Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
nu va uitati daca nu aveti stomac tare I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
nu va uitati daca nu aveti stomac tare I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
nu va uitati daca nu aveti stomac tare I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

nu va uitati daca nu aveti stomac tare

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

nu va uitati daca nu aveti stomac tare Empty
MesajSubiect: nu va uitati daca nu aveti stomac tare   nu va uitati daca nu aveti stomac tare I_icon_minitimeLun Oct 17, 2011 7:51 am

nu e nici o gluma sau ceva cand dupa ce l-am vazut 5 min am fost in stare de soc, vorbeau colegii cu mine si nu ma puteam concentra la ce spuneau. in china un copil e calcat de masina si toti se uita la el cum s-ar uita la un animal al straziii, wow ce e cu oamenii astia? deci sunt complet socat.

https://www.youtube.com/watch?v=UqVYUzHc5L8

am pus doar linkul ca ar trebui sa va ganditi bine inainte sa il vedeti
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
Lalla

Lalla

Numarul mesajelor : 585
Varsta : 36
Lungimea cozii : 656
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 11
Data de inscriere : 21/09/2011

MesajSubiect: Re: nu va uitati daca nu aveti stomac tare   nu va uitati daca nu aveti stomac tare I_icon_minitimeLun Oct 17, 2011 9:09 am

Cum sa treci mah cu masina de 2 ori peste copil?!? cum sa nu-ti pese ca o fiinta e intinsa pe jos si e ranita? Cotoias, nici animal al strazii daca era nu era tratat cu atata indiferenta!! ......
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

MesajSubiect: Re: nu va uitati daca nu aveti stomac tare   nu va uitati daca nu aveti stomac tare I_icon_minitimeLun Oct 17, 2011 9:29 am

ti-am zis matz, vorbeau colegii cu mine si nu ma puteam concentra la ce ziceau, deci nu se poate dc asta e lumea in care traim si daca astfel de oameni ne sunt dati ca exemplu de urmat nu pot decat sa ma rog sa explodeze naibii planeta ca nu se poate sa existe asa ceva.
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
alandala

alandala

Numarul mesajelor : 80
Varsta : 44
Lungimea cozii : 88
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0
Data de inscriere : 23/09/2011

MesajSubiect: Re: nu va uitati daca nu aveti stomac tare   nu va uitati daca nu aveti stomac tare I_icon_minitimeLun Oct 17, 2011 9:43 am

INGROZITOR! Nu as dori sa fiu eu parrintele acelui copil pt ca luam inregistrearea si pe fiecare din inregistrare care au trecut cu masina si implicit pe langa copil l-as omora, da rnu lent.. OH NUUU i-ash chinuii de mama focului zile intregi sa moara in chinuri groaznice!!! Si ca sa mai ne "relaxam" un pic apropo de ce zice cotoi ca sa explodeze planeta... : Pamantul se intalneste cu Marte:

Pamantul: au au au ....
Marte: ce ai fata? ce te vaiti asa?
Pamantul: auu auu nu mai pot fata ma doare...
Marte: da ce te doare mai de tipi asa?
Pamantul :mi-au iesit homo sapiens...
Marte: auu ce nasol fata, dar lasa ca trece..uitate la mine...
Sus In jos
http://origamiaddict.weebly.com/gallery.html
alandala

alandala

Numarul mesajelor : 80
Varsta : 44
Lungimea cozii : 88
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0
Data de inscriere : 23/09/2011

MesajSubiect: Re: nu va uitati daca nu aveti stomac tare   nu va uitati daca nu aveti stomac tare I_icon_minitimeLun Oct 17, 2011 9:45 am

ce as mai lega din rahatii aia cu 2 ochi de oameni, din pacate sunt oameni, de scaune... cu biciul ud pe spate apoi cu sare.. cu otet.. cu ardei uite pe ei.. apoi iara batuti.. dati cu apa.. rupte unghiile de la picioare si maini incetu cu incetu cu patentu` si apoi iara sare etc.. apoi cu ciocanu peste ele.. si apoi as lucra la corp.. la oase.. si ultimul ar fi capu si organele .. sa vedem cum se vor simtii rahatii aia... tule mama ... scuze de limbaj!!!!
Sus In jos
http://origamiaddict.weebly.com/gallery.html
iqloose

iqloose

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 26
Lungimea cozii : 313
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 1
Data de inscriere : 21/09/2011

MesajSubiect: Re: nu va uitati daca nu aveti stomac tare   nu va uitati daca nu aveti stomac tare I_icon_minitimeLun Oct 17, 2011 2:05 pm

Speechless. Sa te pisi pe ea lume dupa care sa-i dai foc, si pe dumnezeu la fel, asta in caz ca exista.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: nu va uitati daca nu aveti stomac tare   nu va uitati daca nu aveti stomac tare I_icon_minitime

Sus In jos

nu va uitati daca nu aveti stomac tare
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cea mai tare achizitie a mea
» daca prostia ar durea...
» stirea secolului (daca se confirma)
» Vand cont crossfire(daca va intereseaza).Multumesc
» Stii ca ai jucat prea mult Doom daca...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bu-hu-hu Gaming :: Barfa de la cafeaua de dimineata-
Mergi direct la: