Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
exista viata inafara CF? I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
exista viata inafara CF? I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
exista viata inafara CF? I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

exista viata inafara CF?

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10
Data de inscriere : 21/09/2011

exista viata inafara CF? Empty
MesajSubiect: exista viata inafara CF?   exista viata inafara CF? I_icon_minitimeLun Mar 12, 2012 9:42 am

a venit vremea sa scrie si colega noastra Lalla un lung editorial care sa fie publicat in revista clanului.
O sa-mi permit sa-l prefatez eu cu o scurta introducere Smile

Fondatorul nostru 30. s-a retras din CF prin octombrie sau noiembrie 2010, invocind viata personala, schimbarea iminenta a domiciliului, lipsa de timp etc.
La vremea respectiva Florin era oarecum o exceptie, CF era in virf si se juca masiv. Cam de prin februarie, martie 2011, au inceput retrageri masive, ajungindu-se spre vara sa mai fie online gen 2 sau 3 pe seara dintr-un clan clasic de 90-100 membri. Chiar daca intre timp o parte s-au intors la CF part-time (adica joaca, dar mult mai rar decit inainte), jocul nu si-a revenit niciodata, adica nu se compara cu ce-a fost.
Motivele sint stiute, nu mai revenim.

Ce se intimpla insa dupa Crossfire?
Au fost mai multi (incepind chiar cu 30.) care au incercat sa atraga fostii colegi din CF in jocurile-alternative in care se mutasera, cele mai uzuale variante fiind MW2/3 si BF2/3. Nu s-a reusit nimic. Practic, s-a ales praful de fostele comunitati, nici una din variante n-a atras aproape pe nimeni. De ce? Eu banuiesc citeva motive si o sa le insir mai jos dar o astept pe Lalla sa detalieze intrucit e mai obiectiva ca mine, fiind dintre cei putini care au ramas full-time in CF.
1. banii -> jocurile de Steam si Origin sint cu bani fata de CF care era oarecum gratis ori marea masa de jucatori de CF erau adolescenti, fara acces la card si deci fara posibilitate de a cumpara (sau nu asa usor) jocuri de genul asta.
Bine, o sa ziceti, dar in unele cazuri, jocurile s-au oferit cadou din partea cuiva deci nu-i costa nimic.
2. calculatoarele -> CF merge pe orice calculator, MW3 nu prea iar schimbarea PC costa multi bani pe care nu toti ii au sau sint dispusi sa-i dea.
Bine, o sa ziceti, dar inca sint persoane care au PC bun, au primit jocul cadou si tot au renuntat si s-au intors la CF.
3. inertie, lipsa de chef in a invata un joc nou si mult mai dificil si complex si alte motive asemenea.
4. varietatea de jocuri de pe Steam/Origin face improbabil ca multi playeri sa aleaga acelasi joc, ci in practica fiecare din ei joaca altceva, gusturile difera etc.
sau 5. sint si unii carora chiar le place jocul (CF) si n-au nici un motiv sa renunte la el, desi ar putea.

Eu cam asa vad lucrurile dar cum ziceam astept o parere elaborata si argumentata din interiorul sistemului Smile
Sus In jos
Lalla

Lalla

Numarul mesajelor : 585
Varsta : 36
Lungimea cozii : 656
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 11

MesajSubiect: Re: exista viata inafara CF?   exista viata inafara CF? I_icon_minitimeLun Mar 12, 2012 10:39 am

Exista viata in afara CF, si tocmai de aceea multi nu se incumeta sa joace ce joci tu de exemplu, sau Radu. Unele dintre motive le-ai enumerat, dar ar mai fi un motiv simplu: tie nu`ti place ce joc eu, mie nu-mi place ce joci tu, lui Radu nu-i place ce jucam noi amandoi. urmatorul motiv in clasament este lipsa chefului de a invata ceva nou. Eu una nu mai am rabdarea de acu` un an jumate - doi. Mi se cam falfaie de comunitati si altele de genul. Singurii cu care mai tin legatura sunteti voi, restul chiar ma lasa rece (mai nou am inceput sa-i injur pe romanii din CF cand ma scot din sarite.. in general joc si atat, nu mai socializez).

Cred ca cel mai bun exemplu de fost jucator care acum joaca ce vrea si nu-l intereseaza ce joaca altul e Vali.
Sus In jos
iqloose

iqloose

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 26
Lungimea cozii : 313
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 1

MesajSubiect: Re: exista viata inafara CF?   exista viata inafara CF? I_icon_minitimeLun Mar 12, 2012 2:39 pm

Nu exista, doar Crossfire toata ziua. Iar atunci cand nu joc ma gandesc entuziasmat tot la joc !
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

MesajSubiect: Re: exista viata inafara CF?   exista viata inafara CF? I_icon_minitimeLun Mar 12, 2012 2:59 pm

Lalla este exemplul concret de urs reincarnat in pisica; intai i-am rupt mustaile sa o aduc in cross, acum ii rup coada sa o scot din cross Laughing
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: exista viata inafara CF?   exista viata inafara CF? I_icon_minitimeLun Mar 12, 2012 3:37 pm

@iq -> si eu la fel, dar asta acum 1,5 ani, in prezent ma doare fix in papuci Smile La vremea aia chiar puneam suflet si-mi pasa. Stiu ca ai glumit, stai linistit.

@cotoi -> nu cred c-o sa reusesti, e prea indragostita de jocul asta Smile
Apoi, sincer cred ca noi 2 incurcam pe-aici treburile, daca am fi fost copii cuminti si am fi jucat CF zilnic ca in primele 2 saptamini dupa iesirea din Transilvania, acum mitza ar fi avut ditamai clanul plin de nume sonore Smile O mai incurca si internetul + calculatorul dar noi sintem principala problema, ca tragem la caruta in directia gresita, opusa intereselor clanului Razz
Cind te gindesti cite am facut (sau am incercat) pentru Transilvania si pentru Outcasts nimic -> 2 lenesi si sabotori Sad
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: exista viata inafara CF?   exista viata inafara CF? I_icon_minitimeLun Mar 12, 2012 4:48 pm

nu e vina matzei ca nu a reusit sa traga clanul in sus, probabil ca nici ea nu stia parola aia pe care nu o stia nici mexi Laughing sincer am cautat in ava, bfbc2, moh 2010, bf3 ceea ce era in transilvania odata dar nu am reusit sa gasesc nimic care sa semene nici pe de parte cu entuziasmul, unitatea si energia aaceea efervescenta care nu te lasa sa iesi din joc nici la 2 noaptea stiind ca peste 5 ore te duci la munca. Uneori ajunsesem sa dorm 2 ore pe noapte 3-4 zile la rand si sa recuperez a 4-a zis ca sa o iau de la capat. Era acea dorinta a fiecarui din grup sa fie mai din ce in ce mai bun, sa joace tot mai bine. Nu pot sa uit ca ajunsesem la nivelul la care snopeam constant anumite clanuri Laughing Tot imi doresc sa mai gasesc asta in orice shooter, chiar si in MW3 (care imi displace profund) dar sansele sa mai gasesc chestia aia indescriptibila sunt foarte mici, dar nu ma las inca. Am gasit un clan de profesionisti care joaca numai pe hardcore la BF3 si o sa incerc sa joc cu ei dupa ce imi vine surplusul de fpsuri. Oricum revenind la CF si Transilvania nu o sa uit toata viata vremurile alea si sincer nu regret nici un cent din mia aia de euro bagata in cont chiar, si nu as fi renuntat la acele clipe nici pentru tona aia de jocuri fara hackeri pe care puteam sa le iau cu 1000 euro. Very Happy
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: exista viata inafara CF?   exista viata inafara CF? I_icon_minitimeLun Mar 12, 2012 5:07 pm

frumos spus Cotoi. Oriunde ma duc (aici, forum Legion, Facebook) toata lumea regreta acelasi lucru ca si tine.
Dar hai sa vedem la concret:
- ce a creat acea atmosfera (factori)
- de ce s-a terminat? s-a gresit undeva sau poate era inevitabil?
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: exista viata inafara CF?   exista viata inafara CF? I_icon_minitimeLun Mar 12, 2012 5:37 pm

ce a creeat nu pot sa stiu pentru ca eu cand m-am apucat de joc era deja totul forma, eu doar m-am integrat. cat ceea ce priveste partea cu de ce s-a terminat probabil ca saidin a avut o mare contributie prin modul in care administra jocul si aici toti stiu la ce ma refer asa ca nu o sa o reiau discutii vechi de 2 ani. Partea proasta esta ca pe langa nenumaratele probleme nu a venit nimic nou. daca acelasi clan se forma in jurul unui joc ca si COD sau BF ar fi rezistat si astazi pentru ca o data la 12-18 luni apare o versiune noua cu noi chestii de incercat si realizat, cu noi optiuni si cu aceeasi oameni indragostiti de joc.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: exista viata inafara CF?   exista viata inafara CF? I_icon_minitime

Sus In jos

exista viata inafara CF?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» exista si americani care gansdesc.... wow
» Viata la tara
» Viata de caine
» viata e dura
» adevarul despre viata?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum