Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
Dedicatie pentru Lalla I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
Dedicatie pentru Lalla I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
Dedicatie pentru Lalla I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

Dedicatie pentru Lalla

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

Dedicatie pentru Lalla Empty
MesajSubiect: Dedicatie pentru Lalla   Dedicatie pentru Lalla I_icon_minitimeLun Oct 21, 2013 5:44 pm

Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10
Data de inscriere : 21/09/2011

MesajSubiect: Re: Dedicatie pentru Lalla   Dedicatie pentru Lalla I_icon_minitimeMar Oct 22, 2013 6:28 am

vad ca s-au mai schimbat lucrurile. Recunosc Dual Berettas dar nu si harta Smile
Frumos clip, chiar si Vali (caruia nu i-a placut niciodata CSGO) s-a uitat.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Dedicatie pentru Lalla   Dedicatie pentru Lalla I_icon_minitimeMar Oct 22, 2013 6:34 am

harta este prison, din cross, si l-am dedicat matzei ptr ca ea a pescuit mult pe prison Smile
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: Dedicatie pentru Lalla   Dedicatie pentru Lalla I_icon_minitimeMar Oct 22, 2013 6:50 am

ah, chiar zicea Vali ca seamana cu Prison dar eu Batman, ce sa caute Prison in CSGO... Smile
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Dedicatie pentru Lalla   Dedicatie pentru Lalla I_icon_minitimeMar Oct 22, 2013 7:20 am

am gasit harta in workshop ieri, sa vad poate mai gasesc si alte harti Very Happy Dual Berettas si galil eunt doua din armele mele speciale, la momentul filmarii nu aveam inca kiluri cu ele, intre timp am facut cam 5 kiluri cu pistoalele si 1 cu galil-ul deci contoarele nu vor mai fi la 0 Smile
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: Dedicatie pentru Lalla   Dedicatie pentru Lalla I_icon_minitimeMar Oct 22, 2013 7:28 am

da, adevarul este ca acum 1 an, cind am renuntat noi la CSGO pe motiv ca-i cam pustiu si nu avem cu cine juca, statisticile Steam aratau un numar maxim de 10K jucatori la CSGO, fata de peste 30K la CS 1.6 si CS-Source.
La vremea aia CSGO nu intra in Top10 pe Steam.

Ma uit acum si CSGO are 50K, CS 1.6 are 35K iar Source 27K.
Deci aparent, CSGO a crescut exponential intr-un an (de 5 ori) si asta fara sa "fure" din jucatorii traditionali de CS 1.6 si Source, ci foarte probabil a crescut cu playeri din afara Steam (de exemplu din Crossfire).
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Dedicatie pentru Lalla   Dedicatie pentru Lalla I_icon_minitimeMar Oct 22, 2013 7:43 am

oricum nicu te anunt ca pe publice e jale mare, am intrat ieri intr-un server, cel mai noob de acolo ave insigna de 2000 de ore, iti dai seama ca eram cam cum ar fi fost lalla la inceputul carierei ei intr-un meci de esl.... ma mir ca nu mi-au dat kick, luam capete din alea impozibile, prin cutie de la jumatea hartii, deci avem de munca dc vrem sa jucam pe publice Smile
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: Dedicatie pentru Lalla   Dedicatie pentru Lalla I_icon_minitimeMar Oct 22, 2013 8:20 am

jocul clar e misto si are viitor dar pentru mine e prea tirziu. Am gresit cu totul estimarea.
Eu am crezut ca imediat ce apare jocul (acum 1 an si ceva) toti se vor muta instant din 1.6+Source in noul CSGO + altii dezamagiti de jocuri similare, gen Cross.
Si m-am bagat in el cu asteptari foarte mari, tin minte ca luasem server, vreo 10 licente, lobby pe toate forumurile de CF si...nimic.
Ce ma asteptam eu sa se intimple imediat, s-a intimplat treptat timp de 1 an si inca o sa mai dureze. Am gresit, asta e. La vremea aia chiar speram sincer sa dezvoltam o comunitate gen CF + avantajul de a juca relaxati, fara rank, ratii, ESL etc.
Numai ca intre timp eu m-am bagat cu totul in (cel putin) alt joc, Dota (ca sa nu mai zic de Dead Island sau Skyrim), unde ma pricep un pic mai bine decit la shootere si e la fel de fun, e si aici o gasca de 3-7 persoane, depinde de seara, am fost si la un bowling impreuna, asa ca tot raul spre bine.
Iar Valve e Valve, atit la CS cit si la Dota, alt nivel.
Nu judec pe nimeni dar ma amuza cind mai vad la Voodoo pe forum postari ca saptamina asta se poate cistiga nu stiu ce ribbon sau arma temporara. Nu stiu cum sa explic...parca m-as uita la TV la o stire despre Noua Zeelanda...ok, interesant dar...e departe de mine Smile)
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Dedicatie pentru Lalla   Dedicatie pentru Lalla I_icon_minitimeMar Oct 22, 2013 8:42 am

asa cum am spus mai sus, nu cred ca cs-ul se paote juca relaxat decat intre prieteni. Plus ca la mine e si mai greu sa revin de la bf si arma la cs pentru ca e vorba de bullet travel. Am mereu tendinta sa aproximez si unde va fi jucatorul cand va ajunge glontul la el si sa trag la intalnire. Ca sa jucam relaxat cs ne trebuie vre-o 500 de ore de antrenamente intensive. Pentru grupuletul nostru, cel mai bun joc cred ca este L4D1, 2... 3 multa actiune, nimic estrem de solicitant... Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dedicatie pentru Lalla   Dedicatie pentru Lalla I_icon_minitime

Sus In jos

Dedicatie pentru Lalla
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Dedicatie pentru Lalla
» dedicatie pentru mada desigur :)
» Regulament intern (dedicatie pentru iq)
» alti hackeri (dedicatie pentru Cotoi)
» dedicatie pentru Vulturica din partea Outcasts

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bu-hu-hu Gaming :: Sa ne relaxam-
Mergi direct la: