Cotoi Admin
Numarul mesajelor : 1846 Varsta : 42 Location : Constanta Lungimea cozii : 2609 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6 Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: exista si americani care gansdesc.... wow Joi Noi 10, 2011 9:52 am | |
| deci am postat ceva pe forumul EA intr-o engleza aproximativa si ca de obicei au fost unii care au comentat subiectul discutiei, dar si foarte multi cretini care nu au ce spune si se dau mari ca ei stiu engleza care o vorbesc de cans se stiu, si pentru prima oara de cand sunt eu pe forumuri straine am vazut un comentariu de genul asta. - Citat :
Not taking a side on this but I would like to venture a guess (and only a guess) that "Cotoi's" shortcomings in English are much more advanced than our lack of grammar in what his native language may be. Cut the guy some slack.
| |
|
nea*Nicu
Numarul mesajelor : 1141 Varsta : 50 Location : Bucharest Lungimea cozii : 1719 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10 Data de inscriere : 21/09/2011
| Subiect: Re: exista si americani care gansdesc.... wow Joi Noi 10, 2011 9:56 am | |
| nu-i un caz izolat...de exemplu comunitatea de pe civfanatics (majoritar anglo-saxona) sint foarte toleranti, atit la folosirea limbii engleze cit si in general. Daca ai vedea ce considera acolo moderatorii drept insulte te-ar umfla risul. Daca ar ajunge un admin de acolo moderator pe un forum de Crossfire, cred ca ar fi toti banati dupa primele 2-3 zile Nah, alta calitate de oameni, alte standarde, alt nivel... De fapt ca sa fiu sincer am ajuns sa-i dau dreptate lui 30. cind zicea ca pe Steam sint alt gen de oameni..faptul ca jocurile sint platite automat duce la o virsta medie mai ridicata, nivel financiar mai ridicat, educatie, sint mai multe implicatii si de aici nivelul unei comunitati steam e de regula mai ridicat decit al unui comunitati de CF, cu exceptii normale fireste. | |
|
Cotoi Admin
Numarul mesajelor : 1846 Varsta : 42 Location : Constanta Lungimea cozii : 2609 M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6 Data de inscriere : 18/05/2008
| Subiect: Re: exista si americani care gansdesc.... wow Joi Noi 10, 2011 10:09 am | |
| incep sa fiu ingrijorat, asta e primul forum strain de shootere unde vad pe cineva cu creier, toleranti si logici. Pe forumul de la ava am postat un print cu unu care facuse o camera intitulata moarte evreilor sau ceva de genu si foarte multi care au postat acolo ziceau chestii gen "si ce ma vrei sa iasa el sa iti lase camea?" ca si cum despre asta era vorba, de crossfire nu mai zic ca stii si tu, BF si acolo multi cretini, si facand o statistica si punand cap la cap cu ce ai zis se pare ca marea majoritate a jucatorilor de shootere e compusa din cretini. Deci sunt ingrijorat si cred ca ar trebui sa imi gasesc alt hobby. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: exista si americani care gansdesc.... wow | |
| |
|