Cotoi Admin
Numarul mesajelor : 1846 Varsta : 42 Location : Constanta Lungimea cozii : 2609 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6 Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Mai rau ca saidin. Mar Aug 07, 2012 9:54 am | |
| Stiu ca ar trebui postata asta la conspiratii dar.... - Citat :
- MoshukSata said:
My account "DoS-Wugehsr" got perm banned tonight
- Citat :
- Your Electronic Arts account has been permanently terminated from the Electronics Arts Online service for violating the terms of services. The account will no longer be accessible in any way, and all property, items, and characters associated currently are or will soon be deleted.
Account Violations:Inappropriate language Post:Yeah, of course I'm a cheater for being Swede. Fucking idiot. It's because you are butthurt and suck at the game, not because you don't cheat
The guy started off by calling me cheater for being Swedish, and I defend myself.
EA, really? I've spent over 150$ at this game. This is not fair. Deci sunt harti unde se trage prin pereti, sunt hackeri cu 1 shot kill, adminii ii baneaza si ei pur si simplu isi schimba numele si intra iar pe servere, jocul in sine contine un limbaj vulgar si are o llimita de varsta de 18+, iar EA ii FURA TOATE jocurile ca a injurat pe un forum? La Saidin macar daca bagai zp-uri aveai si dreptul neoficial de a-l spurca cum vroiai ca nu se supara, o data chiar am intins coarda sa vad dc ma baneaza pe forum si nici un pss nu a zis.Astia ar marita dati in judecata si sa mai plateasca niste miliarde despagubire alea 900 cat le-a ramas in buzunar in 2010. Garantez ca nu le-ar mai da mana la asa magarii. Si ca sa vedeti cat de cretini sunt adminii, au dat hide la mesajul initial, dar acesta tot poate fi citit pentru ca l-a citat cineva mai jos. http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489880444603/1/
Ultima editare efectuata de catre Cotoi in Mar Aug 07, 2012 10:30 am, editata de 1 ori | |
|
nea*Nicu
Numarul mesajelor : 1141 Varsta : 50 Location : Bucharest Lungimea cozii : 1719 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: Re: Mai rau ca saidin. Mar Aug 07, 2012 10:21 am | |
| Pierzi in justitie. Oricit de nedrept ar parea, e o incalcare flagranta a articolului 11, alineatele 2 si 6. Sanctiunea este prevazuta la articolul 9 si e limpede ca lumina zilei. | |
|
Cotoi Admin
Numarul mesajelor : 1846 Varsta : 42 Location : Constanta Lungimea cozii : 2609 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6 Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Re: Mai rau ca saidin. Mar Aug 07, 2012 10:29 am | |
| Nicu daca eu fac hartie cu tine ca sunt deacord sa fiu sclavul tau, chici ce, tot nu o sa fiu sclavul tau, pentru ca legea fundamentala a tarii prevede altceva. Nici o prevedere contractuala nu este valabila in afara cadrului legal, indiferent daca a fost agreaata de ambele parti sau nu. Deci ei pot sa treca in magaria aia a lor de agreement orice le da prin capatana celor de la juridic, dar daca depasesc cadrul legal tot vor pierde. | |
|
nea*Nicu
Numarul mesajelor : 1141 Varsta : 50 Location : Bucharest Lungimea cozii : 1719 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: Re: Mai rau ca saidin. Mar Aug 07, 2012 10:32 am | |
| e corect ce spui dar eu cred ca in cazul unei firme de nivelul EA acel Terms of Service e redactat de o turma (a se citi mare firma) de avocati si probabil ca e legal. Si oricum e greu de crezut ca suedezul ala o sa apeleze la un avocat american, care l-ar costa o avere si sa dea EA in judecata (in SUA evident, ca acolo au sediu) etc. Cel mai probabil o sa inghita galusca, o sa-si faca alt cont, da 50$ si ia jocul din nou si asta e. | |
|
Cotoi Admin
| Subiect: Re: Mai rau ca saidin. Mar Aug 07, 2012 10:48 am | |
| nu cred ca ar trebui plecat de la principiul asta. ei se bazeaza pe faptul ca nici un utilizator final nu ii va actiona in judecata din lipsa de finante, necunoastere a legilor sau pentru ca se simt intimidati. Orice mare companie indiferent ca se numeste EA, Microsoft sau Intel va merge la limita legii si de multe ori va pasi pe alaturi. Dovada sunt sumedeniile de amenzi platite si nenumaratele procese in care sunt implicate. Daca totul era legal nu numai ca nu aveau atatea amenzi dar nici nu aveau atatea procese. Ca sa iti exemplific, Microsoft a pierdut in instanta in fata unui neamt pentru ca neamtul (adica 1 nene pe persoana fizica care este) avea inregistrat codul sursa care schimba culorile unei celule in excel 97. Instanta a decis sa ii dea nu stiu cat pentru fiecare licenta de office 97 vanduta intre 1997 si 2007. Intel a fost amendata pentru ca platea diversi vanzatori de produse pentru a se aproviziona cu mai multe produse intel decat AMD (adica dc tu ai avea magazin, eu te-as plati ca sa tii in magazin 7 procesoare intel si numai 3 AMD). Si asta sunt numai 2 din cele mai celebre procese. EA a fost recent actionata in justitie de Activision pentru ca a recrutat echipa care a dezvoltat COD 4 - MW 1. Asa ca dupa cum vezi marile companii nu joaca de loc in limitele legii, ci mai degraba in limita profitului. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mai rau ca saidin. | |
| |
|