Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
adevarul despre viata? I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
adevarul despre viata? I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
adevarul despre viata? I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

adevarul despre viata?

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10
Data de inscriere : 21/09/2011

adevarul despre viata? Empty
MesajSubiect: adevarul despre viata?   adevarul despre viata? I_icon_minitimeLun Mar 05, 2012 10:59 pm

Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

MesajSubiect: Re: adevarul despre viata?   adevarul despre viata? I_icon_minitimeMar Mar 06, 2012 12:58 am

deacord cu ce a zis pana la min 19:20. acolo da impresia ca ce se face acum chiar conteaza, iti da acea falsa iluzie ca daca se continua asa totusi mai este o sansa. E ca si cum ai incerca sa topesti polul nord cu un uscator de par. Ca 100 de oameni se aduna o data pe an nustiu unde sa curete o plaja sau ca planteaza 100 de copaci in mod simbolic e doar o dovada de copilarie in unele cazuri sau de ipocrizie in altele. In momentul actual nu vad cum s-ar putea remedia lururile. Primul pas nu este sa dam jos guverne sai sa ne batem cu jandarmii, ci primul pas e sa ne apucam sa gandim sa evaluam consecintele actiunilor si sa luam o decizie in functie de acestea. De exemplu ca sa ne intoarcem la filmulet, eu acum ar trebui sa imi iau un pc cu cel putin i5 ca sa fiu la moda. dar quadul meu de 3 ani vechime cu o shimbare de placa video o sa ma mai tina inca 2-3 ani fara probleme si dupa aia ma gandesc sa iau o consola. De ce? pentru ca pentru filme si internet actualul meu pc va fi bun si peste 5-6 ani si poate si mai mult iar viata unei console este de aproximativ 5-6 ani. Deci 5-6 ani voi putea juca ultimele jocuri fara probleme de performanta. Deci primul pas adevarat in opinia mea este sa ne apucam serios de treaba asta cu ganditul pe cont prorpriu si cu asumarea raspunderii fata de actiunile noastre. Dupa ce facem asta o sa dispara corporatiile si guvernele ca prin farmec.
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: adevarul despre viata?   adevarul despre viata? I_icon_minitimeMar Mar 06, 2012 11:10 am

Resources exist to be consumed. And consumed they will be, if not by this generation then by some future. By what right does this forgotten future seek to deny us our birthright? None I say! Let us take what is ours, chew and eat our fill.

CEO Nwabudike Morgan "The Ethics of Greed"

adevarul despre viata? Nwabudike_Morgan
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: adevarul despre viata?   adevarul despre viata? I_icon_minitimeMar Mar 06, 2012 11:28 am

lasa-ma sa ghicesc, o astfel de persoana facea parte dintre cei care inmoaie carpa in substante neurotoxice ca sa lustruiasca ipod-urile ca sa luceasca pine pe raft nu? stii ce as face eu cu persoanele astea? le-as face o linie de fast food 24/7 si le-as indesa toata productia pe gat. daca se intampla sa le crape burta asta horoscopu' e de vina >Smile
p.s. stiu ca e un joc dar din pacate astfel de persoane chiar exista in realitate
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: adevarul despre viata?   adevarul despre viata? I_icon_minitimeMier Mar 07, 2012 9:07 am

Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: adevarul despre viata?   adevarul despre viata? I_icon_minitimeMier Mar 07, 2012 9:18 am

nicu nu stiu cum gasesti tu numai pagini de genul asta unde se deschid reclame inepte care nu se pot inchide. am incercat sa citesc ce scrie acolo dar am clacat psihic. daca odata cu bannerul la milka pica si o ciocolata pe care o sa o degust cat ma uit la reclama lor ar mai fi mers.
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: adevarul despre viata?   adevarul despre viata? I_icon_minitimeMier Mar 07, 2012 9:31 am

ce Milka Cotoi? mai bine coboara pina la supermarket si ia-ti ceva ca ai vedenii din cauza foamei care te-a cuprins Razz
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: adevarul despre viata?   adevarul despre viata? I_icon_minitime

Sus In jos

adevarul despre viata?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Viata la tara
» Viata de caine
» viata e dura
» exista viata inafara CF?
» Laura in viata de familie :))

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum