Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
Istoria Outcasts (III) I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
Istoria Outcasts (III) I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
Istoria Outcasts (III) I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

Istoria Outcasts (III)

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10
Data de inscriere : 21/09/2011

Istoria Outcasts (III) Empty
MesajSubiect: Istoria Outcasts (III)   Istoria Outcasts (III) I_icon_minitimeDum Iul 29, 2012 10:23 am

Capitolul III ("Cutremurul")

vineri, 27 iulie 2012
Pff, ora 08:50, am dormit ca nesimtitul, hai sus ca mai avem si treaba, un mic efort ca apoi cu siguranta urmeaza un week-end linistit.
Pe drum spre treaba, sotia la volan, eu imi aprind tacticos o tigara, hai sa vedem ce mai e pe forum.
Deschid, un singur subiect "cine a plecat din clan". Hmm, neinteresant, iara vreun noob neinteles si venit de 2 zile s-a gindit sa plece.
Dau click, tot felul de poze ciudate, eu adormit, prea complicat, dau mai sus "Cotoi has left clan" si mai jos reusesc sa inteleg in fine ca Yuki prezenta victorioasa tot felul de dovezi, poze, hirtii. Si mai jos, infierari proletare, decizii, banari.
Mi-a picat telefonul din mina. Tot ce am incercat in ultimele doua luni s-a risipit in citeva secunde.

(dupa doua zile, adica in prezent)
simbata noapte, ora 04:30 stau ca prostul si continui sa nu inteleg. Cotoi banat si out, Mirutu in.
Cu citeva ore inainte, am primit mesaj de la cea care imi este de multa vreme cea mai apropiata prietena in CF, Lalla, si mi se cerea o parere despre un apply la clan din partea lui mirutu. Am promis ca n-o sa fac scandal si o sa-mi tin promisiunea, deci voi fi civilizat. Dar asta nu rezolva nimic.
What the fuck happened? Cum e posibil asa ceva? Unde am gresit in halul asta?
Tot in acel mesaj, ca de ce am abandonat, ca de ce nu vin in joc, pe TS, ca nimeni nu ma invinovateste cu nimic etc.
Acum la modul sincer al discutiei, in relatia cu Voodoo, exceptind 2-3 mici situatii neimportante, eu sper ca m-am comportat mai mult decit corect, deci nu-i o problema de vina aici.
Cind s-a intepat Cotoi cu Claudia i-am scris lui Cotoi pe Outcasts si l-am rugat sa inceteze iar el m-a ascultat. Cind s-a intepat cu Yuki, mi-am dat imediat seama ca gluma lui, repet gluma, era ceva gen "da un anunt si o sa se faca coada la usa ta", mi-am dat seama ca nu i-a picat lui Yuki bine deloc si am intervenit imediat cu o glumita sa detensionez.
Acum sa ma ierte Dumnezeu dar nu pot fi mereu online, la 2 noaptea cind va certati voi pe TS eu de regula dorm. Chiar si vara. Iar parerile lui Cotoi despre unii, repet unii, membri Voodoo le cunosteam dinainte, de asta si ii spuneam lui Yuki ca mai am putin si ramin singur iar ea-mi replica ca sint "prapastios".
Cotoi nu e nici macar admin pe forumul Outcasts, este owner, deci scrie ce vrea si nu-i poate interzice nimeni sa-si exprime liber parerile. Eu pot sa-l rog sa se manifeste frumos pe forumul Voodoo, ceea ce am si facut, dar atit.
Pe linga asta, am jucat aproape zilnic, am scris mult pe forum, parca am ajuns si in acel mic top de useri all time, am vorbit pe TS, am recrutat cit am putut de multi ca sa fie distractia mai mare. Am spus tututor, de cite ori am avut ocazia, ca Voodoo e un clan ok, ca oamenii sint prietenosi etc. N-am mintit ci am fost sincer.
Revenind la invinovatiri, n-am o problema cum spuneam in relatia cu Voodoo dar ma simt foarte vinovat fata de Outcasts. Eram un grup mic dar ok, aveam ceva planuri, unul dintre ele a fost aceasta colaborare cu Voodoo si pina la urma s-a ales praful.
Eu inteleg deciziile lui cosasu si sint de acord cu el. Si eu as fi procedat la fel in locul lui. Dar eu nu sint in locul lui ci in locul meu.
Adica din afara pare logic: vine unul pe care oricum nu-l cunosti, provoaca mici tensiuni apoi citesti ceva declaratii ale lui pe un alt forum unde te face cu ou si cu otet. Pare logic sa-l banezi. Dupa asta, iti vine un apply iarasi necunoscut, cont de maior, ratie buna, ex-transilvania deci probabil se va integra usor, te consulti cu inca 2-3 fosti colegi de-ai lui, e normal sa-l accepti. Asa as fi facut si eu in locul lui.
Dar eu nu sint in locul lui, ci in locul meu. Iar din locul meu situatia in ansamblu se vede ca absurda.
Sa recapitulam.
septembrie 2011: Cotoi posteaza pe forumul Transilvania o acuza de hack la adresa lui mirutu, insotita de dovezi si explicatii, precum si o acuza la adresa conducerii clanului care ar fi stiut de acel hack dar s-a facut ca ploua. Treptat, situatia degenereaza, se ajunge rapid la injuraturi si insulte. Eu nu aveam nici o functie in clan in acea perioada dar eram admin pe forum. In respectiva calitate sigur ca-l puteam bana pe Cotoi dar asta n-ar fi rezolvat nimic.
Mai mult decit atit, mi s-a parut corect sa trec peste "forma" (limbajul violent) in favoarea "fondului" (faptul ca avea dreptate in ce sustinea).
Nici ceilalti admini nu au intervenit, incit timp de 4-5 zile la rind Cotoi a farmat pe acel forum. Uneori a fost ironic, alteori jignitor, in unele cazuri a injurat de-a dreptul. Dar avea dreptate. De aceeasi parere am fost si eu, Lalla, Iq, Pacatosul si alti citiva. Asa s-a nascut Outcasts Gaming, din aceasta sa-i spunem solidaritate fata de ceea ce noi am considerat ca fiind abuzuri ale conducerii clanului. Dupa acele 4-5 zile clanul Transilvania nu mai exista decit pe hirtie, jumatate din membri dadusera quit iar aproape toti userii activi de forum isi stersesera conturile.
Iar acum, dupa 9 luni, Cotoi e banat si exclus iar miru e primit in ropote de aplauze. Acum realizati cit de absurda e situatia atunci cind o privesti din ochii mei? Repet, cosasul e ireprosabil, din punctul lui de vedere situatia e normala, dar din al meu nu.
Asta e una din problemele mele. Alta ar fi ca acel grup, Outcasts, era mic dar solidar pina sa luam decizia colaborarii cu Voodoo.
Dar acum? Pai acum nu mai exista deloc. Cotoi e exclus, fi-miu fiindca l-am rugat sa se abtina de la a provoca tensiuni, acum prefera sa joace singur Cabal decit sa vina in CF, Lalla de 2 saptamini TS nu, forum nu, cite un buna asa intr-o doara, vad ca de azi si-a revenit miraculos, pe geaba oricum l-am pierdut fiindca n-am mai scris nimic pe forum, Iq e in concediu si cine a mai ramas? Nimeni? Acum intelegi fata, de ce ma invinovatesc? Undeva s-a gresit rau de s-a ajuns in situatia asta absurda. Tu crezi ca-i o coincidenta ca miru a dat apply imediat ce a iesit Cotoi? Sintem copii sa credem in povesti cu zine? Sa fim seriosi.
Exista cineva sau mai multi acolo care, desi nu a(u) miscat un deget pentru convingerea fostilor colegi sa vina in Voodoo, acum isi freaca miinile si isi rid(e) in barba bucuros(i) ca i-au (le-au) iesit toate planurile fara nici un efort. Ba din ce citesc pe forum se mai fac si caracterizari. Unii au muncit si altii au cules roadele sau cum era vorba aia nu e pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste? Poate ca aici s-a gresit, poate era mai bine sa fi venit doar noi 2-3 in clan si sa nu mai invit si pe altii? Poate, cine stie, eu am crezut ca fac un bine clanului Voodoo aducind cit mai multi...
Legat de Voodoo, repet, clanul e ok, oamenii sint de treaba, nu pot sa reprosez nimic nimanui dar realitatea este ca eu ma simt tot mai singur acolo. Sigur, se poate sa fie vina mea ca nu m-am integrat.
Si atunci ce sa fac ? O sa las o perioada sa se linisteasca lucrurile, dar apoi? Sa continui asa in inertie, fara picatura de entuziasm? Neah, nu-i stilul meu!
Inapoi nu mai exista dar totusi se vede o mica potecuta, habar n-am unde duce...

(continuarea in ultimul capitol, “Epilog”)

Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

MesajSubiect: Re: Istoria Outcasts (III)   Istoria Outcasts (III) I_icon_minitimeDum Iul 29, 2012 12:49 pm

nu mai reiau de ce mi-a sarit tandara dupa dicutia cu yuki dar pentru ca am promis ca ii las in pace am plecat in liniste. nici dupa ce ebster s venit aici sa ma provoace nu m-am dus sa fac scandal din acelasi motiv (sa fiu banat pe un forum pe care am zis ca nu mai intru chiar a fost amuzant rau Very Happy ). Sincer Nicu nu cred ca voodoo e un clan pentru noi, poate ca trebuie sa ma mai calmez si eu un pic nu zic nu, dar sincer nu cred ca cei din voodoo sunt oamenii potriviti pentru noi. Noua ne trebiuie compania unor oameni deschisi care tin la orice fel de glume. Cum e octo, didi si tepes.
Nicu dupa cum vad eu lururile poti continua cu voodoo daca te simti bine cu ei, sau am putea sa ne mutam in acvila alaturi de vero si gasca ei. sau am putea sa ne apucam amandoi de CS pe serverele romanesti, sau am putea sa incercam diferite jocuri pe steam, sau sa incerci si BF3 unde mai sunt 2 noobi (ii nmai vezi pe ts cu mine, soryn si maicaljacson) dar ma refer noobi, nu se pricep la elicopter, au 2 cu 13 in fiecare meci si se distreaza de minune, uneori ma supar ca de ce nu o iau si ei mai tactic si mereu imi zic "cui ii pasa e super funny", Cf din pacate nu mai am destul skill sa far rush cot la cot cu tine deci nu cred ca ar fi cine stie ce amuzament. Probabil ca voodoo a fost singurul clan unde am intrat fara tragere de inima si nu zic ca a fost o greseala, ci doar o lectie. Trebuie sa ne cautam o comunitate cu oameni care ni se potrivesc ca fire si la cate jocuri avem presupun ca putem gasi o asemenea comunitate, nu trebuie sa fie neaparat ca Transilvania de odinioara, si 2-3 oameni amuzanti ar fi suficient ptr inceput. (hmmm... acum recitind ce am scris ar putea fi si asta un epilog Smile )
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
Pacatosul

Pacatosul

Numarul mesajelor : 165
Varsta : 46
Lungimea cozii : 219
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0

MesajSubiect: Re: Istoria Outcasts (III)   Istoria Outcasts (III) I_icon_minitimeDum Iul 29, 2012 5:48 pm

Eu cred ca lucrurile nu degenerau in felul acesta daca nu se ajungea la intepaturi.Fetele sunt mai sensibile,o spun pentru ca stiu asta si dovada sta discutia dintre mine si Lalla.Cotoi trebuia sa nu continue pe Ts cu anumite "cuvinte"care i-au deranjat cu siguranta si apoi au continuat aici pe chat.Si aici s-au aruncat replici jignitoare si asta a dus la ceea ce este acum.Eu nu am fost de fata la discutie,dar din cate vad eu,fiecare a spus punctul sau de vedere.Problema este ca unele "cuvinte" au lezat si sa actionat in acest mod.Eu cerd ca trebuie discutat si ajuns la un consens.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Istoria Outcasts (III)   Istoria Outcasts (III) I_icon_minitimeDum Iul 29, 2012 6:31 pm

Laura sa isi tina pliscul in ceea ce ma priveste. Este printre ultimele persoane care are dreptul sa vorbeasca de buna purtare ca daca imi aduca aminte de purtarea ei poate fac ceva aprecieri critice si despre originile ei. Marius toat vorbele alea jignitoare eu le pot argumenta asa ca ma doare in cot. Din respect pentru nicu am incetat chiar si intepaturile pe forumul lor. In afara de asta eu m-am injurat cu mai multi copii din transilvania, si nimeni nu a fugit la florin sa se planga, ne-am injurat, ne-a trecut si gata, si erau copii de 12-13 ani maxim asta inseamna ca dc un adult are mintea unui copil de dub 10 ani in termeni medicali se numeste retard mintal. Jucam inca cross cand astia din voodoo erau un fel de pacalici iar ipocrita de laura s-a amuzat mult pe seama lui claudia dar presupun ca nu i-a spus asta nu? In sfarsit nu are rost sa mai analizam. eu zic sa ne cautam un joc si sa ne distram si sa lasam pacalicii cu pacalicii.
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: Istoria Outcasts (III)   Istoria Outcasts (III) I_icon_minitimeDum Iul 29, 2012 7:14 pm

iti respect parerea dar n-o impartasesc. Eu tin la ea. E pacat si trist ca, chiar si in interiorul unui grup atit de mic, sint astfel de relatii. Mai tii minte cind o prezentai in Trasnilvania ca fiind sora ta?
Ei bine, eu luni de zile am crezut ca e la propriu sora ta Smile
Probabil ca are dreptate Florin cind spune mereu ca daca se string 2-3 romani in acelasi loc deja incep sa se certe.
Lasa-ma o perioada sa ma limpezesc, mai gindeste-te si tu ca probabil acum esti la cald si apoi o sa scriu si acel epilog.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Istoria Outcasts (III)   Istoria Outcasts (III) I_icon_minitimeDum Iul 29, 2012 8:55 pm

da nicu e oarecum trist dar dragoste cu de-a sila se numeste viol. si-a gasit un nou grup si a considerat ca trebuie sa se rupa de noi, nu-i bai mergem mai departe. Eu nu propun decat atat, sa mergem mai departe sa ne cautam jocuri si sa ne distram ca pana la urma asta e preocuparea noastra de baza aici.
Sus In jos
kelvin77

Numarul mesajelor : 12
Lungimea cozii : 14
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0
Data de inscriere : 29/10/2011

MesajSubiect: Re: Istoria Outcasts (III)   Istoria Outcasts (III) I_icon_minitimeDum Iul 29, 2012 9:46 pm

Incepusem sa scriu un mesaj foarte lung (in stilul lui Nicu:) dar mi-am dat seama ca am scris mult...si de fapt nimic. Un lucru insa este cert: n-am venit sa fac valuri, am venit doar cu o naframa-n varf de bat.

M-am bucurat cand Lallla si Nicu + ceilalti au decis sa vina in voodoo. Va multumesc si sper sa ramaneti in continuare.

Divergentele acestea erau inevitabile in opinia mea. Au venit multi membrii noi, nu ne cunoastem, nu stim pana unde sa intindem coarda etc E normal, pe undeva. Sa depasim momentele acestea neplacute ne trebuie doar un dram de intelegere din partea fiecaruia. Credeti ca e greu?!
Uite, un coleg de-al nostru, are o semnatura foarte frumoasa:

"Sa te certi pe net e ca si cum ai participa la Paraolimpice ;
Chiar daca castigi , tot handicapat ramai......................."

Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: Istoria Outcasts (III)   Istoria Outcasts (III) I_icon_minitimeLun Iul 30, 2012 5:51 am

stai linistit kelvin, tie ar trebui sa-ti pese in primul rind de Voodoo iar influentele asupra clanului tau/nostru sint neglijabile. Cotoi joaca preponderent BF3 si Arma2, in CF intra rar iar restul de 25+ sint citi ex-transilvaneni sint in Voodoo (am pierdut sirul) n-au nici o legatura cu Outcasts si cu discutia curenta, deci Voodoo n-are nimic de pierdut. Din ce stiu eu, marea lor majoritate s-au adaptat bine in Voodoo, le place si nu cred ca se pune problema sa plece.

Acum, legat de mesajul tau, tu esti, ca si mine, un impaciuitor, te-am vazut si la discutia aia interna despre satan. Noi doi avem o problema ca sa zic asa, vesnica, o aveam si in Trasnilvania: te atasezi de o organizatie, de un grup, tii la ei dar apoi intre ei apar certuri, tensiuni, tu nu reusesti sa-i impaci si uneori esti nevoit sa alegi, poate pierzi un prieten alegind pe altul intrucit nu-i poti pastra pe amindoi, cam asta e problema, mi-o spunea si zale cind ne-am vazut la o cafea pe vremuri.

O sa vedem ce-o sa fie dar repet, strict din punctul de vedere al Voodoo, nu risti nimic, fii pe pace. Clanul tau e pe drumul cel bun, uita-te la forum sau TS care acum 2 luni erau pustii, uita-te la prezenta in joc ca sint minim 15 in orice seara, uita-te la rank, uita-te la numarul de membri sau la orice alt indicator preferi.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Istoria Outcasts (III)   Istoria Outcasts (III) I_icon_minitimeLun Iul 30, 2012 7:58 am

Nicu eu nu pun pe nimeni sa aleaga nimic. Eu nu mai joc si nu mai comunic co voodoo si atat. daca tu, kelvin, marius, mada, octo, didi, toto sau alti vechi colegi cu care m-am inteles bine mereu vor dori sa jucam orice impreuna in pauzele de cf cu voodoo eu nu am nici o problema. Nu sunt copil de 3 ani sa zic ca dc te joci cu gigel nu ma mai joc eu cu tine, asta e o prostie. Jucati cu voodoo, cu mercenarii, cu rom-usa sau chiar cu ipot daca vreti, si dupa veniti si facem un bf, o arma, un EU3, civ, shogun sau ce o fi. Este in regula. Faptul ca eu am plecat nu trebuie sa provoace rupturi si cutremure. Sper ca nu s-a gandit nimeni ca as pretinde cuiva sa nu tina legatura sau sa nu fie prieten cu persoanele care nu le agreez. Stiti deja ca sunt cel mai mare admirator al lui 30, 05 si mexi, dar ar fi insemnat sa fi fost complet nebun sa ii spun lui nicu sa nu mai vorbeasca sau sa nu joace cu ei.
Eu nu mai sunt jucatorul de cross care eram acum 2 ani, si ma enervez in cross pentru ca sunt obisnuit sa joc la un anumit nivel, si tot ce reusesc e sa joc ca unul care e la primul cont si joaca de 1-2 luni maxim, si nici nu are cine stie ce talent ascuns cum e cazul lui toto. Avand in vedere cele de mai sus, integrarea mea intr-o comunitate noua de cf e cam dubitativa, deci ma rezum la a tine legatura cu vechii prieteni si a cauta pesrsoane noi cu care sa am lucruri in comun.
In consecinta kelvin stai linistit, nu ati pierdut nimic, nici un jucator, nici un prieten (ma refer la cei cu care eram prieten si inainte :p ). Singurul lucru care s-a schimbat e ca in rarele mele intrari in cross va scrie Outcasts pe mine in loc de Voodoo, si nu voi intra in camerele de ts ale Voodoo. In rest toate sunt ca inainte.

Ultima editare efectuata de catre Cotoi in Lun Iul 30, 2012 10:30 am, editata de 1 ori
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: Istoria Outcasts (III)   Istoria Outcasts (III) I_icon_minitimeLun Iul 30, 2012 9:46 am

frumos si echilibrat discurs, Cotoi.
In cazul meu personal, nu se schimba nimic in relatia cu tine, doar ca nu mi-a convenit situatia in ansamblu, dupa cum am explicat pe larg, in mesajul initial.
Nu stiu cit de des o sa jucam impreuna, intrucit nici pina acum nu prea gaseam timp dar cu siguranta raminem amici si pastram legatura.
La concret, cel putin Civ5 si EU3 ti-am promis deja si o sa jucam. Eu personal nu cred ca in clipa asta exista (de fapt de multi ani) un alt TBS mai bun decit Civ4 si Civ5 dar asta nu inseamna ca nu pot incerca si EU3.
Pentru BF3 si Arma 2/3 nu cred ca am calculator, eu abia ma chinui cu 40 fps in Cross si pe linga asta n-am nici rabdarea de a juca tactic si nici talentul. Iar pina la anul sa zicem in primavara sigur nu schimb laptopul, am alte cheltuieli si prioritati (in noiembrie mi se termina leasingul la masina si trebuie sa achit reziduala, e o suma mare).
CS-GO sau altul similar poate ca da.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Istoria Outcasts (III)   Istoria Outcasts (III) I_icon_minitimeLun Iul 30, 2012 10:40 am

nicu eu in jocuri de strategie sunt cum esti tu in shootere, anti talent, si coplet pe langa subiectul jocului, dar daca tu poti pune mana sa te impusti o data la nu stiu cat timp, ar fi o schimbare binevenita si pentru creierul meu sa aibe si alte probleme in afara de compensarea distantei si a miscarii adversarului Very Happy. De exemplu eu inca sunt de parere ca ar fi extrem de amuzant sa jucam shogun... un geniu in materie TBS luat pe sus din culcus si adus pe campul de lupta Smile)), si in afara de asta sunt si alte jocuri de strategie interesante la preturi bune. Cat despre BF daca vrei sa te distrezi ai bf hero care merge si pe un telefon mobil (ca si cerinte, nu e neaparat optimizat ptr mobile dar ar fi si asta o idee avand in vedere ca e joc de browser). Timp sa ne facem noi ca avem material e unde alege. Smile
p.s. si apropos de CS:GO ce mai fac lenesii aia de la valve, ca au promis multe, si fac din ce in ce mai putine in timp din ce in ce mai mare, de exemplu mi-au promis ca o sa pot farma pe noobi care au console si acum nu il mai fac cross platform.
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: Istoria Outcasts (III)   Istoria Outcasts (III) I_icon_minitimeLun Iul 30, 2012 12:35 pm

eh, Cotoi, diferenta dintre un joc de strategie si un shooter este ca daca eu iti explic tie pe indelete ce ai de facut si care sint prioritatile la Civ si joci 2-3 saptamini zilnic, deja vei fi cu usurinta la nivel mult peste medie dar daca tu-mi explici mie ce sa fac la un shooter, ti-ar lua probabil vreo 15-20 ani sa ma aduci la nivel mediocru :p
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Istoria Outcasts (III)   Istoria Outcasts (III) I_icon_minitimeLun Iul 30, 2012 1:08 pm

nu-i chiar asa, un joc de strategie e foarte complex, pe cand un shooter e simplu, stai cu urechile ciulite si un ochi pe harta, tii capul la cutie si te topai din tufis in tufis si speri sa vezi tu primul inamicul, iar in mediile deschise gen BF sau arma nu prea are nimeni timp sa verifice fiecare coltisor din campul vizual Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Istoria Outcasts (III)   Istoria Outcasts (III) I_icon_minitime

Sus In jos

Istoria Outcasts (III)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cupa Outcasts editia 1
» dedicatie pentru Vulturica din partea Outcasts

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bu-hu-hu Gaming :: Barfa de la cafeaua de dimineata-
Mergi direct la: