nea*Nicu
Numarul mesajelor : 1141 Varsta : 50 Location : Bucharest Lungimea cozii : 1719 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: ziua cind m-am lasat de jocuri... Lun Iun 25, 2012 2:01 pm | |
| OK, deci il cunosc pe Iq de aproape 3 ani si nu m-am stresat niciodata cu faptul ca sint asa departe de nivelul lui de joc la Crossfire. Am zis ca nah, omul e mult mai tinar, are alte reflexe, a jucat atitia ani CounterStrike, are experienta, mina formata etc... Cu alte cuvinte era logic sa joace mult mai bine decit mine. Asta pina astazi, cind am primit un mail de la facebook si totul s-a naruit si am realizat intr-un final cind de slab sint si ca-i cazul sa ma apuc de altceva. Deci nu ma bateti, va pup si la revedere, poate o sa mai trec pe forum din cind in cind. Mailul primit: | |
|
Cotoi Admin
Numarul mesajelor : 1846 Varsta : 42 Location : Constanta Lungimea cozii : 2609 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6 Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Re: ziua cind m-am lasat de jocuri... Lun Iun 25, 2012 2:12 pm | |
| nu inteleg ce te deranjeaza, adica daca s-a apucat iqq de joc pe la 20 iti dai seama ca tot are 81 de ani experienta in joc, era si normal ca dupa 81 de ani de joc sa fie mai bun ca noi toti nu crezi? | |
|
Pacatosul
Numarul mesajelor : 165 Varsta : 46 Lungimea cozii : 219 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: Re: ziua cind m-am lasat de jocuri... Lun Iun 25, 2012 6:18 pm | |
| Ja,ja,ja,buna asta Nicule | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ziua cind m-am lasat de jocuri... | |
| |
|