Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
Nume de clan I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
Nume de clan I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
Nume de clan I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

Nume de clan

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Pacatosul

Pacatosul

Numarul mesajelor : 165
Varsta : 46
Lungimea cozii : 219
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0
Data de inscriere : 21/09/2011

Nume de clan Empty
MesajSubiect: Nume de clan   Nume de clan I_icon_minitimeJoi Sept 22, 2011 6:02 pm

Maine fac Level si vreau sa fac un clan romanescpe CF Europe.Deja exista unul din cate am vazut si e al ROMANIEI.Cred ca au farmat la greu.Am inteles ca DANTE e Lider.Nu pot lasa link:(

Ceva care sa fie asemanator cu Romania.Vedeti voi:p
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10

Nume de clan Empty
MesajSubiect: Re: Nume de clan   Nume de clan I_icon_minitimeJoi Sept 22, 2011 11:12 pm

nu te-as sfatui sau cel putin eu n-as face-o, din respect pentru geaba si zale.
Si oricum nu-mi suride ideea de a copia pe cineva.

Daca as fi in locul tau as alege:
- un nume neutru care semnifica ceva anume, cum a fost pentru noi Pussy*Cats (fetele), Outcasts (proscrisii) etc.
- ceva legat de comunitate, exemplu Romania*CF

Dar, cum bine zicea zale pe forum la ei, nu numele clanului conteaza ci numele persoanei(lor) care il gestioneaza Smile
Un clan nu merge de la sine decit perioade scurte de timp, in rest conteaza enorm cine il conduce (lider + LT), de fapt se vede imediat asta daca te uiti la oricare clan romanesc maricel in clipa de fata.
Ar trebui sa discutam si noi ce avem de gind sa facem din moment ce s-au linistit lucrurile.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

Nume de clan Empty
MesajSubiect: Re: Nume de clan   Nume de clan I_icon_minitimeJoi Sept 22, 2011 11:45 pm

Dintr-o multime de motive, nu cred ca o sa ne mutam pe noul cf. Cf se mai joaca din cate vad doar cand se intalnesc 5 prieteni din 6 clanuri si fac un room. Asa ca nu prea conteaza ce nume de clan rezervi marius. Noi aici suntem 5-6 prieteni care barfesc si mai schimba cate o vorba cand au timp. nu suntem chiar un clan in adevaratul sens al cuvantului.
Cat despre partea cu liderul este asa cum a zis zale, uite la 30 cum a impulsionat clanul , apoi nicu, si cand a venit marian a facut 3 lururi: pasul 1 sa se planga ca nu poate sa faca nimic ca nu are nush ce parola, passul 2 sa dispara complet din peisaj in timp ce tot mai multi se lasau de joc, si pasul 3 sa provoace plecare ultimilor mrmbrii cat de cat activi si sufocarea definitiva si ireversibila a clanului. Tin minte cand eram eu lider de clan in ikariam, faceam concursuri si dadeam resurse celor care cresteau cel mai mult , care faceau cele mai multe puncte de atac sau faze de genul, ca sa mentin interesul fata de un joc care devenea plictisitor, cel mai lung atac al nostru durand 12 zile jumatate de la prima la ultima runda (875 runde, 1 runda la 20 min). Ideea e ca liderul trebuie sa isi tina membrii conectati la joc daca nu, mai bine te lasi si tu de joc. Wink
Deci ca idee generala Marius nu cred ar trebui sa te chinui sa faci un clan pentru noi.
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
Pacatosul

Pacatosul

Nume de clan Empty
MesajSubiect: Re: Nume de clan   Nume de clan I_icon_minitimeVin Sept 23, 2011 4:37 am

Mamaaaaaa......ce m-ati incurajat Very Happy .Baietzi,ieri dimineata am vorbit cu Geaba si era de acord,numai ca nu sa putut,eu am jucat normal,Dante ala a farmat la greu,sau nu a dormit deloc,avand in vedere ca ieri am jucat undeva la 12 ore si abia am ajuns sa fac corporal level4. Very Happy Multumesc de sfaturi,oricum,eu pe America nu stiu cat o sa mai intru.O sa ma gandesc la ceva ca nume de clan.Nu e nici un chin cotoi,e o placere bounce
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

Nume de clan Empty
MesajSubiect: Re: Nume de clan   Nume de clan I_icon_minitimeVin Sept 23, 2011 5:34 am

momentan nu prea sint motive de mutare Marius dar si eu urmaresc in speranta ca poate...poti sa-i spui cum vrei cfromania chiar si transilvania nu-i o problema asta.
Sus In jos
Lalla

Lalla

Numarul mesajelor : 585
Varsta : 36
Lungimea cozii : 656
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 11

Nume de clan Empty
MesajSubiect: Re: Nume de clan   Nume de clan I_icon_minitimeVin Sept 23, 2011 5:43 am

Sau Outcasts:D
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

Nume de clan Empty
MesajSubiect: Re: Nume de clan   Nume de clan I_icon_minitimeVin Sept 23, 2011 6:30 am

acum la modul serios, pe voi va tenteaza sa ne mutam dincolo?
Mie mi-e destul de indiferent momentan dar ma gindesc ca acolo sint si mai putini ca aici.
Sus In jos
Lalla

Lalla

Numarul mesajelor : 585
Varsta : 36
Lungimea cozii : 656
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 11

Nume de clan Empty
MesajSubiect: Re: Nume de clan   Nume de clan I_icon_minitimeVin Sept 23, 2011 6:31 am

nea*Nicu a scris:
acum la modul serios, pe voi va tenteaza sa ne mutam dincolo?
Mie mi-e destul de indiferent momentan dar ma gindesc ca acolo sint si mai putini ca aici.
Avand in vedere k eu nu pot sa intru, tot imi da eroarea cu patcher_cf.exe nu prea ma tenteaza.. nu prea spre deloc. Plus k e gol pusca. E doar pierdere de timp
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Nume de clan Empty
MesajSubiect: Re: Nume de clan   Nume de clan I_icon_minitimeVin Sept 23, 2011 7:05 am

mai bine pe ala vechi. avem arme, avem personaje si itemuri de ce sa renuntam la ele ca sa obtinem nimic?
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

Nume de clan Empty
MesajSubiect: Re: Nume de clan   Nume de clan I_icon_minitimeVin Sept 23, 2011 7:10 am

exact asa gindesc si eu, totusi am de gind sa urmaresc indeaproape 2-3 luni pe ideea ca poate aduc ceva special sau scapa de hackeri sau eu stiu ce minune ar putea face SG Interactive sau cum ii cheama pe aia.
Sus In jos
Pacatosul

Pacatosul

Nume de clan Empty
MesajSubiect: Re: Nume de clan   Nume de clan I_icon_minitimeVin Sept 23, 2011 7:20 am

Am pus Dracula Very Happy
Sus In jos
Pacatosul

Pacatosul

Nume de clan Empty
MesajSubiect: Re: Nume de clan   Nume de clan I_icon_minitimeVin Sept 23, 2011 8:49 pm

L-am schimbat in ROMANIA™ Razz Asa,sa fac in ciuda FARMERULUI Very Happy
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Nume de clan Empty
MesajSubiect: Re: Nume de clan   Nume de clan I_icon_minitimeVin Sept 23, 2011 10:03 pm

asa marius fi rau, musca din ei Smile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

Nume de clan Empty
MesajSubiect: Re: Nume de clan   Nume de clan I_icon_minitime

Sus In jos

Nume de clan
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-