deacord cu ce a zis pana la min 19:20. acolo da impresia ca ce se face acum chiar conteaza, iti da acea falsa iluzie ca daca se continua asa totusi mai este o sansa. E ca si cum ai incerca sa topesti polul nord cu un uscator de par. Ca 100 de oameni se aduna o data pe an nustiu unde sa curete o plaja sau ca planteaza 100 de copaci in mod simbolic e doar o dovada de copilarie in unele cazuri sau de ipocrizie in altele. In momentul actual nu vad cum s-ar putea remedia lururile. Primul pas nu este sa dam jos guverne sai sa ne batem cu jandarmii, ci primul pas e sa ne apucam sa gandim sa evaluam consecintele actiunilor si sa luam o decizie in functie de acestea. De exemplu ca sa ne intoarcem la filmulet, eu acum ar trebui sa imi iau un pc cu cel putin i5 ca sa fiu la moda. dar quadul meu de 3 ani vechime cu o shimbare de placa video o sa ma mai tina inca 2-3 ani fara probleme si dupa aia ma gandesc sa iau o consola. De ce? pentru ca pentru filme si internet actualul meu pc va fi bun si peste 5-6 ani si poate si mai mult iar viata unei console este de aproximativ 5-6 ani. Deci 5-6 ani voi putea juca ultimele jocuri fara probleme de performanta. Deci primul pas adevarat in opinia mea este sa ne apucam serios de treaba asta cu ganditul pe cont prorpriu si cu asumarea raspunderii fata de actiunile noastre. Dupa ce facem asta o sa dispara corporatiile si guvernele ca prin farmec.