Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
ziua cind m-am lasat de jocuri... I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
ziua cind m-am lasat de jocuri... I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
ziua cind m-am lasat de jocuri... I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

ziua cind m-am lasat de jocuri...

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10
Data de inscriere : 21/09/2011

ziua cind m-am lasat de jocuri... Empty
MesajSubiect: ziua cind m-am lasat de jocuri...   ziua cind m-am lasat de jocuri... I_icon_minitimeLun Iun 25, 2012 2:01 pm

OK, deci il cunosc pe Iq de aproape 3 ani si nu m-am stresat niciodata cu faptul ca sint asa departe de nivelul lui de joc la Crossfire.
Am zis ca nah, omul e mult mai tinar, are alte reflexe, a jucat atitia ani CounterStrike, are experienta, mina formata etc...
Cu alte cuvinte era logic sa joace mult mai bine decit mine.

Asta pina astazi, cind am primit un mail de la facebook si totul s-a naruit si am realizat intr-un final cind de slab sint si ca-i cazul sa ma apuc de altceva.
Deci nu ma bateti, va pup si la revedere, poate o sa mai trec pe forum din cind in cind.

Mailul primit:

ziua cind m-am lasat de jocuri... 36845902024034104682
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

MesajSubiect: Re: ziua cind m-am lasat de jocuri...   ziua cind m-am lasat de jocuri... I_icon_minitimeLun Iun 25, 2012 2:12 pm

nu inteleg ce te deranjeaza, adica daca s-a apucat iqq de joc pe la 20 iti dai seama ca tot are 81 de ani experienta in joc, era si normal ca dupa 81 de ani de joc sa fie mai bun ca noi toti nu crezi?
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
Pacatosul

Pacatosul

Numarul mesajelor : 165
Varsta : 46
Lungimea cozii : 219
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0
Data de inscriere : 21/09/2011

MesajSubiect: Re: ziua cind m-am lasat de jocuri...   ziua cind m-am lasat de jocuri... I_icon_minitimeLun Iun 25, 2012 6:18 pm

Ja,ja,ja,buna asta Nicule Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ziua cind m-am lasat de jocuri...   ziua cind m-am lasat de jocuri... I_icon_minitime

Sus In jos

ziua cind m-am lasat de jocuri...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» de ce nu trebuie sa luam "ajutoare" in jocuri :D
» Super oferta de jocuri realiste
» Top 10 cele mai violente jocuri
» licente ieftine pt jocuri
» Magazine Cu jocuri online

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum