Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
Interviu despre Arma 3 I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
Interviu despre Arma 3 I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
Interviu despre Arma 3 I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

Interviu despre Arma 3

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

Interviu despre Arma 3 Empty
MesajSubiect: Interviu despre Arma 3   Interviu despre Arma 3 I_icon_minitimeVin Noi 23, 2012 11:17 am

http://dayzlifer.blogspot.ro/2012/06/day-z-arma-3-interview-optimization-map.html

am si eu o intrebare de bun simt. Arma 3 are o grafica mult mai buna decat BF3 fara nici un dubiu. Cum se face ca pentru a rula Arma cu toate la maxim iti este necesara o singura placa video de acum 3 ani si ptr a rula BF3 in aceleasi conditii iti trebuie un ozn de ultima generatie? Oricum sunt fericit ca nu va trebui cine stie ce monstruozitate si ca planurile mele de achizitii nu trebuie schimbate. Ceea ce nu imi este clar este daca DayZ va fi bazat pe Arma 2 sau pe Arma 3. Ei spun ca este simplu sa implementezi DayZ pe ArmA 3 si asta ma face sa cred ca va exista un day z bazat pe arma 3 , fie ca un mod, fie ca stand alone, dar as vrea sa stiu pe ce se bazeaza actuala versiune a lui Day Z care e in lucru ca stand alone
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10
Data de inscriere : 21/09/2011

MesajSubiect: Re: Interviu despre Arma 3   Interviu despre Arma 3 I_icon_minitimeVin Noi 23, 2012 3:30 pm

sa speram ca cerintele DayZ stand-alone vor fi rezonabile, sint multi care asteapta jocul asta, inclusiv eu.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

MesajSubiect: Re: Interviu despre Arma 3   Interviu despre Arma 3 I_icon_minitimeVin Noi 23, 2012 3:38 pm

eu sincer sper ca arata bine, ca nu mai trec zombalaii prin ziduri si ca vor fi mai multe locuinte in care se va putea intra, cam asta e tot ceea ce vreau. Prefer sa imi mearga acum prost si peste 2-3 luni sa ma bucur de un joc frumos decat sa scoata o prostie de grafica cu care sa raman 2-3 ani
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Interviu despre Arma 3   Interviu despre Arma 3 I_icon_minitime

Sus In jos

Interviu despre Arma 3
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Harti ArmA 2 vs ArmA 3
» Impresii despre MW3
» Despre asta era vorba..
» adevarul despre viata?
» 15 adevaruri despre gaming

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum