Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
Battlefield 3 multiplayer primele impresii I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
Battlefield 3 multiplayer primele impresii I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
Battlefield 3 multiplayer primele impresii I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

Battlefield 3 multiplayer primele impresii

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
TheN00bOne

Numarul mesajelor : 66
Lungimea cozii : 70
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0
Data de inscriere : 14/10/2011

Battlefield 3 multiplayer primele impresii Empty
MesajSubiect: Battlefield 3 multiplayer primele impresii   Battlefield 3 multiplayer primele impresii I_icon_minitimeJoi Oct 27, 2011 6:25 am

A aparut in sfarsit si in Europa asa ca nu am putut rezista tentatiei si am jucat 15 minute inainte de a pleca la munca. Primele impresii sunt:
1) cam ciudat modul de lansare din web browser battlelog dar poate nu am gasit eu cum e lansarea directa
2) grafica super. Am jucat cu toate pe high si arata masa.
3) harta mare mare mare - totusi nu mi s-a parut ca alergi mai multe 30 sec pana sa dai nas in nas cu inamicul
4) sunetul la arme parca mai realist ca in mw2
5) armele parca se comporta mai realist ca si recul
6) nu m-am dat inca cu tancul dar am vazut ce faceau baietii pe-acolo cu blindatele si o sa fie fun

Ca si minusuri:
1) nu are kill cam sa vezi de unde te-a luat
si cam atat deocamdata dar mai vedem.

Primul scor 6-8 dar a erau aia slabi cred (si nici nu m-am intalnit cu ala cu 54-11 Very Happy). Oricum trebuie sa intru sa reglez pe-acolo sensitivate si sa vad tastele (n-am reusit sa ma pun culcat).

De azi incolo campania single player si dupa inapoi in multi.

Ultima editare efectuata de catre Cotoi in Joi Oct 27, 2011 6:39 am, editata de 1 ori (Motiv : ma bucur cand nu sunt singurul care papa litere :D)
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

MesajSubiect: Re: Battlefield 3 multiplayer primele impresii   Battlefield 3 multiplayer primele impresii I_icon_minitimeJoi Oct 27, 2011 11:52 am

sa imi dai te rog id-ul tau pe origin, Eu nu am decat medal of honor dar te adaug la friends
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
TheN00bOne

Numarul mesajelor : 66
Lungimea cozii : 70
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 0
Data de inscriere : 14/10/2011

MesajSubiect: Re: Battlefield 3 multiplayer primele impresii   Battlefield 3 multiplayer primele impresii I_icon_minitimeVin Oct 28, 2011 7:27 am

Ca de obicei TheN00bOne
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Battlefield 3 multiplayer primele impresii   Battlefield 3 multiplayer primele impresii I_icon_minitime

Sus In jos

Battlefield 3 multiplayer primele impresii
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Impresii despre MW3
» Primele imagini din DayZ
» Primele experiente cu EA games/ Origin
» Battlefield 3 nu va fi pe steam
» New BF3 multiplayer trailer

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum