Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
Guild of Wars 2 I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
Guild of Wars 2 I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
Guild of Wars 2 I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

Guild of Wars 2

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

Guild of Wars 2 Empty
MesajSubiect: Guild of Wars 2   Guild of Wars 2 I_icon_minitimeDum Feb 24, 2013 11:00 am

Din tot ce am vazut sau am incercat asta e cel mai interesant si cu grafica cea mai buna. Dupa ce termin cu PC-ul chiar as vrea sa il incerc

Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
Cotoi
Admin
Cotoi

Guild of Wars 2 Empty
MesajSubiect: Re: Guild of Wars 2   Guild of Wars 2 I_icon_minitimeDum Feb 24, 2013 4:02 pm

Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10
Data de inscriere : 21/09/2011

Guild of Wars 2 Empty
MesajSubiect: Re: Guild of Wars 2   Guild of Wars 2 I_icon_minitimeLun Feb 25, 2013 9:56 am

arata bine. Acum, din putinul pe care am avut timp sa-l citesc pe net (azi-noapte am jucat Skyrim pina la 02:30, nici n-am vazut ce-ai postat), pare interesant ca te lasa sa optezi intre first person si third person, asta e important pentru mine, are explorare, e ok, nu prea inteleg faza cu co-op deci e destul de greu sa ajungi la un prieten daca incepeti ca rase diferite (ma rog greu, astia zic 1 minut dar pentru incepatori...) si vad ca nu se pun misiunile facute impreuna deci e gindit ca single player si chiar daca primesti ceva ajutor, ti se pune doar tie misiunea. Asta cu co-op ar mai trebui studiata un pic, ca nu pare in regula.

E destul de riscant sa ne bagam direct intr-un MMORPG cu plata ca exista riscul sa nu se lipeasca de noi. Cel putin noi doi avem o luuuuuunga traditie de cumparat jocuri impreuna si care putrezesc in Library Smile
E drept ca si ESO o sa coste si inca multisor dar acolo chiar platesc cu ochii inchisi Razz
Altfel, e corect ca un MMORPG cu explorare, misiuni, first person, open world si questuri e cea mai apropiata chestie de noua mea pasiune, Skyrim Smile
Daca mai e si co-op, deja ar fi un bonus.
E o alternativa viabila la vesnicul pac-pac in multiplayer pe care-l tot jucam de ani de zile. Gank o spunea inca de pe vremea Transilvaniei, plus avantajul ca nu sint hackeri, ci doar farmeri Smile
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Guild of Wars 2 Empty
MesajSubiect: Re: Guild of Wars 2   Guild of Wars 2 I_icon_minitimeLun Feb 25, 2013 3:55 pm

nu am sesizat problema cu co-op-ul, si nici nu am inteles-o exact din ceea ce ai spus. Adica este ca in borderlands 2 unde daca eu dau join pe tine, fac lv up si iau arme dar nu avansez cu povestea personajului meu? sau put si simplu nu mi se pune nici un fel de experienta mie (ceea ce e foarte greu de crezut). Oricum prima varianta mi se pare foarte logica, din moment ce fiecare are alta poveste in spate, mi se pare normal ca si povestea sa avanseze diferit, in orice caz am o propunere pentru tine ptr RPG asa ca te astept pe ts.
Sus In jos
iqloose

iqloose

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 26
Lungimea cozii : 313
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 1

Guild of Wars 2 Empty
MesajSubiect: Re: Guild of Wars 2   Guild of Wars 2 I_icon_minitimeMar Feb 26, 2013 11:10 am

Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Guild of Wars 2 Empty
MesajSubiect: Re: Guild of Wars 2   Guild of Wars 2 I_icon_minitimeMar Feb 26, 2013 12:25 pm

da IQQ dar mai intai sa vedem daca ne atrage tipul asta de joc, si apoi iau si GuildWars 2 la 80$
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10

Guild of Wars 2 Empty
MesajSubiect: Re: Guild of Wars 2   Guild of Wars 2 I_icon_minitimeMar Feb 26, 2013 12:33 pm

cu coopul asa e, se pune experienta/level dar nu si misiune deci ca la Borderlands, nu ca la Dead Island.
In rest...ma antrenez pentru ESO, Iq.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Guild of Wars 2 Empty
MesajSubiect: Re: Guild of Wars 2   Guild of Wars 2 I_icon_minitime

Sus In jos

Guild of Wars 2
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Misiune Guld Wars 2 in realitate