Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
Top 10 cele mai violente jocuri I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
Top 10 cele mai violente jocuri I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
Top 10 cele mai violente jocuri I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

Top 10 cele mai violente jocuri

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Lalla

Lalla

Numarul mesajelor : 585
Varsta : 36
Lungimea cozii : 656
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 11
Data de inscriere : 21/09/2011

Top 10 cele mai violente jocuri Empty
MesajSubiect: Top 10 cele mai violente jocuri   Top 10 cele mai violente jocuri I_icon_minitimeMier Dec 11, 2013 10:58 am

Ma uitam la videoclipul lui Nicu, cum vede matza, cum vede catzelu` (zici ca vorbesc cu un copil de 2 ani: cum face pisica, cum face catzelu, in fine) si am dat de alt articol "Gamerii vad lumea diferit" ( http://www.descopera.ro/dnews/10963557-gamerii-vad-lumea-diferit-cum-ne-ajuta-jocurile-video-creierul ). Ce-i drept, chiar si eu am observat ca sunt mai atenta la anumite detalii decat alte persoane din jurul meu, as putea zice chiar mai isteata si mai logica (a crescut blana pe mine, ma scuzati Very Happy)
De acolo alt titlu apare : Top 10 cele mai violente jocuri ( http://www.descopera.ro/lumea-digitala/5016240-top-10-cele-mai-violente-jocuri-video-din-toate-timpurile )

Dau scroll jos (Hai Dead Island, stiu ca poti!!) SOC!! SOC!! SOC!!
Dead Island nu-i, desi stim foarte bine toti 3 ca nu se compara cu Grand Theft Auto III. Sa vad eu un cap taiat, zdrobit, maini si picioare taiate si balti de sange in Grand Theft Auto III. Sunt dezamagita profund. Sunt de parere ca un joc daca nu are si un pic de grafica sa il ajute sa para violent, nu e decat un desen animat cu niste pete rosii.

In schimb am vazut acolo un joc de care chiar imi e dor, e exact tipul meu de joc, daca nu cumva de acolo am prins gustul: God of War. Open world (te duci unde vrea sabiutza ta), puteri diverse dar mult mai usor de folosit, dialoguri interesante, actiune misto... Of doamne, ce dor mi s-a facut de PS2, timp liber si God Of War dispus sa alerge ca idiotu`unde il pun eu.

Dupa voi, care e cel mai violent si sangeros joc?
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10

MesajSubiect: Re: Top 10 cele mai violente jocuri   Top 10 cele mai violente jocuri I_icon_minitimeMier Dec 11, 2013 11:20 am

fata, articolul e din 2009, Dead Island nici macar nu era in proiect pe vremea aia Smile
Cit despre cel mai violent joc....ma mai gindesc un pic si revin.
Sus In jos
Lalla

Lalla

MesajSubiect: Re: Top 10 cele mai violente jocuri   Top 10 cele mai violente jocuri I_icon_minitimeMier Dec 11, 2013 11:22 am

Heh, nu m-am uitat, poate ca eram prea disperata sa gasesc Dead Island in topul ala. Oricum multe de acolo mi se par penibile, in special alea vechi.
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: Top 10 cele mai violente jocuri   Top 10 cele mai violente jocuri I_icon_minitimeMier Dec 11, 2013 11:31 am

sincer iti dau dreptate. Am cautat pe google si am citit citeva astfel de topuri in limba engleza.
Sint ridicole dupa mine. Gen COD MW2 pe locul 6.

Strict dupa parerea mea un joc nu poate intra intr-un astfel de top decit daca e in 1st person si are cel putin partial melee combat.
Asa sa-l impusc pe unul de la 100 metri cind abia ii vad silueta nu mi se pare violent deloc.
In melee, sa-l iei cu cutitul de la 1m si sa-i vezi fata de aproape, e altceva.
Nu stiu daca DI e cel mai violent ever, probabil sint destule pe care nu le-am jucat dar consider ca indeplineste conditiile pentru a fi luat in considerare.
Sus In jos
Lalla

Lalla

MesajSubiect: Re: Top 10 cele mai violente jocuri   Top 10 cele mai violente jocuri I_icon_minitimeMier Dec 11, 2013 11:35 am

Cel mai violent clar nu il cred, da` undeva in top 5 tot ar fi. Sa vezi expresia caracterului cand ii tai capul, sa vezi sangele siroaie dupa ce ii tai mana, sa-l calci pe cap la propriu. Orice ar zice oricine, e printre cele mai violente

Ultima editare efectuata de catre Lalla in Mier Dec 11, 2013 11:41 am, editata de 1 ori
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: Top 10 cele mai violente jocuri   Top 10 cele mai violente jocuri I_icon_minitimeMier Dec 11, 2013 11:39 am

Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: Top 10 cele mai violente jocuri   Top 10 cele mai violente jocuri I_icon_minitimeMier Dec 11, 2013 11:42 am

Totusi, ala care a scris topul cred ca nici n-a jucat jocul...
Citez: "A couple’s vacation to a beautiful island goes from bad to worse when their plane crashes. You play as the husband who must track down his wife while fending off hordes..."
Huh???
Sus In jos
Lalla

Lalla

MesajSubiect: Re: Top 10 cele mai violente jocuri   Top 10 cele mai violente jocuri I_icon_minitimeMier Dec 11, 2013 12:06 pm

De unde naiba a scos-o? Ma gandesc ca un sambure de adevar ar avea povestea lui, ca un avion prabusit era in Dead Island, dar nici unul din eroi nu era sotul nimanui si nu lupta pentru nici o femeie. Si din cate imi amintesc nici macar in trailere nu era ceva legat de avion si sot
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Top 10 cele mai violente jocuri   Top 10 cele mai violente jocuri I_icon_minitime

Sus In jos

Top 10 cele mai violente jocuri
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» licente ieftine pt jocuri
» Magazine Cu jocuri online
» ziua cind m-am lasat de jocuri...
» de ce nu trebuie sa luam "ajutoare" in jocuri :D
» Super oferta de jocuri realiste

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum