Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

Primele experiente cu EA games/ Origin

In jos 
5 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
TheN00bOne

Numarul mesajelor : 66
Lungimea cozii : 70
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0
Data de inscriere : 14/10/2011

Primele experiente cu EA games/ Origin Empty
MesajSubiect: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeJoi Oct 20, 2011 10:58 am

Imi fac contul frumos de acasa si zic daca tot am un pic de timp liber sa imi cumpar jocul.

Ma loghez de la munca si de-aici incepe distractia. Trecand prin proxy tot site-ul e in suedeza si nu poti sa schimbi limba in nici un fel. Big bullshit.

Trecem si peste acest pas. Ma conectez acasa sa imi cumpar jocul. Adauga in cos si ajungem la partea cu plata. Aici 2 surprize:
1) la tari exista doar canada si usa ( wtf ce s-a intamplat cu restul)
2) vreau sa platest si de odata din 60$ pretul devint 63.xx$ ptr ca cica sunt 3$ si ceva taxe. wtf ce taxe frate eu vreau doar un amarat de joc asa ca pune acolo pretul complet.
In plus caut de unde sa downloadez si eu amaratul lor de client si sa fiu al naibii daca am gasit

Pana la urma cred ca imi bag picioarele si iau de undeva din romania cand apare.
Sus In jos
TheN00bOne

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeJoi Oct 20, 2011 10:59 am

am gasit pana la urma unde e pagina de dl. te duci la help, faq si citesti pe-acolo. dar stau si ma intreb ii durea mana sa puna sus un buton mare GET ORIGIN HERE
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeJoi Oct 20, 2011 11:05 am

vorbim de EA aici nu uita. Eu nu am vazut un produs EA care sa nu aiba un mare neajuns, nu ma refer la buguri mici sau ceva ma refer la ceva care chiar sa te enerveze. iar partea lor de support e unul din acele lucruri.
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
TheN00bOne

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeJoi Oct 20, 2011 11:20 am

am intalat si origin si tot nu exista alte tari in afara de canada si sua. asta e de toata jena.

mda deci fuckit. o sa il iau de prin tara cand apare si asta e.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeJoi Oct 20, 2011 11:59 am

http://www.gameshome.ro/jocuri/battlefield-3/battlefield-3-beta-hackuit.html

uite asta e EA. face ceva bine dupa care da cu stangul in dreptul. Plus ca sunt deosebit de tampiti. Daca eu joc pe server pirat e clar ca nu am licenta la joc, ca de aia dau bani sa joc pe servere originale protejate de magarii, si daca nu am licenta ce cont vor ei sa imi baneze? astia par mai prosti ca saidin la faza asta. E ca si cum ar zice saidin ca daca sunteti prinsi cu hack nu o sa mai aveti voie sa jucati fara hack. Very Happy
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeJoi Oct 20, 2011 12:04 pm

http://store.origin.com/store?Action=DisplayPage&IsGift=no&Locale=en_GB&SiteID=eaemea&id=ThreePgCheckoutShoppingCartPage

aici il poti comanda si in romania. 40 lire e undeva la 2 mil si ceva plus transport
Sus In jos
TheN00bOne

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeJoi Oct 20, 2011 12:49 pm

Ms. Cotoi am reusit. S-ar putea sa fie bani aruncati pe fereastra aiurea dar.... macar ma simt mai putin vinovat ptr faptul ca am jucat multe de la ei piratate Smile
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeJoi Oct 20, 2011 11:37 pm

nu cumva te simti destul de vinovat sa faci cinste si la altii cu cate o licenta? lol!
Sus In jos
TheN00bOne

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeVin Oct 21, 2011 6:28 am

nici chiar asa. oricum luna asta am cheltuit mult prea mult ca au mai fost niste cumparaturi de facut. am jucat ieri battlefield 4free sau ceva de genul asta. e chiar dragutz si nu pare sa aiba cine stie ce cerinte de sistem.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeSam Oct 22, 2011 3:51 am

http://www.pcgarage.ro/jocuri/ea-games/battlefield-3-pentru-pc/

la asta se mai adauga 30-40 roni transportul. stiu ca acolo scrie transport gratis dar nu m-as baza pe asta.

asta e pentru cine nu vrea sa dea cmanda tocmai in anglia
Sus In jos
Liquid[I]ce

Numarul mesajelor : 62
Varsta : 38
Lungimea cozii : 68
Data de inscriere : 12/10/2011

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeSam Oct 22, 2011 6:44 am

http://shop.computergames.ro/electronic-arts/ea-games/battlefield-3-limited-edition/

eu am precomandat de aici, nu stiu daca merge linkul ca scriu de pe tel
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeSam Oct 22, 2011 7:06 am

da e acelasi pret. acum ca ma gandesc s-ar putea si pe pcgarage sa iti dea numai serialul, nu cred ca pe 6 oct iti trimit aia dvd-urile acasa. din cate am inteles de la cei care au jucat beta, seamana foarte mult cu Bc2 si ca grafica si ca arme si ca harti, ei spuneau ca e mai mult un fel de BC3 decat BF3
Sus In jos
Liquid[I]ce

Numarul mesajelor : 62
Varsta : 38
Lungimea cozii : 68
Data de inscriere : 12/10/2011

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeSam Oct 22, 2011 7:42 am

si eu am jucat beta si mie nu mi se pare ca seamana cu bc2. dar nah fiecare cu ale lui, nu te poti lua dupa parerea altora, trebuie sa incerci daca iti place sau nu.seamana cu bc pentru ca poti sa iti cusyomizezi armele,dar hartile sau grafica nu seamana deloc. plus are 4 harti din bf2 daca cumperi limited edition
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeSam Oct 22, 2011 7:51 am

nu o sa iau limited pentru ca nu stiu daca imi va functiona pe sistemul meu. astept sa iasa varianta crackuita sa vad dc merge pe placa mea video si dupa ai dau banii. asa iau acu si imi iau placa video abia la anul cand o sa apara BC3 sau cum l-or mai numi si pe ala?
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeSam Oct 22, 2011 8:42 am

apropos m-am uitat la filmulete cu jocul si cu tot respectul ptr munca depusa, dar edesignul armelor si mai ales proportia armelor este hilara in unele cazuri. la m4a1 nu prea se vede dar g36 zici ca e arma din aia de ciutani cu care se hoaca un adult. sv 98 pus la ochi arata muuult mai lung decat ar trebui. problema nu e de la modelarea armelor ci de la setarea camerei prin care priveste jucatorul, i-au facut campul vizual mult prea mare si atunci deformeaza imaginea ca si cum ai curba o fotografie sa iti incapa intr-o rama mai mica
Sus In jos
TheN00bOne

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeSam Oct 22, 2011 10:31 am

una peste alta il am pe hdd. acum mai ramane sa ii dea drumul.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeSam Oct 22, 2011 3:34 pm

ai versiunea completa sau doar ala beta?
Sus In jos
TheN00bOne

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeDum Oct 23, 2011 7:32 am

completa dar nu se poate juca.
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10
Data de inscriere : 21/09/2011

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeJoi Oct 27, 2011 9:50 pm

tot mai dezamagit de EA...am cumparat FIFA 2012, am dat redeem la key pe Origin, download, apas pe play eroare, cica nu poate activa produsul. Cum naibii nu poti activa produsul cind am dat redeem la voi pe Origin si il am in my games?
In fine, dupa mai multe incercari, inchid Origin si-l redeschid, apare o fereastra "stim ca sint ceva probleme cu activarea produselor si ne cerem scuze, lucram blabla".
Citeva ore mai tirziu fereastra cu scuze nu mai apare dar FIFA tot nu se poate juca din motive de activare cica.
Nu mai vorbesc de Steam, ca aia sint la ani lumina in fata dar si cind cumparam din magazin puteam juca, de cind au deschis Origin, EA sint tot mai jalnici, deja Saidin nu mi se mai pare chiar asa de incompetent.
Imi pare rau ca am citeva jocuri preferate concepute de ei dar in ritmul asta cred ca o sa incep sa-i ocolesc.
Sus In jos
Lalla

Lalla

Numarul mesajelor : 585
Varsta : 36
Lungimea cozii : 656
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 11

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeVin Oct 28, 2011 4:00 am

Ce bine e sa nu joci nimic I love you
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeVin Oct 28, 2011 5:37 am

Lalla a scris:
Ce bine e sa nu joci nimic I love you

eh o sa rectificam noi si situatua asta Very Happy
Sus In jos
Lalla

Lalla

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeVin Oct 28, 2011 5:41 am

asta crezi tu
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeVin Oct 28, 2011 6:41 am

mhm QQ Razz
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeVin Oct 28, 2011 7:03 am

din experientele cu EA games

Citat :
If you bought the DLC for MoH PC for 9.99 you need to get a refund immediately. Im not sure if you have noticed but its a complete failure for these reasons:

Not enough people bought it. Dont even think of adding it to your server rotation because as soon as the switch comes, everyone will be kicked because they dont have the DLC.

The Weapon Unlocks that were advertised to come with the DLC are NO LONGER GOING TO BE ADDED. Thats right.

Si in afara de asta ieri dupa ce am luat Medal of honor la primul meu joc, in chiar primul room in care am intrat am dat de unu care avea 63-1 si toti ii ziceau de dulce ca avea wall si 1 shot kill. Va dati seama ce m-am bucurat nu?
Sus In jos
Lalla

Lalla

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitimeVin Oct 28, 2011 7:11 am

Nu stiu cand o sa intelegeti ca nu exista joc fara hackeri. Pana si la ala single player tot gasesti cate o chichita sa avansezi mai repede sau mai stiu eu ce. Nu mai cautati ca va pierdeti timpul aiurea (si banii)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin I_icon_minitime

Sus In jos

Primele experiente cu EA games/ Origin
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» experiente intime cu BF3
» Primele imagini din DayZ
» Battlefield 3 multiplayer primele impresii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bu-hu-hu Gaming :: Barfa de la cafeaua de dimineata-
Mergi direct la: