Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
EA se lauda ca o gaina care a ouat I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
EA se lauda ca o gaina care a ouat I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
EA se lauda ca o gaina care a ouat I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

EA se lauda ca o gaina care a ouat

In jos 
AutorMesaj
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

EA se lauda ca o gaina care a ouat Empty
MesajSubiect: EA se lauda ca o gaina care a ouat   EA se lauda ca o gaina care a ouat I_icon_minitimeVin Sept 21, 2012 7:59 pm

Citat :
Dear Mititelu,

This support case is now closed.We have assigned case number 05481188 to this interaction and included it in your case history so you can refer to its details as needed, or if you need to contact us again regarding this same issue. Please remember that you may need to log in to our Help Center to view your case details.

As always, we strive to provide you with the world's best customer experience for the world's best games. By taking a short survey about your experience with EA, you can help us improve our service to you:

Click here to take Survey

We listen, and we're committed to making sure you always have a personal and positive connection to our games, our people and our community.
We very much appreciate you as our customer, and assisting you today was our pleasure.

Regards,

Vijay B P.
EA Customer Experience
sss
Cand mi-au inchis sesizarea cu contul nu mi-au dat e-mail sa ma anunte ca mi-au inchis-o, cand au zis "da e contul tau dar ia tu muulta muie de la noi si da-ne in judecata dc nu iti place" nu ma mai invitau sa fac un survey. Ma cam bate gandul sa fac aia sa imi zic maiestuasa mea impresie despre ei.
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro

EA se lauda ca o gaina care a ouat
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Care zi preferati?
» exista si americani care gansdesc.... wow
» Pentru cei care se cred cei mai mari :D
» In sfarsit un raspuns de la EA pentru cei care nu mai au jocul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum