Numarul mesajelor : 1846 Varsta : 42 Location : Constanta Lungimea cozii : 2609 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6 Data de inscriere : 18/05/2008
Subiect: Cum e facuta lumea Vin Sept 27, 2013 2:03 pm
Acum ceva ani pe forumul din transilvania, a fost o mare discutie pe tema asta, unii sustineau versiune din biblie, altii spuneau ca e un acident si tot asa. La vremea respectiva eu spuneam ca nu suntem decat unde de anumite frecvente si tot ceea ce atingem putem atince pentru ca avem aceeasi frecventa, dar pot exista si alte lumi care au alte frecvente. din intamplare am gasit o voce care sa imi sustina punctul de vedere, si spre deosebire de mine, tipul e doctor in fizica, si isi castiga painea dezvoltand principii fizice teoretice
iqloose
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 26 Lungimea cozii : 313 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 1 Data de inscriere : 21/09/2011
Subiect: Re: Cum e facuta lumea Vin Sept 27, 2013 8:06 pm
Cotoi Admin
Numarul mesajelor : 1846 Varsta : 42 Location : Constanta Lungimea cozii : 2609 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6 Data de inscriere : 18/05/2008
Subiect: Re: Cum e facuta lumea Sam Sept 28, 2013 6:43 am
da, am vazut acel videoclip, desi nu sunt deacord cu modul de abordare , in orice caz mi se pare educativ sa auzi explicate in cuvinte de inteles pentru analfabeti ca noi, ecuatii abstracte pe care nu le-am deslusi in veci