| noul trailer (si mai singeros) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
nea*Nicu
Numarul mesajelor : 1141 Varsta : 50 Location : Bucharest Lungimea cozii : 1719 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: noul trailer (si mai singeros) Mar Mar 26, 2013 8:38 pm | |
| | |
|
| |
Cotoi Admin
Numarul mesajelor : 1846 Varsta : 42 Location : Constanta Lungimea cozii : 2609 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6 Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Re: noul trailer (si mai singeros) Mier Mar 27, 2013 7:02 am | |
| ceea ce ma uimeste e ca nu au schimbat absolut de loc grafica, Ca si in cazul lui BF4, Ripide pare doar un DLC a lui DI, fara nimic care sa spuna da asta e un nou joc. Daca lipesc un trailer de la BF3 cu cel de la BF4 o sa zici ca e din acelasi joc, la fel si asta dc alipesti 2 trailere de la cele doua jocuri, un neavizat ca mine ar jura ca e din acelasi joc. Sa speram ca macar in joc se vor face simtite ceva noutati. | |
|
| |
nea*Nicu
Numarul mesajelor : 1141 Varsta : 50 Location : Bucharest Lungimea cozii : 1719 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: Re: noul trailer (si mai singeros) Mier Mar 27, 2013 8:13 am | |
| pai cred ca singura schimbare majora e harta noua, in rest ca mai baga citeva skilluri, maresc levelul de la 60 la mai mult, citeva arme si barci, e nesemnificativ. Ar putea fi totusi fun coopul, cel putin asa sper. | |
|
| |
Cotoi Admin
Numarul mesajelor : 1846 Varsta : 42 Location : Constanta Lungimea cozii : 2609 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6 Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Re: noul trailer (si mai singeros) Mier Mar 27, 2013 8:19 am | |
| nu de asta, ma refer la ceva semnificativ care sa et faca sa zici wow.... ceva gen dc cineva cade in mijlocul unei cete de zombi sa arunci grenada sau ceva si sa il poti lua in carca sa il cari pana la adapost si acolo sa il bandajezi ranile si sa ii dai un medicament, sau sa ai mobilitatea redusa in functie de itemele pe care le cari, lupte subagvatice gen GW2 dar first person nu 3rd... adica ceva care sa te faca sa zici wow | |
|
| |
nea*Nicu
| Subiect: Re: noul trailer (si mai singeros) Mier Mar 27, 2013 8:28 am | |
| exista si ceva noutati de genul asta, parca chiar si cu grenada era ceva nou , si mai e aia cu fortificatii, sa construiesti un fel de baraj in jurul safe-house sa nu intre aia peste tine. Una peste alta, iti dau dreptate ca nu sint asa multe chestii noi incit sa justifice pretentia de stand alone dar nu stii niciodata de unde sare iepurele. Eu nu uit ca atit Dead Island cit si Skyrim le-am aruncat in prima faza ca nu mi-au placut deloc primele 2-3 ore de joc iar apoi fiindca am avut inspiratia sa le reiau am ajuns la sute de ore. Sint deja offtopic dar stau si ma gindesc cite alte jocuri bune oi fi aruncat pe baza unei prime impresii superficiale. | |
|
| |
Cotoi Admin
| Subiect: Re: noul trailer (si mai singeros) Mier Mar 27, 2013 9:17 am | |
| o sa vedem pe 26 ce o sa bage in joc, pana una alta nu am vazut multe tonuri pozitive pe forumul de la BF4, si absolut nici o voce extaziata, asa cum imi amintesc ca era pe vremea cand se lansau trailere cu BF3 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: noul trailer (si mai singeros) | |
| |
|
| |
| noul trailer (si mai singeros) | |
|