Numarul mesajelor : 1846 Varsta : 42 Location : Constanta Lungimea cozii : 2609 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6 Data de inscriere : 18/05/2008
Subiect: Guild of Wars 2 Dum Feb 24, 2013 11:00 am
Din tot ce am vazut sau am incercat asta e cel mai interesant si cu grafica cea mai buna. Dupa ce termin cu PC-ul chiar as vrea sa il incerc
Cotoi Admin
Numarul mesajelor : 1846 Varsta : 42 Location : Constanta Lungimea cozii : 2609 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6 Data de inscriere : 18/05/2008
Subiect: Re: Guild of Wars 2 Dum Feb 24, 2013 4:02 pm
nea*Nicu
Numarul mesajelor : 1141 Varsta : 50 Location : Bucharest Lungimea cozii : 1719 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10 Data de inscriere : 21/09/2011
Subiect: Re: Guild of Wars 2 Lun Feb 25, 2013 9:56 am
arata bine. Acum, din putinul pe care am avut timp sa-l citesc pe net (azi-noapte am jucat Skyrim pina la 02:30, nici n-am vazut ce-ai postat), pare interesant ca te lasa sa optezi intre first person si third person, asta e important pentru mine, are explorare, e ok, nu prea inteleg faza cu co-op deci e destul de greu sa ajungi la un prieten daca incepeti ca rase diferite (ma rog greu, astia zic 1 minut dar pentru incepatori...) si vad ca nu se pun misiunile facute impreuna deci e gindit ca single player si chiar daca primesti ceva ajutor, ti se pune doar tie misiunea. Asta cu co-op ar mai trebui studiata un pic, ca nu pare in regula.
E destul de riscant sa ne bagam direct intr-un MMORPG cu plata ca exista riscul sa nu se lipeasca de noi. Cel putin noi doi avem o luuuuuunga traditie de cumparat jocuri impreuna si care putrezesc in Library E drept ca si ESO o sa coste si inca multisor dar acolo chiar platesc cu ochii inchisi Altfel, e corect ca un MMORPG cu explorare, misiuni, first person, open world si questuri e cea mai apropiata chestie de noua mea pasiune, Skyrim Daca mai e si co-op, deja ar fi un bonus. E o alternativa viabila la vesnicul pac-pac in multiplayer pe care-l tot jucam de ani de zile. Gank o spunea inca de pe vremea Transilvaniei, plus avantajul ca nu sint hackeri, ci doar farmeri
Cotoi Admin
Subiect: Re: Guild of Wars 2 Lun Feb 25, 2013 3:55 pm
nu am sesizat problema cu co-op-ul, si nici nu am inteles-o exact din ceea ce ai spus. Adica este ca in borderlands 2 unde daca eu dau join pe tine, fac lv up si iau arme dar nu avansez cu povestea personajului meu? sau put si simplu nu mi se pune nici un fel de experienta mie (ceea ce e foarte greu de crezut). Oricum prima varianta mi se pare foarte logica, din moment ce fiecare are alta poveste in spate, mi se pare normal ca si povestea sa avanseze diferit, in orice caz am o propunere pentru tine ptr RPG asa ca te astept pe ts.
iqloose
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 26 Lungimea cozii : 313 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 1 Data de inscriere : 21/09/2011
Subiect: Re: Guild of Wars 2 Mar Feb 26, 2013 11:10 am