Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
Proba pentru Ea I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
Proba pentru Ea I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
Proba pentru Ea I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

Proba pentru Ea

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

Proba pentru Ea Empty
MesajSubiect: Proba pentru Ea   Proba pentru Ea I_icon_minitimeDum Oct 16, 2011 11:08 pm

Si acum sa vedem daca Ea protejeaza hakerii ca saidin sau din potriva ii exclude. Pana acum as tinde sa cred ca ii protejeaza avand in vedere ca hakerul avea LV 25., dar sa vedem.

http://uploadimage.ro/images/51058092928153760082.jpg

Auto-Response 10/16/2011 03:58 PM
Thank you,

We have received your message and an EA Advisor will respond to you within 24 hours.

Your incident number for this request is: 111016-019074

Daca nu il baneaza ma las si de BFBC2 si o sa joc CSS o data pe luna si in rest imi bag picioarele in el si de steam si de jocuri in general.

Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10
Data de inscriere : 21/09/2011

Proba pentru Ea Empty
MesajSubiect: Re: Proba pentru Ea   Proba pentru Ea I_icon_minitimeLun Oct 17, 2011 6:35 am

perfectiune nu exista nicaieri, nici in viata nici in jocurile online dar nu se compara Steam si EA cu firmulita de apartament a lui Saidin. EA nu protejeaza hackerii dar asta nu inseamna ca ei nu exista, ci doar ca-s mult mai putini. Vorbeste cu cineva care a jucat sute de ore MW2 sau BF2BC si o sa-ti confirme.
Este exact cum era la noi in clan acum 1 an sau 9 luni: noi nu protejam hackerii, dovada ca am dat afara pe TDV, Dabija, Andrei si altii dar nici nu puteam sa bag mina in foc ca nu mai e vreunul inca nedescoperit Smile
Totusi noi faceam tot posibilul. Asa si aici.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Proba pentru Ea Empty
MesajSubiect: Re: Proba pentru Ea   Proba pentru Ea I_icon_minitimeLun Oct 17, 2011 6:53 am

eu inteleg perfect si ai dreptate si de aceea le-am dat ocazia sa arate ca intr-adevar macar din acest punct de vedere sunt seriosi. Daca nu il for bana ma las de joc si de jocuri in general pentru ca asta e situatia, stau pe forum zic bancuri citesc o carte etc. plus ca daca e sa o luam statistic 1 haker la 2 sapt in BF fatza de 1 haker pe luna in ava, ar insemna ca sunt de 2 ori mai multi hakeri in BF decat in AVA deci mai bine jucam ava, dar sunt atat de satul de frustratii astia care se cred superiori si restul incat nu mai am nervi sa gasesc scuze cuiva caruia nu ii pasa. Tipul ala nu e prima data cand foloseste coduri daca are tupeul sa le foloseasca atat de evident si nu asa ca pana acum indiciile ar fi defavorabile celor de la EA, dar sa vedem care o sa fie atitudinea firmei.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Proba pentru Ea Empty
MesajSubiect: Re: Proba pentru Ea   Proba pentru Ea I_icon_minitimeLun Oct 17, 2011 9:49 am

deci faza cu hakerii e cam ca in baseball, la 3 greseli esti eliminat. 1 un haker a intrat in room si EA nu a dat voie nimanui sa il dea afara - nu exista optiunea de kick. 2 pe langa raportul oficial am postat pe forum dovezile insotite si de numarul de ordine al raportului si ghiciti ce a fost sters dupa 9 ore , urmeaza si cireasa de pe tort dupa cum vad ca decurge treaba, moment in care o sa ii bag pe unde au iesit si termin cu ei.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Proba pentru Ea Empty
MesajSubiect: Re: Proba pentru Ea   Proba pentru Ea I_icon_minitimeMier Oct 19, 2011 6:21 am

si cu asta mi-au inchis gura, sec si politicos, faza e ca nu ai undeva o lista cu cei care fac magarii ca sa verifici, trebuie sa ii crezi pe cuvant. Asta e sper sa il baneze si sa nu mai deau niciodata de smecherul ala.

Citat :
Response Gaurav Gujral via Email 10/18/2011 01:53 PM
Greetings,

Thank you for contacting Electronic Arts.

Thank you for bringing this information to our notice. This matter will be investigated and will be taken care of. We appreciate your time taken to bring this information to our notice.

If you have any other issues, feel free to drop a new ticket.

Sincerely,

Gaurav
EA world wide customer experience.
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10

Proba pentru Ea Empty
MesajSubiect: Re: Proba pentru Ea   Proba pentru Ea I_icon_minitimeMier Oct 19, 2011 6:23 am

pai teoretic nici nu trebuia tu sa raportezi, in mod normal il prinde automat, cel putin asa functioneaza VAC pe Steam, nu stiu EA cum au.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Proba pentru Ea Empty
MesajSubiect: Re: Proba pentru Ea   Proba pentru Ea I_icon_minitimeMier Oct 19, 2011 6:50 am

nu cred ca VAC are vre-o implicare in asta, serverele EA sunt "protejate" de punkbuster nu de VAC.
Sus In jos
Pacatosul

Pacatosul

Numarul mesajelor : 165
Varsta : 46
Lungimea cozii : 219
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0

Proba pentru Ea Empty
MesajSubiect: Re: Proba pentru Ea   Proba pentru Ea I_icon_minitimeMier Oct 19, 2011 6:58 am

Deci sa inteleg ca nu ma joci MW2 Cotoi?
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Proba pentru Ea Empty
MesajSubiect: Re: Proba pentru Ea   Proba pentru Ea I_icon_minitimeMier Oct 19, 2011 7:09 am

negative Very Happy
Joc Battlefield Bad Company 2. Nu am asteptat Battlefield 3 pentru ca imi trebuie o noua placa video pentru ala. Razz daca vrei sa te apuci si tu ar fi super
Sus In jos
Continut sponsorizat

Proba pentru Ea Empty
MesajSubiect: Re: Proba pentru Ea   Proba pentru Ea I_icon_minitime

Sus In jos

Proba pentru Ea
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Inca o palma pentru EA, inca o veste buna pentru consumatori.
» Pentru IQQ
» CS:GO pentru Nea Nicu
» pentru somnorosi
» Pentru Nicu

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bu-hu-hu Gaming :: Barfa de la cafeaua de dimineata-
Mergi direct la: