bad company 2 si pe steam in jocuri co-op.
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

deci? Empty
MesajSubiect: Re: deci?   deci? I_icon_minitimeMier Oct 12, 2011 7:53 pm

Stiu Akos si ai dreptate. Si dragos are dreptate cind zice "free games fail hard".
Stiam asta si inainte, de multa vreme dar, ca si altii, am zis sa tot incerc sa fac ceva in CF de dragul comunitatii, al grupului format. Care nu mai exista, deci move on Smile
In ultima vreme singurele momente frumoase pentru mine in CF nu erau datorate jocului in sine, ci faptului ca ma nimeream cu Lalla, Cotoi, Iq, Yanis si alti citiva cu stare de spirit buna si rideam si ne distram.
Dar asta se poate face in orice joc.
De asta te-am si rugat pe tine si inca 2-3 sa va faceti conturi pe forum. Nu vreau nici sa pierd legatura cu voi si cred ca e util sa schimbam impresii despre diverse jocuri, sa ne anuntam reciproc cind apare vreo oferta speciala si eventual sa jucam impreuna cind si cum putem.
Tu si cu Dragos jucati cel mai variat dintre toti, asa ca please do not hesitate, orice recomandare sau idee despre joc sau grup e binevenita. Merci ca ati acceptat invitatia de forum si bine ati venit.
Sus In jos
Pacatosul

Pacatosul

Numarul mesajelor : 165
Varsta : 46
Lungimea cozii : 219

deci? Empty
MesajSubiect: Re: deci?   deci? I_icon_minitimeJoi Oct 13, 2011 5:05 am

Am incercat si eu o parte din jocurile care nu sunt free si am cateva cumparate.Ideea este urmatoarea:sunt bune ca nu te enervezi,nu ai hakeri,nimeni nu te face noob,nimeni nu te injura facandu-te farmer sau cine stie ce,nu iti iei kik,nu conteaza felul in care joci ca se pastreaza jocul si o iei de acolo,in final putina adrenalina,putini nervi,putina motivatie,asa ca raman pe crossfire europe,cu hakeri,noobi,farmeri,si toti QQ care imi dau KIK si ma fac waller desi sunt varza.
Sus In jos
Liquid[I]ce

Numarul mesajelor : 62
Varsta : 38
Lungimea cozii : 68
Data de inscriere : 12/10/2011

deci? Empty
MesajSubiect: Re: deci?   deci? I_icon_minitimeJoi Oct 13, 2011 6:50 am

in zilele urmatoare sau poate chiar azi va fi jocul homefront la reducere pe steam, e un fel de mix intre call of duty si battlefield.tot de pe steam se poate downloada si demoul jocului care contine o harta multiplayer, si puteti verifica daca va merge pe pc,sau daca va place. cred ca va fi sub 30 ron, eu zic ca merita incercat
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

deci? Empty
MesajSubiect: Re: deci?   deci? I_icon_minitimeJoi Oct 13, 2011 8:17 am

mw2 si mai ale bfbc2 si ami nou bf3 sunt jocuri solicitante, care solicita mult timp. Pentru ce vrea nicu trebuie un joc simplu, distractiv, unde sa ai limitari impuse de rank cat mai mici. Din aceste motive cred ca CSS e jocul idel pentru o reuniune prietenoasa. Asa cum se poate vedea pe steamul meu nu am nici 8 ore jucate in Css, dar pentru o reuniune mi se pare jocul ideal.
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

deci? Empty
MesajSubiect: Re: deci?   deci? I_icon_minitimeJoi Oct 13, 2011 9:49 am

Pai logica mea e in felul urmator: vreau sa tin legatura cu citeva persoane pe care le apreciez sau care-mi sint simpatice. Asta se poate face destul de usor cu messengerul de la steam sau si mai bine pe forum.
Forumul are avantajul ca ne putem informa reciproc de anumite oferte de steam care-s valabile doar 1 zi si poate eu nu le observ dar imi atrage Akos atentia etc.
Revenind la tinut legatura, messengerul de la steam e un minim. Spre exemplu eu tin legatura cu 30. si il consider in continuare prieten chiar daca n-am mai jucat nimic cu el de multe luni de zile.
Dar cum ziceam e un minim. Ideal ar fi ca pe linga messenger si/sau forum sa si jucam ceva impreuna la un interval de timp, sa zicem la o saptamina sau doua. In rest fiecare joaca ce-i place evident.
Ceva distractiv ca sa ne relaxam, mai ridem pe TS etc, poate fi un joc de curse de masini sau un shooter, ceva multiplayer in orice caz si suficient de simplu cit sa mearga si la cei cu calculatoare mai slabe si nici sa fie exorbitant de scump.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

deci? Empty
MesajSubiect: Re: deci?   deci? I_icon_minitimeJoi Oct 13, 2011 10:20 am

eu am inteles ce vrei si de aia am zis de css , nu e scump, nu e complex, nu are cine stie ce cerinte aparte, nu esti legat de nivel ca sa ai arme, pur si simplu intri in joc si iti iei ce vrei, si in plus e si comunitatea de pe serverele romanesti care e chiar ok, si fiind pe stem nu prea sunt hakeri care sa iti strice cheful. Nu am nimic impotriva altor genuri de jocuri dar daca stie cineva si alte jocuri care sa indeplineasca aceste cerinte va rog sa spuneti.
Sus In jos
Continut sponsorizat

deci? Empty
MesajSubiect: Re: deci?   deci? I_icon_minitime

Sus In jos

deci?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» deci am trait sa o aud si pe asta