Bu-hu-hu Gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Aici ne intalnim sa radem si sa barfim

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Shoutbox
Ultimele subiecte
» Un noua grupare de pisici auto-intitulata "labute-roz" tulbura linistea publica
Primele experiente cu EA games/ Origin - Pagina 2 I_icon_minitimeScris de nea*Nicu Dum Mai 03, 2015 8:35 pm

» Elder Scrolls 5 - Skywind
Primele experiente cu EA games/ Origin - Pagina 2 I_icon_minitimeScris de Cotoi Lun Mar 23, 2015 12:03 pm

» ESO -f2p
Primele experiente cu EA games/ Origin - Pagina 2 I_icon_minitimeScris de Cotoi Mier Mar 18, 2015 12:49 pm

Parteneri

Primele experiente cu EA games/ Origin

In jos 
5 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Cotoi
Admin
Cotoi

Numarul mesajelor : 1846
Varsta : 42
Lungimea cozii : 2609
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 6
Data de inscriere : 18/05/2008

Primele experiente cu EA games/ Origin - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Oct 28, 2011 7:19 am

nu am renuntat la joc din cauza aia dar stii care e faza cu prima impresie, Oricum am luat MOH ca era 10 euro, ca se platea cu mobilul si aveam ceva credit pe tel de serviciu care se cerea cheltuit, Nu ma pasioneaza jocul cine stie ce asa ca nu am pus la suflet, dar ziceam asa ca prima impresie. cat despre partea aia cu uite DLC-ul nu e DLC-ul, asa cum zicea si Nicu, Saidin incepe sa para pe zi ce trece tot mai serios si mai de incredere.
Sus In jos
https://outcasts.forumgratuit.ro
nea*Nicu

nea*Nicu

Numarul mesajelor : 1141
Varsta : 50
Lungimea cozii : 1719
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 10
Data de inscriere : 21/09/2011

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Oct 28, 2011 7:33 am

Singleplayer? Astia chiar ma amuza frate! Deci comunitatea de pe forumul Civ e atit de stricta incit daca salvezi in timpul jocului, faci ceva greseli sa zicem si repui salvarea de acum 20 de ture, practic re-joci o parte din meci, APROAPE ca se considera cheat.
Am ramas blocat cind am auzit, eu mereu am jucat singleplayer cu salvari si repuneri, daca imi iesea prost.
Explicatia lor: daca joci 20 ture, gresesti si apoi revii la o salvare anterioara, iti creezi anumite avantaje fata de AI, o sa stii ce urmeaza, o sa stii harta etc.
E cunoscut ca eu sint impotriva hackurilor dar cu asta chiar nu pot fi de acord, frate, AI nu e o persoana sa sufere, acuma ce vrei sa am remuscari ca acum 15 ani jucam Doom2 cu IDDQD, deci invulnerabilitate sau God mode on? E o simpla distractie impotriva AI, nu are nimeni de suferit, de ce m-as simti vinovat???
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Oct 28, 2011 8:12 am

ce vrei Nicu astia sunt oamenii, Gandeste-te ca am ajuns 7 miliarde pe pamant si totusi cantitatea totala de materie cenusie a ramas constanta
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Oct 28, 2011 7:15 pm

mamaaaaa, ce s-a schimbat jocul asta in ultimii 10 ani Smile
Am jucat pe primul nivel de dificultate (cica e pt cei care aud prima oara in viata de fotbal) si era 0-3 dupa 15 minute, nici nu prea stiu pe ce taste sa apas Smile )
Trebuie sa mai studiez!
Sus In jos
Lalla

Lalla

Numarul mesajelor : 585
Varsta : 36
Lungimea cozii : 656
M.P.G.S. (Most popular girl in school) : 11

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Oct 29, 2011 7:16 am

Nicu noob? Smile)))
Sus In jos
nea*Nicu

nea*Nicu

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Oct 29, 2011 7:32 am

mai rau fata, la FIFA Nicu QQ si apoi rage quit Smile
In schimb am jucat primele 18 ture din 100 la Mongol Scenario pe Deity difficulty si am mari sperante sa-l bat.
Sus In jos
Cotoi
Admin
Cotoi

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin - Pagina 2 I_icon_minitimeSam Oct 29, 2011 5:36 pm

Lalla-> am incredere in capacitatile tale Smile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Primele experiente cu EA games/ Origin   Primele experiente cu EA games/ Origin - Pagina 2 I_icon_minitime

Sus In jos

Primele experiente cu EA games/ Origin
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» experiente intime cu BF3
» Primele imagini din DayZ
» Battlefield 3 multiplayer primele impresii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bu-hu-hu Gaming :: Barfa de la cafeaua de dimineata-
Mergi direct la: